Vi holdte vores bryllup d. 30 maj på Bellahøjgaard. Med både vielse, reception og fest med middag. Vi havde den mest fantastiske dag i vores liv. Hele dagen gik som den skulle og meget mer... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi holdt vores barns barnedåb i Charlottesalen. Nadia tog imod vores booking og hjalp os igennem hele forløbet mht. valg af menu, drinks, blomster mv. Arrangementet løb fantastisk godt. Vi var 23 gæst... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi havde en brunch ifm. vores 30-års Bryllupsdag (Perlebryllup). Alt fungerede fantastisk godt. En god service, maden og omgivelserne havde skabt rammer for en afslappet og festlig på samme tid dag,... Leggi di più
Vi havde et stort bryllup i weekenden, 210 pers. til reception og 93 til middag. ALT gik sublimt, fuldstændig fantastisk personale, smilende, dygtige og servicemindet. Maden smagte top og var smukt a... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Sala per banchetti
- Azienda di catering
- Servizio di noleggio sale per riunioni e conferenze
- Azienda di gestione di eventi
- Ristorante
Scritti dall'azienda
Hold dit næste arrangement på Bellahøjgaard, en historisk smuk bygning som byder på masser af stemning og nærvær. Vores historiske kulisse skaber ikke kun et smukt baggrundsbillede, men en helt unik stemning for enhver lejlighed. Vores elegante sale kan tilpasses til både større og mindre arrangementer med alt fra 20 til 200 spisende gæster. Alle lokaler har udgang til egen terrasse med udsigt over København, udover Havesalen der er omringet af den smukke natur fra parken, og dermed er mere privat og indrammet. Opdækningen er klassisk med hvide duge, stofservietter, levende lys og blomsterdekoration efter eget farvevalg.
Informazioni di contatto
Bellahøjvej 20, 2700, Brønshøj, Danimarca
- info@bellahoej.dk
- www.bellahoej.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Guldbryllup
Guldbryllup. Havde en fantastisk aften, med dejligt mad og et fantastisk personale til at betjene os. Vores bedste anbefalinger
Sølvbryllupsfest.
Vi holdt vores forsinkede sølvbryllupsfest på Bellahøjgaard den 09.04.2022 og selvom vi var uheldige med de unge mennesker der skulle serverer, så opvejes deres ringe indsats af den uhyre dygtige og charmerende kok, Michaels håndtering af problemet og stedet charme, så lander alligevel på 5 stjerner og en varm anbefaling.
Helt igennem fantastisk oplevelse
Helt igennem fantastisk oplevelse. Man kan købe sig til meget. Men den service og de smil er ud over det sædvanlige. Vi fejrede for anden gang konfirmation på Bellahøjgaard og begge gange har det været professionelt, nærværende og med høj kvalitet.
Tak
Bellahøj gård er et helt fantastisk…
Bellahøj gård er et helt fantastisk sted. Gode parkeringsforhold til gæsterne og velkomst skilt til min datter. Vi holdt konfirmation for 65 gæster i renæssance salen. Lokaler og omgivelser lyst, smukt og der er kræset for detaljerne. Ny renoveret med stor træ taresse uden for. Maden var helt i top og personalet var professionelle, venlige, opmærksomme og hjælpsomme.
Helt ud over hvad jeg havde forventet. 100 stjerner her fra.
Super forhold til en god fest
Vi holdt vores sølvbryllup på Bellahøjgaard 23.04.2022 og er ovenud tilfredse.
Flotte omgivelser, rigtig god mad og vin, sødt personale og god service.
Vi havde folk med i alle aldre og alle var meget begejstrede. Der var plads til små børn og ingen begrænsninger for dem.
Der var kræmmermarked overfor, men personale fra Bellahøjgaard holdt godt øje med, at der kun kom egne gæster ind på deres område, så gode parkeringsforhold.
Vi holder gerne fest på Bellahøjgaard igen.
50 års fødselsdag
Jeg holdt min 50 års fødselsdag på Bellahøjgård, det var helt fantastisk, bruger helt sikkert stedet igen. Dejlige lokaler, god mad, gode vine, venlig imødekommende personale, som var helt med på mine ideer og påfund, helt igennem god service
Vi holdte bryllup i Restaurant Bellahøj…
Vi holdte bryllup i Restaurant Bellahøj for omkring 60 gæster. Det var helt igennem en smuk og magisk oplevelse! Restauranten stod altid klar til at hjælpe os og guide os gennem hele planlægningen. De var utrolige søde og imødekommende overfor vores ønsker. De var altid tilgængelige og støttende. Vi følte os i trygge hænder gennem hele processen. Der var fint pyntet op til selve arrangementet - maden og vinene var så lækre og blev rost af alle vores gæster. Personalet var så søde og ydede en top-professionel service hele aftenen.
