Beauty Avenue Recensioni

TrustScore 4 su 5

3,8

Har gennem 8 måneder fået lavet sugaring behandling hos Beauty Avenue. Det ødelagde min hud, jeg fik utroligt mange nedgroede hår (som der ikke blevet taget hånd om ved behandlingerne). Jeg har nu ski... Leggi di più

Ejeren har altså fået lov at efter konkurs åbne samme virksomhed igen, i samme lokaler men med et nyt CVR-nr og så er gavekort købt i 2022 ikke gyldige længere grundet “strang lovgivning ift konkurs”... Leggi di più

1. Centro estetico
  2. Punto panoramico

Beauty Avenue Spa & Brow Bar er et grønt univers af økologiske produkter og forskønnende behandlinger. Som specialister i økologisk og naturlig skønhed og livsstil, har vi et holistisk blik på skønhed, som involverer både krop og sind.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Alt var bare så fint og lækkert

Alt var bare så fint og lækkert. Man blev taget imod på en super fin måde, hvor man lige blev vist rundt i huset og fik forskellige informationer. Og så var det bare den lækreste behandling, med de bedste produkter 🤍

1 dicembre 2020

Høj service og top professionelle

Det er altid en fornøjelse at komme hos Beauty Avenue. Deres personale er top professionelt og man har en behagelig oplevelse hver gang. Deres service er i top og man er altid mødt med et smil. Det en lille perle indenfor Beauty på Frederiksberg!

23 settembre 2020

Very nice

Always very nice atmosphere and very nice and professional service. Definitely recommend it

15 settembre 2020

Over al forventning

Over al forventning! Hele vejen igennem. Har nu været i skønhedhuset til flere forskellige behandlinger og er helt klart ny stamkunde. Fra det personlige møde med de ansatte i receptionen, fagligheden hos behandlere over booking (som er super nemt online, men de er altid klar til at hjælpe og finde løsninger hvis man ringer) til deres egne produkter ... helt igennem rigtigt anbefalelsesværdigt! Man kan mærke, at der er tænkt over enhver detalje og at det er et sted hvor faglig stolthed er i fokus og service er i højsædet. Kan absolut anbefales.

20 agosto 2020

Professional and kind staff with big…

Professional and kind staff with big smiles and great competencies. I recommend Beauty Avenue to any one who seeks treatments like the ones, Beauty Avenues offers. The trademark "three inhale" scented strokes with a few massage strokes on neck and shoulders prior to any treatment is part of what makes me come to Beauty Avenue. It makes me calm down immediately after a hard day's work.

31 luglio 2020

Gode behandlinger - dårlig kundeservice

Gode behandlinger, rigtig dårlig og uforskammet kundeservice. En dag jeg ringede på vej til en behandling og sagde jeg ikke kunne nå min behandling da min cykel var punkeret, blev jeg mødt med stor mistro, og skældud. Jeg var ikke ude på at undgå at betale for deres tabte tid, men dette blev jeg anklaget for uden selv at have nævnt noget om det. Havde jo accepteret dette som et vilkår under bookingen, så selvfølgelig havde jeg tænkt mig at betale.
Har fundet et andet sted.

23 gennaio 2020

Rod i booking og mega dårlig kundeservice

Været kunde i mange år og deres behandlinger er ok, dog er deres reception en dårlig oplevelse. Der er dårlig stemning og der er rod i deres booking system, hvilket jeg har oplevet et par gange. I dag skulle jeg forkæle mig selv med en behandling og da jeg skulle betale fik jeg at vide, at jeg skulle betale for en ekstra, da der var en behandling i foråret, som jeg ikke var mødt op til. Da jeg forklarer, at jeg ikke kan huske denne tid og jeg mener, at de har lavet en fejl får jeg at vide, at det var de ikke og de kan ikke give nogle forklaring andet end at jeg skal betale. Nu har jeg været hjemme og tjekke alle mine sms’er fra dem og kan intet se om denne såkaldte tid. Så enormt utrygt at booke hos dem når de har rod i deres booking og en virkelig dårlig kundeservice i deres reception.
Det er bestemt tid til at finde et nyt sted med bedre service og hvor man kan regne med deres system

17 ottobre 2019

Ikke særlig god kundeservice

Ikke særlig god kundeservice. Hvis man skal have SU-rabat er man tvunget til at bruge nye uerfarne behandlere. De har desuden med ca. Halvårlig interval sat deres priser op.

24 settembre 2019

Rigtig dårlig behandling i receptionen

Jeg har været fast kunde i adskillige år og fået ordnet mine øjenbryn ca. hver 5. uge, hvorfor jeg har betalt 400 kr. pr. gang som loyal kunde. Jeg har været meget tilfreds med selve behandlingen, men receptionisterne har været meget ubehagelige og man fornemmer en stemning der går på at maksimere indtjening fremfor kundeservice. Sidste gang jeg var til behandling kunne vi ikke finde en tid før efter 5 1/2 uge og jeg fik så straks besked på at det ville koste 500 kr. i stedet for 400 kr. Da jeg så sagde at det var jeg ikke tilfreds med, så ville jeg hellere finde et andet sted, trak receptionisten bare på skuldrene og sagde at det jo var mit valg. Synd og skam at jeg nu skal finde et andet sted, for min faste behandler er bare sød og god.

4 agosto 2019

Mit foretrukne sted!

Det er altid en skøn oplevelse hos Beauty Avenue, hvor jeg er kommet jævnligt gennem de seneste mange år. Alle medarbejderne er søde og professionelle, og produkterne er af højeste naturlige standard. Jeg bliver altid positivt modtaget, får en god behandling og holder rigtig meget af den Ayurveda te, der serves i venteværelset. Helt sikkert det bedste sted i København!

8 aprile 2017

Professionelt og lækkert

Jeg fik ordnet bryn i sidste uge. Lækre omgivelser og venligt personale. Dejligt velkomstritual. Desværre blev min mor-er-endelig-alene-i-byen-forkælelsestid afbrudt af en anden mors grædende baby (tror babyer forfølger mig for tiden ;-)) Da dette var i strid med husets børnepolitik valgte jeg at skrive en mail. Jeg fik en super professionel mail tilbage og en yderst rimelig kompensation. Jeg anbefaler!

2 ottobre 2016

Super customer service!!

I always enjoy my visits to Beauty Avenue the treatments are always spot on and i always leave the place relaxed and satisfied. The staff are always nice to me and very welcoming. Considering the amount you pay for a treatment they truely do know how to make your experience worth it. Having tried a few other spa companies Beauty Avenue is a place i really like coming back to.

Regina.

13 febbraio 2015