Easy online communication, just came for test-drive once after all paperwork was done, sign deal contract and in couple weeks car is ready to pick up. I wish they also have service to deliver it to my... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Så har Teamet hos Bilgården Hostrup igen oversteget mine forventninger. Bilen skulle synes, og før man ved af det, står den i indkørslen. Og det er ikke første gang de afleverer bilen til døren. Jamen... Leggi di più
Det har hele vejen igennem været en super god oplevelse venligt personale (mads boie) så vil helt sikkert anbefale folk at køre forbi bilgården og tage en snak med Mads selvom at det er en lang tur f... Leggi di più
Jeg blev betjent af en smilende og glad sælger Jackie. Som forklarede og snakkede om bilen i et sprog der er til at forstå for en som ikke har så meget forstand på biler 😃 Super hurtig til at lave... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Forside
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.bilgaardenhostrup.dk
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
God sovice
God service, mega god handel og god stemning. Simon er god til, hans arbejde:) - vi ser frem til, at hente vores nye bil.
Vikelige god de er mega sød og…
Vikelige god de er mega sød og imødekommende og de havde tålmodighed til spørsmål
Købte en brugt bil hos den
Købte en brugt bil hos den, og snakkede med jackie cheng. Super kundeservice kan varmt anbefales
Bilgården i Hostrup
Vi hsr lige købt ny bil ved Bilgården i Hostrup. Jackie leverede et serviceniveau der ligger langt udover det sædvanlige :)
Derudover er han meget kompetent - han rådgiver med sikker hånd hele processen igennem!
Virkelig fin service
Virkelig fin service, hurtig handel hos Jackie.
Vi havde en rigtig god oplevelse med at…
Vi havde en rigtig god oplevelse med at handle med Jackie hos Bilgården Hostrup. Jackie var hele vejen igennem god til at rådgive og vejlede, og vi er meget tilfredse med forløbet.
Enorm ærlig og god oplevelse (mads)
Enorm ærlig og god oplevelse (mads)
Super professionel sælger (Mads) helt…
Super professionel sælger (Mads) helt igennem en rigtig god oplevelse at handle bil her...
Super god oplevelse med køb af elbil…
Super god oplevelse med køb af elbil her.
Vi fik æren af Jackie i hele processen, som har været yderst venlig og professionel hele vejen, som har gjort det til en tryg oplevelse for os.
Rigtig god bil til pengene, som ikke fejler det mindste.
Der var dog ret dårlig stemning hos en af de andre sælgere, da vi sagde at vi gerne ville købe bilen. Han virkede afvisende og sur. Måske fordi det ikke blev hans salg. En lidt ærgerligt oplevelse når man ligger et par hundrede tusinde.
Men det har været det eneste negative.
Rigtig fin oplevelse med behagelig og…
Rigtig fin oplevelse med behagelig og ikke "smart" sælger (Simon) :-)
Stort udvalg af elbiler
Stort udvalg af elbiler, sælger Simon er behagelig og god til at vejlede
God service med nogen der giver ekstra
God service med nogen der giver ekstra. God kontakt under hele forløbet.
Service i verdensklasse hos Bilgården Hostrup!
Hvis du leder efter din næste bil og vil være sikker på en ærlig handel og en service, der rækker langt ud over det sædvanlige, så skal du køre forbi Bilgården Hostrup.
Vi har netop købt bil hos Mads og Simon, og vi er blæst bagover af deres enorme serviceorgan. Vi stod i den situation, at vi havde glemt at nævne, at vi skulle bruge bilen allerede i påsken. På trods af en stram deadline og det faktum, at der først skulle hentes papirer hjem fra Frankrig, skete miraklet: Bilen stod klar i dag, fredag før påske! 🐣🚗
Det er sjældent, man møder nogen så løsningsorienteret og effektiv tilgang. Det er tydeligt, at de her to unge herrer virkelig brænder for det, de laver.
Hvorfor du skal vælge Bilgården Hostrup:
Fantastisk udvalg: De har masser af lækre brugte biler, herunder et rigtig stærkt udvalg af elbiler.
Fair priser: Her får man kvalitet til ordentlige og gennemskuelige priser.
Service over alle forventninger: Mads og Simon får tingene til at ske – selv når det virker umuligt.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Mads, Simon og resten af teamet. Her er man i trygge hænder fra start til slut!
Virkelig søde og hjælpsomme mennesker
Virkelig søde og hjælpsomme mennesker, der arbejder her.
Vi var på udkig efter en elbil, og de havde alt hvad hjertet begærer. Både Mads og Simon var så hjælpsomme både med, at vi kunne komme afed vores gamle bil men også med hjælp til en ny.
Jeg anbefaler dem varmt!
Tak for en god oplevelse med bistanden.
Den bedste bilsælger vi nogensinde har…
Den bedste bilsælger vi nogensinde har mødt Jackie Cheng, tak for en god handel
Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse. Kompetent og behagelig sælger. Hurtig ekspedition uden problemer.
God service igennem hele forløbet
Super godt sted at købe bil god rigtig…
Super godt sted at købe bil god rigtig god kundeservice, vi havde Mads som sælger og han tog sig tid og satte os ind i det, vil klart anbefalede stedet
Godt sted og handle bil
Godt sted og handle bil de har tid til en og super god kundeservice, klart et sted man gerne vil handle igen
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.