Vi har været så glade for at have valgt at fejre vores store dag i Restaurant Bellahøj. Vi kan varmt anbefale restauranten og vi (og mange af vores gæster) vender helt bestemt tilbage dertil. Tusind tak for en perfekt aften!
Min mor fyldte forleden 80 år
Min mor fyldte forleden 80 år, og ønskede at fejre den på Bellahøjgaard. Det kom hun bestemt ikke til at fortryde, for hvor var det gennemført.
Lige fra vi bestilte lokalerne, og det samarbejde vi havde med Michael og Nadia omkring specielle ønsker, og til dagen hvor vi blev dejligt modtaget, fik super lækker mad og en skøn dessert, og ikke mindst en fantastisk god betjening af de to tjenere.
Alle gæster var meget meget tilfredse, og min mor fik en uforglemmelig fødselsdag.
Vi vil klart anbefale Bellahøjgaard til alle der vil holde en fest.
Har idag spist skalddyrsmiddag og…
Har idag spist skalddyrsmiddag og foredrag med Mikkel Beha. Det var fantastisk. Super lækker mad og rigtig god betjening.
Foredraget med Mikkel Beha var fantastisk.
Glæder os til at komme igen, til nye oplevelser.
Vi fejrede et udsat guldbryllup og en…
Vi fejrede et udsat guldbryllup og en 75 års fødselsdag
med dansk frokost til 26 personer, alt spillede til vores fulde tilfredshed. God mad og en professionel og venlig betjening.
Vi glæder os allerede til næste gang.
Hilde og Niels
Alt spillede bare …
Tak fordi I var med til at skabe nogle fantastiske og professionelle rammer for vores workshop idag. Alt spillede, lige fra opdækning og AV udstyr til forplejning og service. Som arrangør følte jeg mig helt tryg og imødekommet på ønsker og behov. Tak til Nadia og team ;) Kan på det varmeste anbefale Bellahøjgaard til firmaarrangementer.
Nye ejere, nye tider!
Det er virkelig synd at stedet trækkes ned af gamle anmeldelser. De nye ejere har tydeligvis gjort noget ved smukke Bellahøjgaard. Vi har netop været til barnedåb i den smukke sal, og her virkelig kælet for detaljerne. Maden var fantastisk, betjeningen var smilende og serviceminded, og vi havde en dejlig dag! Stedet er gammelt, men smukt vedligeholdt med lækre detaljer. Giv dem en chance til din næste fest, du vil ikke fortryde det.
Jeg En rædselsfuld oplevelse
Jeg vil,som min datter,tilslutte mig hendes anmeldelse,til min niece Jytte Larsens 70 års fødselsdag,Lørdag den 22 August,jeg har i årenes løb været på restaurant Bellahøj flere gange,men det her bliver sidste gang jeg kommer der,det var simpelt hen for ringe.
Så dårlig festarrangement har jeg aldrig oplevet
Jeg var til 70 års fødselsdag, d. 22 august 2020 og aldrig har jeg oplevet lignende dårlig arrangement.
Hvis det var mig der havde betalt for den aften havde de ikke fået en krone før jeg havde talt med ejeren, føler min kusine er blevet taget godt og grundigt ved næsen af jer.
Vi startede ud med velkomstdrinks som var ok.
Så gik vi til bordene og skulle have maden, der var 2 til at servere til 32 personer, kødet kom ind portionsanrettet et tyk skive kød som var så hårdt stegt at kanten var sort og kødet sejt, kartofler og sauce på bordet, og der var kun en omgang kød.
Vinen til maden skulle man spørge efter og det tog lang tid før at de kom og hældte i glassene.
Så kom vi til desserten som var islagkage, som blev klasket på en tallerken, og servitricerne glemte alt om at der var dessertvin til så den måtte der også spørges om.
Derefter var kaffe som blev stillet på et bord så vi selv skulle tage, det er i sagens natur også ok men vi fik ikke noget at vide om det så der gik lang tid før det blev opdaget, og endnu engang måtte der spørges efter likør/cognac til kaffen.
Derefter var der fri bar men problemet var at der var ingen bartjener så vi kunne få noget øl eller vin.
SÅ ALT I ALT EN RIGTIG DÅRLIG OPLEVELSE, OG VIL BESTEMT FRARÅDE ANDRE AT HOLDE NOGET DER.
