Valutata 1 stelle su 5

Besikta i Luleå under all kritik, okompitent fick en 2a för svagt höger halvljus (satte en splitter ny veckan före då den var trasig) Fick även en muntlig anmärkan om att blinkersglasen bak hade blek... Leggi di più

1. Veicoli e trasporti

Informazioni fornite da varie fonti esterne

När det är dags att besikta bilen är du välkommen till oss på Besikta Bilprovning. Boka bilbesiktning eller se drop-in status för din närmaste station.

2,0

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Besiktade i Fagersta

Besiktade i Fagersta. Det var lite försening pga teknikstrul med bl a kortläsare under dagen, men inte så farligt och det finns ett bekvämt väntutrymme med sittplatser, och med kaffe/te samt tidningar att läsa. Killen som jobbade var mycket trevlig och letade på en rabattkod som gav mig 100:- rabatt.

31 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

En besiktning som gör allt för att tjäna pengar

Fick underkänt på otillräcklig bromsverkan på andra axeln på släpet, så jag som relativt tekniskt kunnig och vet hur man justerar beläggen i trummorna.
Sagt och gjort, bokar ny tid och åker tillbaka för en ny besiktning och nu blev felet om otillräcklig bromsverkan godkänt......men inte belysningeb på släpet eftersom min gamla volvo inte kan hantera led-ljus.

Hur kan man godkänna ena gången och anmärka den andra trots att det faktiskt inte är något fel på belysningen???

Och det är inte första gången jag har problem med besikta.
En annan gång vägrade de kontrollera bältena i den 9-sitsiga bilen och underkände bilen pga det.

Det här är skojare ut i fingerspetsarna som gör allt för att tjäna mer pengar.

Vägra besikta helt enkelt!!!!

30 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Din bil kommer gå i sönder!..

Skulle besiktiga min bil men den va för låg, man ska väll ändå kunna besiktiga sin bil fast den är låg? Jag va inte den ända där med en låg bil, jag hörde hur de tog sönder saker på en annan persons bil för den va för "låg" och ja de va mycket olika toner de ville inte betala för de skadorna de hade gjort på hans bil. Inte mitt problem MEN gå inte dit med en låg bil eller överhuvudtaget jag tyckte de hade en dålig ton och inte alls trevliga. Besiktiga inte i Lund på besikta med din stylade bil för den kommer gå i sönder!

27 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Fick ett nedslag på att min blinkers…

Fick ett nedslag på att min blinkers lampa vänster bak saknade färg och blinkade vit sken istället för orange, åkte hem för att byta ut den men lampan var fortfarande orange, åkte ner till besiktning i Borlänge för att fråga hur det kunde komma sig att besiktnings kvinnan kunde ha fel, hon började skrika och säga att jag skulle gå ut. Enligt henne hade jag ingen rätt att kritisera eller säga att det var fel bedömning på min lampa, barnsligt bemötande stod och fjäska med en kunde som körde en dyr bil, tyckte att jag skulle ta en annan besiktning eftersom hon inte kunde möta kritiken. Moget att personal som inte kan ta det minsta kritik och att fjäska för kunder med dyra bilar

24 marzo 2026

Landskrona, Aldrig mer

Nyservad bil, ändå 5st 2:or på ingenting
illvilligt, svinaktigt

samtidigt som samma personal Kinga och high-fiva folk från Mekonomen med bil bredvid,

känns oseriöst, korrupt dagis

11 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Vad har hänt med besikta

Vad har hänt med besikta? jag har alltid kört dit och varit nöjd, även om jag fått en berättigad anmärkning. Men idag fick jag ombesiktning på ett påstått felaktigt halvljus, han sa att det bländade och att lampan var vriden, vilket är lika omöjligt som att det bländade. Det gick 2 personer i expanderade lokaler med fina fåtöljer och kaffeautomat men utan kunder och de fick just en kund mindre. Förstår att denna nysatsning kostar och frågar mig om ombesiktningar ska betala kalaset. Hade det varit för 2 år sedan hade besiktningsmannen bara justerat ner den millimetern som han ansåg krävdes för ett ok. Ett tydligt maktmissbruk, fy fasen.

9 marzo 2026

Luras kring rabatt

Besikta marknadsför sin rabatt på hemsidan men tar trots detta fullpris och är otroligt ohjälpsamma gentemot sina kunder när man påpekar detta. Gör er själva en tjänst och boka någon annanstans.

9 marzo 2026

Lessebo

Lessebo
Ett gäng nya tvåor på efterkontrollen, kommer inte återvända

24 febbraio 2026

Värsta bemötande någonsin

Värsta bemötande någonsin! Otrevlig och nästan fientligt opåkallat uppträdande! Avråder bestämt från att utnyttja deras tjänster. Välj annat företag!

8 gennaio 2026

Besikta Vallentuna

Mitt omdöme gäller Besikta i Vallentuna.
Lugn, äldre herre som var trevlig att prata med.
Liten, hemtrevlig station som tar en bil i taget. Lite trångt och ont om parkeringar utanför, inget som drar ned betyget men kan vara bra att känna till.
Vad jag förstod går det tyvärr inte att besikta släp på den här stationen.
Kommer fortsättningsvis besikta mina bilar här.
Rekommenderas varmt.

18 dicembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più