Valutata 1 stelle su 5

Ik belde ivm met status belasting teruggave M-formulier en vragen ivm loonsheffing. De mevrouw die mij doorverbond was uiterst vriendelijk in tegenstelling tot de jongeman afdeling Buitenland. Er werd... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Heb bpm vrijstelling aangevraagd en gekregen, dus RDW laten keuren. Nu moet ik toch bpm aangifte doen, ook met de vrijstelling. Je moet van alles invullen catalogus waarde, bpm nieuw en huidig en... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Intimiderende dreigbrieven sturen naar hard werkende mensen bij geen belastingaangiften doen.Ik werk al van mijn 16e levensjaar en ben nu 50 en altijd netjes belasting betaald.Jullie stelen dus al 34... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Op gesprek geweest gevraagd welke papieren ik moest meenemen. Netjes alles meegenomen maar 1 blaadje waarop staat wat mijn kale huur is. Alle gegevens laten zien op mijn rabo app, mijn huurprijs en V... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Consulente fiscale
  2. Società di servizi contabili
  3. Servizio di contabilità
  4. Specialista fiscale
  5. Stesura di dichiarazioni fiscali
  6. Servizio di assistenza fiscale

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Op de site van de Belastingdienst vindt u informatie over belastingen voor particulieren, ondernemers en belastingconsulenten. U kunt via deze site programma's, formulieren en brochures downloaden en rekenprogramma's gebruiken. Daarnaast kunt u informatie vinden over Toeslagen en over de Douane. Verder treft u op de site algemene informatie aan over de organisatie van de Belastingdienst.

1,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

1,4

Tutte le recensioni

81 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

2 maanden geleden ingeschreven voor…

2 maanden geleden ingeschreven voor zorgtoeslag, staan er bij mijn toeslagen 2 datums, 1 beweerd dat het bedrag de 20ste is overgemaakt, dit is niet waar, de andere zegt de 25ste, helaas heb ik niks van mijn €360: vernomen. Mijn bankrekening nummer klopt gewoon, dus wat is er daar gaande? Ergens vertrouw ik de boel niet, een organisatie waar dusdanig veel geld heen en weer gesluist word riekt voor mij naar corruptie. Overigens is het ergens van de zotte dat zorg en huur tegenwoordig dusdanig duur zijn geworden dat er genoeg mensen zijn die het zelf niet kunnen financieren dat een nationale toeslag überhaupt nodig is.

25 marzo 2026

Bizar lange wachttijden

Bizar lange wachttijden. Alsof je niets beters te doen hebt dan continu in de wacht te staan. Verschrikkelijk dat je gewoon niet even iemand snel iets kan vragen. Zo respectloos.

25 marzo 2026

Verschrikkelijk

Voordat je besluit om telefonisch contact op te nemen met belastingdienst afdeling Erfrecht/ Erfgenamen is het raadzaam om alvast ook een begrafeniskist aan te schaffen. Voordat ik aan de beurt was had ik zelf al mijn laatste adem uitgeblazen. Ben je aan de beurt word je geholpen door een medewerker die er zelf geen hout van begrijpt. Trouwens ..mujn vader lag koud 2 maanden onder de grond. En dat stelletje viespeuken hebben al de gore lef je er op te wijzen dat je xo spoedig mogelijk je gegevens voor erfbelasting moet inleveren. Altijd op zaterdag die blauwe brieven door die deurgleuf. Zodat niet direct kunt reageren. Bellen ? 25 tot 30 minuten in de wacht. Schandalig

2 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Waarom heeft onze overheid zelden zijn…

Waarom heeft onze overheid zelden zijn zaakjes op orde? Jarenlang hoor je hetzelfde maar er veranderd niks. Wil ik aangifte doen, is het de hele dag al te druk bij onze belastingdienst. Ben je ingelogd dan kunnen ze je gegevens niet ophalen omdat er een storing is. Vermoeiend!!

Valutata 1 stelle su 5

Ik wil jullie excuses niet voor het…

Ik wil jullie excuses niet voor het ongemak. Ik wil gewoon mijn aangifte invullen. Maken overal reclame om je aangifte te doen per 1 maart, maar laten elk jaar zien het niet aan te kunnen. In plaats van miljarden naar het buitenland, je eigen systeem eerst eens maken. Man man man.

Schandalig!

