Jeg har oplevet et virkelig højt serviceniveau fra B Entertained. Jeg bestilte noget merch, som blev sendt hurtigt. Alligevel modtog jeg aldrig pakken, på trods af at forsendelsesfirmaet påstod at den... Leggi di più
Intet mindre end exceptionelt. Fuldstændig sublim kundeservice fra start til slut 🙌 Havde kontaktet B Entertained for at booke noget Stand up i forbindelse med årets firmajulefrokost. Hold nu K#@t i... Leggi di più
Formidabel kundeservice, havde problemer en lørdag aften og fik svar indenfor 10 minutter. Alt blev ordnet og fik styr på mine billetter. Dette er min første trustpilot anmeldelse og må sige det er... Leggi di più
B Entertained har været en fast leverandør af Stand-up i Huset No7 siden 2017. Som facilitator har det været spændende at være med på rejsen for flere at de Stand-up komikker der nu fylder de store... Leggi di più
Vi er et bookingfirma, som repræsenterer kunstnere fra hele underholdningsbranchen, hovedsagligt inden for stand-up og impro-comedy. Hos B Entertained kan vi tilbyde kompetent underholdning til jeres næste arrangement.
Le persone hanno visualizzato anche
Verdens bedste service
Verdens bedste service! Kan virkelig kun anbefale dette fantastiske firma 😍😍🙏🎉
Top karakter!
Helt eminent foredrag med Lars Thiesgaard, både fruen og jeg nød det fuldt ud. Det var så fedt at se og høre manden bag alle stemmerne fra barndommens tegnefilm. Tak for en kanon aften vi sent vil glemme!
jeg er fan af deres showes
Sidst jeg var inde og se show forløb…
Sidst jeg var inde og se show forløb det flydende, vi kom stille ind og satte os, og hørte og så showet. Da vi skulle ud, skred køen stille og roligt fremad. Vi kom ud og havde haft en god aften.
Man kunne tydeligt mærke de havde prøvet det før.
Drive-in Comedy
Under Corona købte jeg billet til et drive-in arrangement i Viborg gennem B Entertained. Arrangementet kørte fuldstændig flydende og var meget imponeret over hvor velfungerende et show det var ud fra omstændighederne. Godt arbejde!
Datoer rykkes frem og tilbage
Datoer rykkes frem og tilbage - missede en mail i hele den korrespondance, og foredraget er rykket TILBAGE i tiden, så billetterne er bare spildt.
Som kompensation kan jeg få 20% på et helt andet foredrag.
Det kan man da kalde at blive gjort grin med.

Risposta di B Entertained