Veel konijntjes bij elkaar allemaal jong en voor verkoop want rest boeit ze niet, zeggen dat ze ze koppelen daar maar koppelen doe je pas vanaf 16 weken. Geen ervaring hebben ze ermee dat hoor je al.... Leggi di più
Afgelopen weekend een superleuke ervaring gehad bij BijSTOX in Roermond! 😊 Vanaf het moment dat we binnenkwamen, werden we vriendelijk ontvangen en hing er meteen een gezellige sfeer. Het p... Leggi di più
Vandaag 11 december 2025 een lichtgevende sfeerbol gekocht bij stox maasbracht. De baleinen met ledjes zitten los. Op de een of andere manier moeten deze gefixeerd worden maar daar staat niets over i... Leggi di più
Meerdere malen planten, versieringen ed. gekocht bij bijSTOX. Ze zijn zeer divers en geven goede adviezen. De kwaliteit van de producten zijn ook zeer goed. 2 jaar geleden onze kanariepiet ge... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
BijSTOX geeft deskundig advies…
BijSTOX heeft ons deskundig advies gegeven over kamerplanten uit hun assortiment. We hadden vragen omtrent lichtinval bij een bepaald soort kamerplanten. We zijn met kamerplant en goed advies de deur uitgelopen. Erg prettig!
Goede kwaliteit planten en deskundig advies
Wij zitten al langer na te denken over andere aanplanting van de border in de achtertuin. Bij Stox deskundig advies gekregen en tevens de planten gekocht. Erg tevreden over het resultaat. Het ziet er prachtig uit.
Super kwaliteit bloemen
Super kwaliteit bloemen, vriendelijke personeel!
Top planten
Fijne winkel, met top kwaliteit planten. Echte aanrader!
Behulpzaam personeel
Behulpzaam personeel. Goed advies tav planten voor een border gekregen!
FANTASTISCHE WINKEL
Leuk personeel, gezellige winkel om een dagje rond te neuzen, snelle service. Een top winkel!
Zeer slechte ervaring bij kopen kerstboom stox Maasbracht
Bij Stox in Maasbracht een kerstboom gekocht. Wij hadden net als nog 2 andere klanten een grote brede boom.
Stond een mevrouw te helpen veel te weinig geen enkele mannelijke hulp.
De bomen paste alllemaal niet door de buis om er plastic omheen te trekken.
Onze zoon heeft drie klanten geholpen om de bomen te verpakken en de klanten moesten zelf de boom erdoorheen doen.
Volgens vrouw in de winkel ging dit niet.
Alternatief was boom laten bezorgen tegen extra kosten. Dus nog duurder ook nog dan.
Zeer slechte ervaring en zeer slecht geregeld!!!!!
Do not reccomend...
Ordered a garden set with table and parasol on 8th may its now 11th June and it's still not been delivered. We've had to call up twice already to enquire about its whereabouts each time to be told we would recieve confirmation of a delivery date buy the end of the week that we called, and still nothing. Have contacted them on messanger and left a comment on a facebook post and have been completely ignored. I suggest if you want a garden set don't order anything from this company as it'll be next summer before you get to enjoy it. Abysmal customer services. Unreliable company.
Na overleg kreeg ik gelukkig een nieuwe…
Na overleg kreeg ik gelukkig een nieuwe kamerplant thuis bezorgd.
Helemaal geweldig
Helemaal geweldig! Ik wil nooit meer anders: prachtige kerstboompjes, twee dagen na de bestelling tot aan de voordeur geleverd, en dat alles voor topprijzen. Hartelijk dank!
Wil in augustus een zwenkbare…
Wil in augustus een zwenkbare tuinsproeier kopen , niet op voorraad en ook niet meer te krijgen. Vraag mij af waarom ze zich tuincentrum noemen.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.