2,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Köp ALDRIG bil här

Köpte en huyndai av Nils Rustan i butiken Bilbyter Tornby. Tyvärr hann jag inte ens äga bilen i en vecka innan jag fick ringa tillbaka för att ångra mitt köp då det var tydliga problem med växellådan. Nils blir då förbannad och arg och menar på att det inte varit problem när han testkört bilen och att jag bara hittar på? Gick inte att diskutera professionellt eller komma till någon lösning. Jag fick tillslut köpa en ny bil av hans chef då jag inte fick tillbaka min bil jag lämnade i inbyte. KATASTROF. Köp ALDRIG bil här, speciellt inte av Nils om han inte gått en kurs i kundservice och känslohantering.

24 aprile 2025
Valutata 1 stelle su 5

Säljer bilar med kända fel…

Vi var intresserade av en VW Golf och har varit i kontakt med säljaren Björn Nord. Vi hade en bekant som åkte och tittade på bilen åt oss innan vi besluta oss för att åka dit. Detta efter att vi vid flera tillfällen (både via mejl och telefon) frågat om bilens skick och om det fanns några kända fel.

Trots detta nämndes inget om att bilen har rost, vilket syntes tydligt i verkligheten och som säljare uppenbart var medveten om. Av en bilhandlare förväntar man sig att ni har kännedom om bilens skick, särskilt när man uttryckligen frågar om eventuella brister i förväg, och tar ledigt från jobbet för att avsluta en affär.

Vi upplever det som väldigt tråkigt och oprofessionellt att detta inte kommunicerades. Det skapar tyvärr en känsla av bristande transparens. När man som kund frågar upprepade gånger om bilens skick för att slippa onödiga resor, förväntar man sig ärliga och fullständiga svar.

26 febbraio 2026

dåligt service

köpte en ny bil för 388-000:- ingen leveransservice gjort (tomt blad) i Mazda Appen under hemfjärden (till Sthlm) tycke jag att bilen är går väldigt hård,så jag kollade däcktrycket 3 bar mot rekommenderat 2 bar.
Absolut INGEN "after sale" ALDRIG mera BILBYTER Linköping

25 luglio 2025
Valutata 2 stelle su 5

Rörigt värre på denna firma

Bokade Ioniq6 service i god tid. Väntade 2,5 h och de hade inte ens tagit in bilen. Verkade glada att jag sedan bad om avbokning.
(Kanske en anledning till att att Hyundai är dåligt representerade i Sverige?)
Rörigt värre på denna firma. Mer personal (morgon) vid kaffeautomaten än på verkstadsgolvet.

16 ottobre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Var intresserad av en bil som dom hade…

Var intresserad av en bil som dom hade på denna firma. Mailade med en kille som heter Gustav
På Bilbyter fick massa frågor om när min bil hade varit på service!!. Det jag ville veta var vilken mellan skillnad det skulle bli. Dessutom upplevede jag han som väldigt O- trevlig. Tycker att dom inte har ett bra kund bemötande på denna firma och jag kommer aldrig att kontakta dom något mer. Bil skojare är vad som är

22 novembre 2024
Valutata 5 stelle su 5

Fantastiskt bemötande

Har aldrig blivit så bra bemött som jag blev på Bilbyter i Linköping. Suverän säljare som tog sitt arbete på allvar och höll vad han lovade. Servicepersonalen var lika bra och ordnade allt till min belåtenhet. Så jag rekommenderar dem varmt.

13 novembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più