Volgens mij is de inkomstenbelasting invullen voor niemand een hobby. Dan zit je met je goede gedrag voor de laptop, krijg je de melding 'het is op dit moment erg druk op Mijn Belastingdienst het is op dit moment niet mogelijk om in te loggen. Schandalig! Hier moet de Belastingdienst toch op voorbereid zijn. Ik heb inmiddels over een periode van 3 uur op verschillende momenten proberen in te loggen, zonder succes!

Valutata 1 stelle su 5

een dropship winkel met philipijnse…

een dropship winkel met philipijnse customer support bied nog betere service. 2 dagen bellen 4x is het gesprek random opgehangen zit je opnieuw in de wachtrij 2 oplossingen voor een probleem kregen beide werkte niet en de 3e die ik kreeg was volgens die medewerker standaard procedure en snapte niet het advies van zijn collega’s. Voorderest gaat alles over de post het is 2026 ongelofelijk en mijn helft van me winst maar jatten om dit corrupte land te financieren….

26 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

onmogelijk maken om geld terug te krijgen

Krijg een brief met dat ik geld terug krijg voor belasting van mijn auto echter moet ik nu mijn rekening nummer opgeven geld halen er al jaren geld van af.
moet inloggen belastingdienst.nl / betalingenenontvangen echter word dan van kastje naar de muur gestuurd en onmogelijk te vinden waar je gegevens moet gaan invullen smeerlapperij zoals gewoonlijk bij de belastingdienst

18 febbraio 2026

2x zoveel belasting voor mijn camper

Waarom moet ik opeens meer dan 2x zoveel wegenbelasting betalen voor mijn camper die ik zeer, zeer beperkt gebruik en dat ook nog es voor 99,99% op buitenlandse wegen? Onredelijk en onrechtvaardig. Mensen onthou dit en stem de volgende keer zo rechts mogelijk.

14 febbraio 2026

Empathie wat is dat?

Op 19 november 2025 heb ik een telefonisch contact gehad met een vrouw die vanuit huis opnam. Ik wist en hoorde dat zij uit Suriname kom en de klank slag was goed te horen. Ik word 69 dit jaar en zei vroeg waarover dit ging.
Ik heb haar gezegd waarom ik er maar niet door kom met mijn vraag en als ik hem stel na soms 48 tot bijna een uur aan de lijn te hebben gewacht voor uitleg over terug betalen dan kon zij daar geen antwoord op geven?

Mevrouw zei ronduit Meneer u moet niet klagen, voor de rest u mond houden, belasting betalen en overlijden, u bent al over de 60 dus kost alleen maar geld.

Dat antwoord heeft mij ongelofelijk diep gekwetst ronduit beneden maats om een burger die altijd zijn belasting heeft betaald de grond in te trappen.
Deze medewerkers van de belastingsdienst die de callcenter bedienen uit naam van de Overheid is ronduit stuitend te noemen. En nu waar wij allen staan op het moment is het aankomende onbetrouwbare drietal in Den Haag langzaam bezig om het plebs waar ik dan ook toebehoor zoals zovelen
met mij kapot te maken.
Ik schaam mij voor dit land en ronduit eigenlijk geen woorden voor dat IK MOET WERKEN 40 UUR om rond te komen met mijn leeftijd. Ik wil het maar gezegd hebben voor al die mensen die het hebben opgebouwd die nu ook opnieuw aan de bak moeten.

Ben intens gekwetst door werkwijze van de Overheid en de uitspraak van belastingdienst de graaiers voor het koningshuis en de zogenaamde elite in Den Haag. Niets hebben ze voor elkaar bla bla bla en Nederland is failliet en nog meer bij de mensen roven niets meer mogen doen en privacy nee dat is voorbij.
En bedankt GRAAIERS VAN DE OVERHAND MET DAT HANDJE KLAP ONDER DE TAFEL

19 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Fout op fout door gebrekkige administratie en onprofessionele bejegening

In augustus 2025 heb ik door een typfout in het betalingskenmerk van mijn motorrijtuigenbelasting een bedrag verkeerd overgemaakt. In plaats van een meedenkende overheidsinstantie, ben ik terechtgekomen in een vicieuze cirkel van loze beloftes en administratieve blunders.

De tijdlijn van de wanprestaties:

• September 2025: Telefonisch contact opgenomen. Er werd toegezegd dat het rechtgezet zou worden (verwerkingstijd ca. 2 maanden). Ik kreeg uitstel van betaling tot eind december.

