Vi holdte vores bryllup d. 30 maj på Bellahøjgaard. Med både vielse, reception og fest med middag. Vi havde den mest fantastiske dag i vores liv. Hele dagen gik som den skulle og meget mer... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi holdt vores barns barnedåb i Charlottesalen. Nadia tog imod vores booking og hjalp os igennem hele forløbet mht. valg af menu, drinks, blomster mv. Arrangementet løb fantastisk godt. Vi var 23 gæst... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi havde en brunch ifm. vores 30-års Bryllupsdag (Perlebryllup). Alt fungerede fantastisk godt. En god service, maden og omgivelserne havde skabt rammer for en afslappet og festlig på samme tid dag,... Leggi di più
Vi havde et stort bryllup i weekenden, 210 pers. til reception og 93 til middag. ALT gik sublimt, fuldstændig fantastisk personale, smilende, dygtige og servicemindet. Maden smagte top og var smukt a... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Sala per banchetti
- Azienda di catering
- Servizio di noleggio sale per riunioni e conferenze
- Azienda di gestione di eventi
- Ristorante
Scritti dall'azienda
Hold dit næste arrangement på Bellahøjgaard, en historisk smuk bygning som byder på masser af stemning og nærvær. Vores historiske kulisse skaber ikke kun et smukt baggrundsbillede, men en helt unik stemning for enhver lejlighed. Vores elegante sale kan tilpasses til både større og mindre arrangementer med alt fra 20 til 200 spisende gæster. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.
Informazioni di contatto
Bellahøjvej 20, 2700, Brønshøj, Danimarca
- info@bellahoej.dk
- www.bellahoej.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Fantastisk bryllupsfest
Vi havde fået stedet varmt anbefalet af en veninde, og de levede bestemt op til alle vores forventninger.
Efter 2 rigtig gode møder, et hvor der blev lavet kontrakt og et hvor vi aftalte menu, kunne vi ikke andet end føle os i rigtig gode hænder. Selve aftenen forløb fantastisk og alle vores gæster roste stedet for en fantastisk menu, (der kunne akkommodere os, brudeparret, der begge er vegetarer og flere mælkeallergikere) fantastiske vine og tilstedeværende personale. Vores arrangement havde 63 gæster, og alle var meget imponeret.
Vi kunne ikke have forestillet os et bedre bryllup og vi vil bestemt gøre brug af Restaurant Bellahøj igen.
Fantastisk mad omgivelser til vores søn 18 års fødselsdag
Super service nok Københavns bedste selskabsloven med meget prof service og imøde kommer sine ønsker flot arbejde til alle de søde tjener og 5 stor stjerner her fra
Fantastisk og professionelt...intet mindre!
Fantastisk sted og mindst lige så fantastiske folk bag.
Vi holdte vores bryllup her d. 18/6-16. Det var så professionelt gennemført, lige fra første møde til sidste gæst forlod stedet. Lokaler og mad må være blandt det bedste København har at byde på. De bedste anbefalinger skal lyde herfra.
over al forventning
Vi fejrede Bryllup på restaurant Bellahøj 18/6 2016, og vi var overmåde tilfredse.
Arrangementet blev skræddersyet til vores behov, og de var utrolig søde til at tage hensyn til særlige ønsker.
Vores 4 retters menu var vellavet og flot anrettet, og smagte desuden fantastisk. Tjenerne var effektive og servicen upåklagelig.
Selve middagen blev holdt i den smukke renæssancesal, som med sine store runde borde og flotte lysekroner gav en fantastisk stemning.
På trods af at der var selskab i flere af de andre lokaler, var vi ikke på nogen måde generet af støj fra deres musik, selv når dørene stod åbne ud mod gården, hvor mange af vores gæster sad ude og nød den varme aftenluft. Vi kan kun på det stærkeste anbefale at holde selskab på restaurant Bellahøj.
Et bryllup med alt hvad vi håbede på <3
D.28 maj 2016 blev vi viet, og festen blev afholdt på Restaurant Bellahøj.
Vi havde læst nogle anmeldelser herinde, men vores indtryk fra samtalerne med folkene fra stedet gjorde at vi havde ro i maven.
OG man skal huske der for 2 år siden kom nye ejere.
Lad mig sige det sådan, at det kan mærkes. Det hele kørte fuldstændigt upåklageligt, alt var som det skulle være. Tjenerne kørte en god dialog med toastmaster, de var opmærksomme og jeg er bare SÅ glad for at vi valgte det sted til at holde vores bryllups fest. Maden var fantastisk, vinen lækker og stemningen og lokalerne lige efter bogen.
Nåede aldrig at opleve stedet
Lavede en aftale med stedet om at mødes kl. 16 d. 16-01-2016. Efter at have ventet til 16.05 i snevejr ringede jeg til stedet, som selvfølgelig havde glemt alt om aftalen. Det kan ske for en hver. Han fortæller at han kan være der indenfor 10-15 minutter. Helt fint. Efter at havde ventet 35 minutter må man antage at stedet ikke kan overholde deres aftaler og derfor forventer jeg heller ikke de ville kunne styre et selskab.

