Så har Teamet hos Bilgården Hostrup igen oversteget mine forventninger. Bilen skulle synes, og før man ved af det, står den i indkørslen. Og det er ikke første gang de afleverer bilen til døren. Jamen... Leggi di più

Easy online communication, just came for test-drive once after all paperwork was done, sign deal contract and in couple weeks car is ready to pick up. I wish they also have service to deliver it to my... Leggi di più

Det har hele vejen igennem været en super god oplevelse venligt personale (mads boie) så vil helt sikkert anbefale folk at køre forbi bilgården og tage en snak med Mads selvom at det er en lang tur f... Leggi di più

Jeg blev betjent af en smilende og glad sælger Jackie. Som forklarede og snakkede om bilen i et sprog der er til at forstå for en som ikke har så meget forstand på biler 😃 Super hurtig til at lave... Leggi di più

1. Rivenditore di auto
  2. Officina di autoriparazioni

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Forside

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Har ALDRIG givet en negativ anmeldelse…

Har ALDRIG givet en negativ anmeldelse før, men denne gang bliver jeg nød til det.

Skulle hente en Volvo xc40 ved dem og bor helt i Vestjylland 2,5 timers kørsel hver vej. Så det var vigtigt for mig og få gennem gået bilen over det hele inden jeg kørte hjemme fra, hvilket vi også gjorde. Den så fin ud og der var kun lige to små ridser det var det hele sagde han. Og endnu mere vigtigt at den havde træk og kunne trække 1800kg og det havde vi snakket om flere gange sælger og jeg.

Da jeg så kommer derop var den godt ridset på kølerhjelmen og inden i op af det stykke hvor man stiger ind i. Der var ligeledes pletter på førersædet.
Den havde heller intet træk.

Så vi kørte hjem uden bil.
Rigtig dårlig oplevelse herfra!!

30 aprile 2026

Jeg har lige handlet med Bilgården og…

Jeg har lige handlet med Bilgården og sælgeren Jackie. Fik virkelig en rigtig god service og behandling. Jeg fik en god pris for min gamle bil. Er super glad for min nye bil, som køre rigtig godt. Så helt sikkert 5 stjerner herfra.

28 aprile 2026

Jackie Cheng har givet god vejledning…

Jackie Cheng har givet god vejledning ift. første elbilskøb.
Der er givet klart svar på alle tvivlsspørgsmål, høflig og venlig betjening.
Jeg kunne, med hans hjælp, hurtigt spore mig ind på, hvilken type bil og udstyrsvariant, der passer til mit behov.
I dag er bilen hentet, jeg er meget tilfreds. God introduktion i bilens funktioner, APP, opsætning osv.
Jeg kan klart anbefale at købe bil hos Bilgården Hostrup ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

24 aprile 2026

Kan stærkt anbefale Bilgården Houstrup.

Kan stærkt anbefale Bilgården Houstrup.
Mads Boie forstår hvad god service er. Han hjalp med alle spørgsmål der var som førstegangskøbere af elbil. Udover det gav han os en fantastisk kontakt til Forskring af bilen
Alt spillede og de er virkelig professionelle.

20 aprile 2026

Kan anbefales

Kan anbefales. Mads var en supersælger der kunne opfylde vores behov og var ekstremt hurtig med sin sindssygt gode service!👍🏼

20 aprile 2026