Bike Republic Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Bij op voorhand langsgaan om afspraak te maken fiets binnen te brengen. Duidelijke datum, tijdstip gekregen daar. Vervolgens op afgesproken moment fiets binnengebracht voor herstel. Toen werd meede... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super vriendelijk personeel! Er werd met zorg geluisterd naar mijn problemen, tips en tricks gedeeld, en mijn probleem opgelost in zeer korte tijd. Heel goede en snelle klantenservice! Uiterst tevr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik had een lekke achterband van mijn elektrische fiets en werd correct doorverwezen van Groot Bijgaarden naar Asse ( in Groot Bijgaarden hadden ze een probleem met de bezetting). Zonder veel moeite kr... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zeer aangenaam contact in de vestiging Grimbergen. Klantgericht, eerlijk correct en probleem oplossend gehandeld. Ik draag de verantwoordelijke en het personeel een warm hart toe en kan deze winkel e... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di biciclette
  2. Officina di riparazione biciclette
  3. Ciclismo su strada

Scritti dall'azienda

Bike Republic – wij helpen iedereen op de fiets Bike Republic is een Belgische fietsenspecialist met meer dan 40 vestigingen, gedreven door één duidelijke passie: mensen met plezier en vertrouwen laten fietsen. Iedereen is welkom voor persoonlijk advies op maat, afgestemd op wat jij écht nodig hebt. Van kinderfietsen tot e‑bikes, van bakfietsen en longtails tot sportieve modellen en aangepaste mobiliteitsoplossingen — voor elke fietser en elk verhaal is er een oplossing. Kies je voor een e‑bike, dan geniet je bovendien van extra gemoedsrust dankzij een servicepakket met aanvullende diensten, waaronder één jaar gratis diefstalverzekering. In onze ateliers en servicepunten kan je terecht voor onderhoud en herstellingen, ongeacht waar je je fiets hebt gekocht. Ervaren technici gaan met zorg en vakkennis aan de slag, zodat jij veilig, vlot en zorgeloos kan blijven fietsen.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

808 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 70% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

381 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Lekke band op zaterdag

Op het openingsuur gebeld en onmiddellijk afspraak zelfde morgen; bij aankomst vriendelijk ontvangen en onmiddellijk herstelling uitgevoerd; 20 minuten later kon ik rijden. Dat is service

25 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

Blij te lezen dat de collega's van Grimbergen jou supersnel hebben kunnen helpen. Dankjewel voor de 5 sterren!! 👌

Valutata 5 stelle su 5

Zeer vriendelijk en behulpzaam…

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel met kennis van zaken. Juiste info over hun producten zonder opdringerig te zijn. Geven je alle tijd om te beslissen. Mooie en verzorgde winkel wat mijn keuze ook voor een stukje heeft beinvloed.

23 aprile 2026

Dankjewel voor deze mooie 5 sterren!! 🤩

Jaren trouwe klant

Ik kom hier al jaren voor onderhoud van mijn fiets en altijd zeer vriendelijk geholpen en snelle service!

Dankjewel voor deze mooie 5 sterrenscore!! 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Bike Republic Boortmeerbeek, een TOPTEAM!

Heel hulpvaardig en geduldig personeel, met kennis van zaken, heel vriendelijk en gedienstig. Maken er ook geen probleem van om je verschillende fietsen te laten testen, niettegenstaande het druk was in de winkel.

24 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

WOW. Mooi en blij te lezen. Dankjewel voor de 5 sterren 🤩!

Ruim en kwalitatief aanbod

Ruim en kwalitatief aanbod. Vriendelijk personeel. Snelle feedback en duidelijke communicatie.

24 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

Super, de collega's van Kuurne zullen dit graag lezen. Dankjewel voor de topscore 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Mijn speedpedelec rijdt als nieuw na…

Mijn speedpedelec rijdt als nieuw na het jaarlijks onderhoud. Een klein mankement werd na het onderhoud zeer vlug hersteld zonder bijkomende kost. Perfect volgens afspraak onderhoud! Thx aan het team van Bike Republic Aalst

Risposta di Bike Republic

Blij te lezen dat de collega's van Aalst hun werk goed hebben gedaan en dankjewel voor de 5 sterren! 🤩

Top service

Vriendelijke ontvangst, goede uitleg en advies. Snelle service en opvolging.

18 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

🤩🤩🤩 en tevens top appreciatie van u. Super dankjewel.

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb 's morgens gebeld of ik…

Ik heb 's morgens gebeld of ik eventueel dezelfde dag nog kon komen voor onderhoud van de fiets.
Zeer vriendelijk ontvangen en tijdens het wachten nog iets te drinken aangeboden gekregen etc.

Risposta di Bike Republic

Super 🤩. Leuk om dit te lezen.

Kennis van zaken

Kennis van zaken, heel vriendelijk en duidelijke uitleg!!
Top!!

3 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

👌Dankjewel voor de 5 sterren. Het doet plezier dat onze interne opleidingen resultaten opleveren.

Zeer klantvriendelijke service

Zeer klantvriendelijke service, ze luisteren naar je wensen en zoeken de perfecte oplossing. Duidelijke uitleg en heel behulpzaam. Je gaat met een goed gevoel naar binnen en komt met nog een beter gevoel naar buiten. Topteam!

15 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

Wow 🤩. Super leuk om dit te lezen.

Valutata 5 stelle su 5

Super vriendelijke en snelle service

Super vriendelijke en snelle service! Zoon is zeer tevreden met zijn nieuwe fiets!

14 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

🤩🤩 Blij dit te lezen. Dit is waarvoor we het dagelijks doen! We wensen jouw zoon fantastische fietsritjes.

Valutata 1 stelle su 5

Vervangen onderdelen die niet nodig…

Vervangen onderdelen die niet nodig zijn en die niet afgesproken waren. Als je verhaal gaat halen, doen ze alsof je een complete idioot bent. Klantvriendelijkheid is iets dat ze niet kennen. De kosten van het jaarlijkse onderhoud zijn even hoog als die voor mijn auto. WEGBLIJVEN!!!

14 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons te horen dat je jouw bezoek aan Bike Republic Leuven als negatief hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij onze klanten willen bieden.
We willen hierbij wel verduidelijken dat onze techniekers niet zomaar onderdelen vervangen zonder reden. Zij zijn opgeleid en beschikken over de nodige ervaring om correct te beoordelen welke slijtageonderdelen aan vervanging toe zijn. Dit gebeurt steeds met het oog op veiligheid en om ervoor te zorgen dat je fiets opnieuw voor een langere periode zorgeloos gebruikt kan worden.
Wat de communicatie betreft, hechten wij veel belang aan een respectvolle omgang langs beide kanten. In dit dossier stellen we vast dat dit respect vanuit jouw kant ontbrak, wat een constructieve dialoog bemoeilijkt heeft. Dat betreuren wij ten zeerste.
Omdat je niet akkoord gaat met de uitgevoerde herstellingen, gaan wij – op jouw verzoek – de oorspronkelijke, versleten onderdelen opnieuw monteren. We willen daarbij wel duidelijk stellen dat wij in dat geval geen verantwoordelijkheid kunnen opnemen voor de veiligheid noch voor de fietservaring op korte en lange termijn.

Valutata 5 stelle su 5

Altijd onthaald met een glimlach

Altijd onthaald met een glimlach! Transparante en snelle service en ook nog eens kwalitatiefvol voor een correcte prijs: aanrader!

11 aprile 2026

Risposta di Bike Republic

Hierdoor krijgen we nog een grotere glimlach 😁. Dankjewel voor deze prachtige 5 sterren!

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più