• Januari 2026: Opnieuw een aanmaning ontvangen. Na navraag bleek dat er met mijn eerdere melding totaal niets was gedaan. Er was geen enkel dossier opgebouwd.

• De blokkade: Omdat ik al "uitstel" had gehad voor de fout van de Belastingdienst zelf, kon ik geen nieuw uitstel krijgen. Ik werd gedwongen tot een betalingsregeling om verdere boetes te voorkomen, terwijl het geld al lang bij hen op de rekening staat.

• Februari 2026: Na wederom niets te hebben vernomen (geen brief, geen mail), heb ik zelf weer moeten bellen.

De druppel:
Tijdens het laatste gesprek werd ik door een medewerkster onbeschoft behandeld. In plaats van excuses voor hun eigen nalatigheid, kreeg ik de schuld in de schoenen geschoven. De arrogantie om een burger de schuld te geven van een fout die zij intern drie keer hebben laten liggen, is stuitend.

Ik heb letterlijk geen goed woord te zeggen over de klantenservice van de belastingdienst en hoop dat ze in de toekomst wat medewerkers aannemen met enige hersenactiviteit en sociale vaardigheden.

9 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Ben echt goed geholpen!

Ik werd vandaag echt goed geholpen door een medewerker van de belastingdienst. Hij was geduldig, luisterde naar wat ik vroeg en ik kan eenvoudig verder met zijn tips. Dat is echt wel anders geweest in het verleden, dus ik was aangenaam verrast.

5 febbraio 2026

Een ster is nog te veel

Een ster is nog te veel. Mijn moeder was overleden en had nog een belastingaanslag. Die heb ik tijdig betaald. Krijg ik desondanks een aanmaning + boeterente. Ik dien een klacht in (want had toch niks te doen) over de boeterente. Krijg ik na weken een brief dat ik geen klacht had moeten indienen maar een bezwaar had moeten versturen. Stik er in, ik heb die boete gewoon maar betaald om van het gezeik af te zijn. Hoe incompetent kun je zijn en ondertussen de bevolking leegroven.

4 febbraio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Wat zijn het toch ook smerige Gieren de…

Wat zijn het toch ook smerige Gieren de belastingdienst mijn partner is nog maar pas geleden overleden het eerste wat je krijgt zijn nahevingen aan de Erven van ze proberen je alles af te pakken wat je maar hebt ik wil ook het liefst zo snel mogelijk Nederland verlaten. Wat is dit intens gemeen het zijn werkelijk lijken prikkers.

28 gennaio 2026

Lange wachttijden telefoon

Lange wachttijden telefoon . 5 x 15 minuten. Geen contact. Vandaag na korte tijd contact. Kreeg een onvriendelijke dame aan de lijn. Een prototype van hèt beeld van een belasting medewerker. Pffff. Vriendelijkheid kost geen moeite.

26 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Btw is niet duidelijk aangegeven op de web en telefonisch word je niet geholpen

Btw voor bepaalde diensten wordt niet duidelijk beschreven op de website en komt heel zweverig wen wazig over.

Belastingdienst mag geen antwoordt geven op je vraag, wordt verwoord als mag geen ordeel geven. Met andere woorden je wordt niet geholpen en weet nog steeds niet wat juist is.

Belastingdienst zou alles duidelijk horen te beschrijven zodat het voor iedereen duidelijk is.

16 gennaio 2026

Geen ster waardig

Geen ster waardig

Al 8 keer gebeld voor een bepaalde rekening om uitstel aan te vragen iedere door verbonden en in de wacht gezet worden en niet worden geholpen. Allerlei formulieren opsturen waar ik niet om heb gevraagd en puntje bij paaltje naar 3 kwartier te wachten op een medewerker aan de telefoon weer worden doorverbonden en kort daarna wordt de verbinding door hun verbroken maar ze bellen je ook niet terug!!! Wat een gezeur elke keer weer. Geen goed woord over voor deze aanfluiting. Ze trekken je helemaal leeg maar helpen je niet

15 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Moeilijker kunnen we het wel maken….bij de belastingdienst.

Je krijgt geen formulier meer om machtiging te regelen voor incasso voor betaling in termijnen. Dit kun je makkelijk digitaal regelen volgens de belastingdienst. Alleen staan de meeste banken in Nederland niet in hun te kiezen banken lijstje. Het loopt dan dus weer vast. Zoals bijna alles bij de belastingdienst wat makkelijk te regelen zou zijn…

10 gennaio 2026
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più