Mijn abonnement heb ik opgezegd bij Basic fit omdat zoals naar zeggen op de website je hier een personal trainer kan inhuren. In mijn woonplaats was deze er niet. Heb een jaar lang voor niets betaald... Leggi di più
De plus: - leuke korting, met veel plezier gebruik van gemaakt - vriendelijk en professioneel personeel bij contact (tenzij het een klacht betreft, zie het volgende kopje) De min - geven ge... Leggi di più
Aanmelden, zaken aanpassen/regelen en opzeggen is makkelijk. Buiten de kosten die je ‘terugkrijgt’ via de werkgever zijn er geen voordelen. Hoeveel je daadwerkelijk bespaart is onduidelijk. Groot nade... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik begrijp niets van onderstaande klachten over de service. Ik heb de afgelopen veelvuldig contact gehad met de klantenservice zowel per mail als per telefoon en elk mailtje en telefoontje zijn perfec... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bedrijfsfitness Nederland stimuleert medewerkers om te sporten. Wij geloven in een gezonde zaak: sportende medewerkers zijn fitter, productiever en minder vaak ziek. We helpen werkgevers met het aanbieden van een bedrijfsfitnessregeling voor het personeel. Dankzij de bedrijfsfitnessregeling is een sport abonnement al snel de helft goedkoper. Niet voor niets maken dan ook tienduizenden mensen hier dankbaar gebruik van. Bedrijfsfitness Nederland part of the Epassi Group
Abe Lenstra Boulevard 10, 8448 JB, Heerenveen, Paesi Bassi
- 0513633111
- klantenservice@bfnl.nl
- www.bedrijfsfitnessnederland.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Snel en duidelijk in te schrijven bij…
Snel en duidelijk in te schrijven bij dot bedrijf.

Gezond en Fitter werken
Beste
Ik sport al vanaf mijn 4e jaar ben nu 45 jaar in dienst bij de Mora Maastricht Sporten is niet altijd een garantie voor gezond te leven maar het helpt wel en ik kan het beamen. Ook voor jou mind. Alleen is het jammer in mijn geval dat ik bijna
met pensioen ga en nu pas na al die jaren kan profiteren van een financieel bijdrage voor te sporten /bewegen:):):);)
Ik raad het iedereen aan om te gaan sporten, (Als het lichaam het aan kan natuurlijk )bewegen moet kunnen i.p.v. met de gsm te spelen!!! Een werkbijdrage is echt een rug steun daar nu alles zeer duur is.

zeer slechte klantenservice
Klantenservice kent het woord service niet

Start van fitter worden
Met veel positieve energie ontvangen. Lekker de tijd genomen om ons aan de hand mee te nemen in een verantwoord sportprogramma.
We zijn lekker en met veel zon gestart!

Risposta di Bedrijfsfitness Nederland
Leuk dat je met korting kan sporten
Leuk dat je met korting kan sporten en dat je werkgever een deel betaalt, maar wel gek dat de prijs op de website van Basic Fit zelf goedkoper is, scheelt zo'n 2,50 euro per maand (29,99 tegen 32,49 voor een premium abonnement). Blijft natuurlijk wel dat de werkgever 15 euro betaalt per maand, maar blijkbaar levert dat Bedrijfsfitness 2,50 per maand op. Nou ja, voor niks gaat de zon op, zullen we maar zeggen.

Risposta di Bedrijfsfitness Nederland
Duidelijk wat er allemaal te verkrijgen…
Duidelijk wat er allemaal te verkrijgen is en makkelijk te regelen.

Eenvoudig te regelen
Eenvoudig te regelen, goede communicatie en geen werk achteraf van.

Makkelijk en snel
De gegevens die ik nodig had, waren makkelijk en snel te vinden. Het hele plan was helder uitgelegd en had een duidelijke structuur, zodat ik alles snel heb kunnen regelen.