Virkelig god kundeservice. Den ene vare var ikke på lager, blev ringet op og der blev fundet en anden løsning. Kundeservice er nemme at få fat i og super søde.

Helt fantastisk webshop og super kundeservice. Kan kun give de varmeste anbefalinger til, at shoppe på Noisyitem. Lækre produkter, super priser og utrolig hurtig levering. En online shop jeg igen... Leggi di più

Jeg bestilte fire klemmer, hvor en af dem desværre gik i stykker efter to ganges brug. Noisy Item var så søde at sende en ny klemme med det samme, som jeg modtog to dage efter jeg havde kontaktet dem... Leggi di più

Rigtig god service. Ved første levering manglede et par af de to par strømpebukser, jeg havde bestilt. Allerede inden for en time var der svar på mail og efter få dage blev det andet par leveret end... Leggi di più

1. Negozio di accessori di moda

[Virksomheden er desværre lukket] Noisy Item sælger accessories og smykker til modebevidste kvinder. Vi har nøje udvalgt produkter, som skaber sammenhæng i enhver garderobe, og vi sørger for altid at følge tidens mode og trends.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Fine varer

Fine varer. Hurtig ekspedition. Meget tilfreds.

6 febbraio 2024

Tak for de 5 stjerner, Sonja 🤩

Anbefales

Nem bestilling og hurtig levering, ovenikøbet vedlagt en sød, håndskrevet hilsen. Jeg handler meget gerne hos jer igen 😊

3 gennaio 2024

Mange tak for anbefalingen, Birgit 🫶🏻 Ser frem til at handle med dig igen 🥰

Bedste service

Super hurtig levering i lækker indpakning og en personlig hilsen. Kan absolut anbefale at handle hos dem☺️

7 gennaio 2024

Tak for de 5 stjerner, Vanessa. Og tak for de flotte ord og anbefalingen 👏

God søndag 😍

Overskuelig hjemmeside

Overskuelig hjemmeside, fornuftige priser fed udvalg og hurtig levering 😊👍

11 novembre 2023

Risposta di Noisy Item (noisyitem.dk)

Tak for de 5 stjerner, Sørensen, og ikke mindst den gode feedback. Den varmer 😍 Ser frem til at handle med dig igen 👏

Super god kvalitet

Super god kvalitet. Hurtig levering.

7 novembre 2023

Mange tak Lona 🙏🏻
Glæder mig til at handle med dig igen ✅

Super

Hurtig leviring
Og super kvalitet

7 novembre 2023

Risposta di Noisy Item (noisyitem.dk)

Tak for de 5 stjerner, Joan. Dem er jeg virkelig glad for 😍 Ser frem til at handle med dig igen 🙏🏻

Fantastisk service

Fantastisk service og hurtig svartid, kan kun anbefales.

9 marzo 2023

Tak Lisbeth 🙏🏻 Det var en fornøjelse at handle med dig. De 5 stjerner varmer 🤩

God oplevelse

Fin vare, god pris og hurtig levering 🌻

5 luglio 2023

Risposta di Noisy Item (noisyitem.dk)

Tak for de 5 stjerner, Trine. Er glad for din gode oplevelse, og ser frem til at handle med dig igen.

Venlig hilsen
Anita, Noisy Item

Hurtig levering, og god kvalitet.

Hurtig levering

16 aprile 2023

Hej John. Tak for din anmeldelse, og fordi du valgte at handle hos Noisy Item 🤝

Vil arbejde benhårdt på at gøre os fortjente til 5 stjerner næste gang du handler os 🤞🏻

Mvh. Anita, Noisy Item

Den bedste service og super produkter…

Den bedste service og super produkter på denne hjemmeside. Skal du havde nogle flotte strømpebukser til fest eller hverdag, er det her du skal shoppe.

10 aprile 2023

Risposta di Noisy Item (noisyitem.dk)

Mange tak, Nadia 🤩 Den slags anmeldelser varmer helt vildt 🥰 Ser frem til at handle med dig igen.

Billigt, godt og hurtigt

Det var en rigtig fin hjemmeside, men et godt tilbud- og jeg havde pakken dagen efter.

27 marzo 2023

Risposta di Noisy Item (noisyitem.dk)

Mange tak for de fine ord og de 5 stjerner, Lisa 🫶🏻 Dem sætter jeg enormt stor pris på.

Mvh. Anita, Noisy Item

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito