Mijn abonnement heb ik opgezegd bij Basic fit omdat zoals naar zeggen op de website je hier een personal trainer kan inhuren. In mijn woonplaats was deze er niet. Heb een jaar lang voor niets betaald... Leggi di più
De plus: - leuke korting, met veel plezier gebruik van gemaakt - vriendelijk en professioneel personeel bij contact (tenzij het een klacht betreft, zie het volgende kopje) De min - geven ge... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik begrijp niets van onderstaande klachten over de service. Ik heb de afgelopen veelvuldig contact gehad met de klantenservice zowel per mail als per telefoon en elk mailtje en telefoontje zijn perfec... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Bedrijfsfitness Nederland stimuleert medewerkers om te sporten. Wij geloven in een gezonde zaak: sportende medewerkers zijn fitter, productiever en minder vaak ziek. We helpen werkgevers met het aanbieden van een bedrijfsfitnessregeling voor het personeel. Dankzij de bedrijfsfitnessregeling is een sport abonnement al snel de helft goedkoper. Niet voor niets maken dan ook tienduizenden mensen hier dankbaar gebruik van. Bedrijfsfitness Nederland part of the Epassi Group
Abe Lenstra Boulevard 10, 8448 JB, Heerenveen, Paesi Bassi
- 0513633111
- klantenservice@bfnl.nl
- www.bedrijfsfitnessnederland.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
opzeggen abonnement
Bij het eindigen van het jaarabonnement heb ik via de app van basic-fit aangegeven geen verlenging te willen. Deze afmelding was blijkbaar niet zoals het hoorde. Ik had het moeten afmelden via Bedrijfsfitness Nederland. Mijn fout.
Na een goed contact heb ik de gegevens van Basic-Fit aangeleverd en was er sprake van een coulance regeling door terugbetaling van het (teveel) ingehouden bedrag op mijn (bruto) salaris. Echter hanteren ze dan wel een opzegtermijn van 1 maand met afronding van de lopende maand. Ik mis dus twee maanden terugbetaling vanwege deze regeling.
Ik begrijp niet dat ik wel aan Bedrijfsfitness Nederland moet betalen (opzegtermijn) terwijl er geen abonnement op de sportschool meer van toepassing is/was.
Dus resumé: meld jezelf op de juiste manier af. Via Bedrijfsfitness Nederland en niet via de sportschool.
Terrible experience!
I needed to contact the customer service several times and 3 different staffs requested the 3 different things to change my starting day at the club. Total spent minutes in 3 calls were 82 minutes and it was for nothing as my issue has not been solved. Finally I sent an email by ccing CEO, customer service manager etc. and had no response. 1 star is more than they deserved in my case!
Abonnement blijft doorlopen na een downgrade van het abonnement
Nadat mijn sportschool de openingstijden heeft aangepast contact opgenomen met BFNL. Helaas hebben ze mij hier niet verder mee kunnen helpen en hebben ze mij alleen doorverwezen naar de sportschool zelf. Deze sportschool heeft de wijziging in tijden ondanks de vele klachten van leden gewoon doorgevoerd. Leden konden na deze wijziging ook het contract niet opzeggen en BFNL bemiddeld hier verder ook niet in. BFNL staat alleen klaar als ze je lid kunnen maken, maar bij klachten bieden ze geen oplossing.
Na meerdere jaren lid te zijn geweest
Na meerdere jaren lid te zijn geweest, heb ik in september mijn lidmaatschap opgezegd met de verwachting dat dit per de eerst mogelijke datum zou plaatsvinden, met inachtneming van de gebruikelijke opzegtermijn van één maand. Het leek voor mij logisch dat dit de volgende maand zou zijn, maar tot mijn verbazing bleek er een opzegdatum van oktober 2025 te staan, wat ik nooit eerder had gezien.
Na twee maanden heb ik contact opgenomen om te vragen waarom ik het te veel betaalde geld nog niet terug had. Eerst moest ik een herinnering sturen omdat ik geen reactie ontving. Na een maand kreeg ik eindelijk antwoord.
Nu willen ze mijn abonnement pas per 6 januari beëindigen, wat betekent dat ik drie maanden te veel betaal! Toen ik om een terugbetaling vroeg, werd dit geweigerd omdat de opzegdatum in 2025 stond. Zoals ik had ingevuld dat ik per de eerst mogelijke datum had willen stoppen, zou dit pas over een jaar en een maand zijn.
Het lijkt erop dat er een fout in hun systeem zit, en hun communicatie en klantenservice laten te wensen over. Het is onacceptabel dat ik zo lang moet wachten op een reactie en dat ik nu onterecht te veel betaal.
Al met al is de service extreem slecht en ben ik zeer teleurgesteld in de afhandeling van mijn opzegging.
Weinig voordelen
Aanmelden, zaken aanpassen/regelen en opzeggen is makkelijk. Buiten de kosten die je ‘terugkrijgt’ via de werkgever zijn er geen voordelen. Hoeveel je daadwerkelijk bespaart is onduidelijk. Groot nadeel is dat je per 6 of 12 maanden aan een abonnement vast zit. Na de 1e periode kun je maandelijks opzeggen, maar je moet wel een maand wachten op je geld - wat schandalig lang is.

Vriendelijke klantenservice.
Vriendelijke klantenservice.
Snelle verwerking van de aanvraag.

Risposta di Bedrijfsfitness Nederland
duurder tarief en geen extras
Het is vreemd dat het uitgangspunt voor het abonnement duurder is dan wat je normaal betaald en wordt er dus uiteindelijk meer voor het abonnement betaald dan normaal. Zelfs voor dat hogere bedrag is er geen sprake van een maand gratis, en een starterset met sporttas, bidon en fysieke pas.

Snelle afhandeling
Snelle en duidelijke afhandeling, je wordt goed op de hoogte gehouden over de voortgang.

Duidelijke site prettige communicatie
Duidelijke gebruiksvriendelijke site en snel geregeld.
Prettige communicatie

Risposta di Bedrijfsfitness Nederland
Gemakkelijk om aan te melden
Je hoeft alleen een van de aangemelde sportscholen uit te zoeken, een afspraak bij de sportschool te maken en de rest wordt allemaal geregeld.
Een fluitje van een cent!!!
Zeer te spreken over bedrijfsfitness en ik raad ze dan ook zeker aan!

Alles snel en goed geregeld
Alles snel en goed geregeld
In één dag was alles geregeld. De volgende dag al mail van de sportschool met m’n clubpas.

Risposta di Bedrijfsfitness Nederland
Eenvoudig fiscaal voordeel aanvragen.
Makkelijke site om fiscaal voordeel te halen op je, in mijn geval, sport abonnement. Het enige twijfelpuntje bij het invullen was bij de vraag "Brutoloon". Het lijkt of je hier je brutoloon moet invullen maar dat is niet zo. De bedoeling is dat je daar het bedrag invult dat al berekend is (staat erboven). Je kunt ook een lager bedrag invullen maar dan heb je minder fiscaal voordeel.