Alle burde holde bryllup på Restaurant…
Alle burde holde bryllup på Restaurant Bellahøj.
Hvis du ønsker et bryllup hvor du bare kan nyde dagen, uden at skulle bekymre dig om noget, så skal du afholde dit bryllup på Bellahøj.
De har et fantastisk og velprøvet koncept der bare holder.
Maden, servicen, beliggenheden er bare i top.
Vi kommer helt sikkert tilbage til barnedåb, fødselsdage og fremtidige bryllupsdage.
Vi var så heldige at holde vores…
Vi var så heldige at holde vores datters konfirmation i husets fantastiske Havesal i maj i år. På ALLE MÅDER en dag vi nu kan huske tilbage på med smil og udsøgt glæde. Alt har været den gennemført bedste oplevelse, fra vores første møde med Joachim næsten 2 år før, til festen løb af stablen. Et helt igennem smukt og skønt sted, som jeg uden tvivl vil ønske mig at komme tilbage til en anden god gang. Historisk smukke, charmerende, lokaler, med god plads og højt til loftet, smuk, smuk opdækning med fine blomster, dejlig mad, sublim betjening, i en alt i alt ovenud behageligt afslappet og hyggelig atmosfære. Et hus med intet mindre end top professionel stil hele vejen igennem.
Vi siger af hjertet TAK for et ualmindeligt vellykket arrangement, hvor absolut ALT levede op til forventningerne - og mere til. Vi vil forevigt være Restaurant Bellahøj dybt taknemmelige for at have hjulpet os med at gøre denne dag så fin og uforglemmelig. I er simpelthen et fantastisk team.
Fortsat dejlig sommer til jer allesammen.
Bryllup på Bellahøj
Bryllup på Bellahøj
Vi holdte vores bryllup på Bellahøj i April 2019.
Forude for brylluppet havde vi været til møde med Joachim. Bellahøj var så proffesionelle og imødekommende igennem hele forløbet.
Ca. en uge inden brylluppet var vi ude med bordkort og diverse pynt til stedet, som fik pyntet det op præcis som bruden gerne ville have på.
På selve aftenen forløb alt som det skulle og deres personale var så dygtige.
Kan klart anbefales.
FANTASTISK RESTAURANT...
FANTASTISK RESTAURANT.... Jeg holdt min søns konfirmations fest på dette skønne sted. Atter en oplevelse helt ud over det sædvanlige fra det første møde med Joakim, hvor alt blev planlagt til mindste detalje, og hvor jeg følte mig helt i centrum og kun kunne stå tilbage med en følelse af at mit arrangement var i de bedste hænder til festen løb af stablen i den smukke, smukke Havesal med den flotteste opdækning. Maden var super og tjenerne smilende og imødekommende. Jeg kommer helt sikker igen.
Virkelig flot og dejligt lokale - og fantastisk mad
Jeg vil gerne sige mange mange tak for et meget flot arrangement til min fødselsdag i februar 2018.
Man ser tydeligt, at Bellahøjs selskabslokaler har fået en stor opgradering - her inden for de sidste år - så fint :)
Vi havde bestilt Riddersalen og der var dækket så flot op med blomster på bordene (jeg havde selv fået lov til at vælge farver på blomsterne) lys, duge og stofservietter.
Fra den dag vi bestilte festen og til festen var afholdt, følte vi virkelig det var os der var sat i centrum, og vi kunne ikke have ønsket os bedre rammer.
Vi fik en helt utrolig dejlig 4 retters middag, og der er stadig nogle af vores gæster der kommer med rosende ord, til hvor helt fantastisk maden smagte.
Vi er så tilfreds med hele forløbet af vores fest – lokalet, bordopdækning, personalet, maden – total i top – ikke en finger at sætte på arrangementet -:)
TAK er kun et fattigt ord!
TAK er kun et fattigt ord!
Den 4 februar holdt vi barnedåbs-lunch-kaffe i Havesalen på Bellahøj Kro/Restaurant Bellahøj. Tusind TAK for det hele.... korrespondance inden, under og efter, rammer, service, blomster, mad - alting. Virkelig proft, hyggeligt, særligt, godt! Helt sikkert ikke sidste gang, vi vælger at afholde noget her. TAK også for jeres fleksibilitet! TAK for at være rammen om en uforglemmelig dag!
TAK til alle - fra både os og vores gæster!
Varmeste anbefaling!
Kh lille Johanne, Martin og Hanne
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.