Risposta di Bellahøjgaard
Barnedåb
Det er anden gang vi nu har holdt fest på restaurant Bellahøj. Først bryllup og for nyligt barnedåb. Som altid er der styr på det. Super lækker brunch og søde og gode personale. Omgivelserne er så dejlige. Alt i alt er stedet bare helt fantastisk.
Mortensaften på Restaurent Bellahøj , 3 dejlige retter, dejlig vin og behagelige tjenere. Og med de omgivelser midt i København, bliver det ikke bedre. Tak for mad😀
Verdensklasse
Vi holdt vores bryllup på Bellahøj og det levede op til alle forventninger. Op til brylluppet var der god kommunikation i forbindelse med planlægningen. Maden og vinen var helt i top. Betjeningen var fantastisk. Hyggelig stemning. Vi fik helt sikkert rigtig meget for pengene.
Bryllup
Vi havde et fantastisk bryllup på Restaurant Bellahøj. Maden og rammerne levede fuldt ud op til forventningerne. Personalet var søde og hjælpsomme og overholdt alle forudgående aftaler. Herudover var de gode til at hjælpe med DJ og band. Alt i alt en super aften.
Skøn konfirmation på Restaurant Bellahøj
Vores søns konfirmationsfest den 2. maj var super vellykket. Smukke lokaler, god betjening og dejlig mad (oksemørbraden kunne tygges med øjenvipperne). Vi vender tilbage næste år når vores datter skal konfirmeres.
En fantastisk fest
D.27-9-14 fejrede min mor sin 80 års fødselsdag på Resturant Bellahøj med 85 gæster, og alle var enige om at det var den mest fantastiske fest vi havde været med til. Borderne var smukt dækkede, maden var fantastisk og personalet var smilende, imødekommende og i så rigelige mængder at serveringende til de mange gæster gik flydende, dette gjalt både mad og drikke. Til kaffen var der hjemmelavet chokolade og lækre trøffelkugler, og festens mest kræsne goumet erklærede at natmaden, som bestod af franske oste og italienske pølser, var det bedste han nogensinde havde fået. Jeg er så glad for at min mor fik så vellykket et fest, og hun har erklæret at vi kommer igen når hun fylder 85.
Deltog som gæst til et fantastisk bryllup på Resturant Bellahøj
Deltog som gæst til et fantastisk bryllup Vi har netop været med til et fantastik bryllup på Bellahøj. vi ikke en finger at sætte på noget som helst. Der var helt styr på det hele og vi kunne bare alle og brude parret slappe af og nyde dagen. Kan kun anbefale andre at holde deres bryllup eller fest på bellahøj 10 minuter fra centrum af københavn og man føler at man er på landet !
et meget smuk sted
Simon M
5 Stjernet mad og service!
Restaurant Bellahøj serverede en perfekt middag under vanskelige forhold i vores eget hus for nogle topledere i dansk detailhandel. Restaurant Bellahøj udviste perfekt timing, den sødeste service og perfekt tempereret mad selvom de stod i et lille amatørkøkken midt imellem gæsterne. En af vores amerikanske gæster roste hans veganer menu som en af den bedste han havde smagt. Jeg vil give min varmeste anbefaling til dem der har behov for et top professionelt team.
Alt for mange gæster til hvad køkkenet kunne klare
Jeg kan ikke anbefale dette sted. Var der som gæst i lørdags og de havde tydeligvis alt for mange selskaber på én gang til hvad køkkenet kunne bære:
- Skovduen til mellemretten var ikke gennemstegt, men blodig
- Kødet til hovedretten var sejt som sålelæder eller også var det skåret forkert?
- Sovsen kom først ind på bordet, da vi var mere end halvvejs gennem hovedretten og perleløgene var rå.
- Forret og dessert var dog udmærket
- Vi ventede generelt for længe på retterne og serveringspersonalet var karrige med komme rundt med vinen der ellers var ad libitum..
- De løb også tør for bestik og vi måtte vente på, at de havde vasket det op (hvor svært er det lige at tage i IKEA og købe 100 stykker bestik ekstra?)
Så alt i alt nogle mindre acceptable oplevelser til et ellers dejligt bryllup.
Smålighed fra Restaurant Bellahøj
En konfirmation med gæster langvejs fra og et værtspar med nok at tænke på blev forstyrret af smålighed fra Bellahøjs side. Der blev kun serveret et glas vin til hovedretten, og de "hjemmelavede chokolader til kaffen" bestod i 12 stykker chokolade 24 små stykker sandkage (petit four) til 41 gæster. Efter serveringen blev rykket, kom der ekstra 6 stykker chokolade, men det var stadig svært at dele. Til 998 kr pr. kuvert skulle man have forventet bedre servering. Kontrakten var ellers underskrevet, og der var forudbetalt som foreskrevet. Maden var rigtig god, men omstændighederne gør, at Bellahøj ikke kan anbefales.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.