Besos har et stort udvalg, og jeg fandt at priserne enten var som i de gaengse butikker, eller lavere - og dertil kommer at man kan betale med forbrugsforeningskort! Koeber man til gave, pakker de ind... Leggi di più
Jeg bestilte et tørklæde og et gavekort hos Besos i to forskellige ordrer, fordi jeg ikke var klar over, at de sendte et fysisk gavekort. De fandt heldigvis selv ud af, at ordrerne måtte sendes sam... Leggi di più
Jeg købte et lækkert uldtørklæde hos Besos. Hurtig levering og meget lækker vare. Farven var dog anderledes end forventet. Der stod sort/offwhite. Det var nærmere blågrå end sort. Jeg beholdt tørklæde... Leggi di più
Ved mit køb oplevede jeg dels en meget personlig service. Dels køber jeg et tørklæde der mange steder på nettet stadig står til originalpris med 30% og dels ligger det i postboksen dagen efter bestill... Leggi di più
Blæsbjergvej 30, Langesø, 5462, Morud, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Modtog det smukkeste pashmina tørklæde, som blev leveret sammen med en lille fin nøglering, kun 2 dage efter, at jeg havde bestilt det . Kan varmt anbefales .

Risposta di Besos
Pakke kom inden for 2 dage og med en sød nøglering også??? Super tilfreds.

Hurtig ekspedition fra Besos og det samme fra leveringsfirmaet GLS

Risposta di Besos
Varen blev hurtigt sendt. Flot indpakket og såmænd med en lille fin gave med, som tak for købet :)
Jeg er vældig tilfreds med hele forløbet.

Risposta di Besos
Hurtig levering, 2 gaver smukt indpakkedr med en lille seddel på, der angav, hvad der var i pakkerne.

Risposta di Besos
Fin service ifm. besvarelse af forespørgsel og senere ifm. ombytning af vare inden forsendelse. Hurtig levering. Lækkert halsterklæde. Så det var en positiv oplevelse at handle hos Besos.

Risposta di Besos
Rigtig fin oplevelse. Lækre og flotte tørklæder og sjaler. Rigtig fin og god betjening - og hurtig levering. Gaven var pakket smukt ind.
Så alt i alt super og ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Besos
Meget hurtig ekspedition, og blev leveret til pakkeshoppen på få dage.

Risposta di Besos
Altid en fornøjelse og bliver så glad, når den lille elefant dukker frem.