Er netop hjemvendt fra et get away weekend ophold på dette herlige sted. Når man opholder sig her, er det som om, at alt kan lade sig gøre. Personalet går altid den ekstra mil for gæsten. Alle smi... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Vi er kommet på Ballebro Færgekro i de sidste 25 år. I de første 10 år fik vi store smagsoplevelser og stor madkultur. Derefter fulgte år med god klassisk mad, men ikke noget nytænkende. I går oplev... Leggi di più
Netop hjemkommet fra dette dejlige hotel, hvor vi følte os meget velkommen. Fint og rent værelse, meget venlig modtagelse og det lækreste mad. Vi kommer igen!
Vi havde en rigtig god oplevelse, og det kompetente værtspar og personale gjorde alt, hvad de kunne, for at vi følte os velkomne og godt tilpas. Maden var lækker og udsigten smuk. Eneste minus e... Leggi di più
En ekstraordinær oplevelse - prøv det!
Fantastisk sted som absolut er en køretur værd. Skøn mad og vin, super beliggenhed og værelser som er alle pengene værd. Godt gemt fra alfar vej byder værtsparret dig velkommen på Ballebro Færgekro. Ikke så meget kro faktisk, men mere gourmet med rigtig godt håndværk. Fedt at man kan blive så overrasket i fht. forventningerne. Prøv det!
En køretur værd!
Fremragende mad, fantastisk betjening og vidunderlig beliggenhed! Hvad kan man kan næsten forlange mere?
Gennemgående god oplevelse
Vi var inde at spise på Ballebro Færgekro efter i en del år at være kørt forbi og have sagt "dér må vi da ind og spise en dag". Gid vi havde gjort det noget før. Vi spiste en fantastisk 3 retters menu der frit kunne sammensættes fra aften hhv. aften brastro-kortet og som var moderne dansk gourmetkøkken som er ganske usædvanlig på de kanter. Til maden fik vi en passende vinmenu hhv. en "kørevinmenu" for den af os, der skulle køre hjem (glassene blev dog fyldt op ganske rundhåndet). Også super sammensat. Alt fantastisk velsmagende, flot og klassisk indrettet restaurant, stjerneudsigt på Alssund og professionel og smilende betjening og absolut ok priser. Som prikken over i'et ringede vores tjener til Alsfærgen "Bitten" for at bede dem om at vente på os, da det var den sidste afgang, og vi ellers måtte køre hele vejen over Sønderborg for at komme tilbage til Als. Jeg kiggede måbende på hende, for de ventede sør'me på os. Og om ikke så kaptajnen så kaldte os op til sig for at høre, hvor godt det så havde været der, for han skulle også snart ind og spise på kroen.
Dejlig oplevelse. Vil sige, det er en 4½ ;-)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.