Ballebro Færgekro Recensioni 43

TrustScore 5 su 5

4,8

Er netop hjemvendt fra et get away weekend ophold på dette herlige sted. Når man opholder sig her, er det som om, at alt kan lade sig gøre. Personalet går altid den ekstra mil for gæsten. Alle smi... Leggi di più

Vi er kommet på Ballebro Færgekro i de sidste 25 år. I de første 10 år fik vi store smagsoplevelser og stor madkultur. Derefter fulgte år med god klassisk mad, men ikke noget nytænkende. I går oplev... Leggi di più

Netop hjemkommet fra dette dejlige hotel, hvor vi følte os meget velkommen. Fint og rent værelse, meget venlig modtagelse og det lækreste mad. Vi kommer igen!

Vi havde en rigtig god oplevelse, og det kompetente værtspar og personale gjorde alt, hvad de kunne, for at vi følte os velkomne og godt tilpas. Maden var lækker og udsigten smuk. Eneste minus e... Leggi di più

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Badehotel der vækker alle ens saner

En helt igennem fantastisk og gennemført oplevelse og kan klart anbefales.
Vi havde en enkelt overnatning på Ballebro Færgekro, hvor vi blev mødt af det sødeste personale der konstant var opmærksomme på vores behov. De var super hjælpsomme med vores lille baby. Maden var en udsøgt gourmet oplevelse der vækkede alle vores sanser.
Den eneste minus var, at vi kun havde en overnatning men det gør vi om næste år når vi igen besøger dette smukke, stilfulde og gennemførte badehotel.

27 maggio 2022

TOP TOP TOP LÆKKERT

Igen i år valgte vi at fejre vores bryllupsdag med overnatning, lækker middag og forkælelse af værterne Morten og Anja på Ballebro Færgekro.
Vi blev mødt med smil og kram og følte os med det samme hjemme. Vinen og maden var som altid fantastisk og vi anbefaler på det varmeste at man prøver Ballebro Færgekro af :-) Tak for en fantastisk oplevelse igen igen.

27 maggio 2022

Den bedste ferie!

Fantastisk dejligt ophold, med gourmet mad både morgen og aften.
Smukke og rene værelser, Dejlig atmosfære.
Blev taget imod som var vi familie.
Roen og omgivelserne er perfekt.
Kommer igen.

24 luglio 2021

Fuldstændig fænomenalt

Fuldstændig fænomenalt
Vi holdt vores bryllupsfest på ballebro færgekro, i de smukkeste rammer man overhovedet kunne tænke sig. Alt spillede, fra start til slut, og Anja & Morten levere et produkt i absolut særklasse. Som brudepar er der mange ting at holde se til, men hvorvidt der er styr på mad, borddækning ect. er ikke en af de bekymringer man behøver at have, når man vælger ballebro færgekro. Maden var perfekt, med en oksemørbrad så mør, at man nærmest ikke behøvede at bruge sin kniv. 5 stjerner herfra, og et meget tilfreds brudepar! Perfekte rammer til den perfekte dag.

23 agosto 2020

Fantastisk service

Fantastisk service, en beliggenhed helt i top, skønne værelser og skøn mad. Vi glæder os til at komme tilbage.

30 luglio 2020

Utoligt charmerende sted

Utoligt charmerende sted. Beliggenhed helt i top, fantastisk udsigt fra terassen og haven, fremragende service fra charmerende og positivt personale der bare får alt til at klappe, nærmest uden at vi behøvede at tænke selv, så der var fuldt hus på afslapning.
Værelset var rent og meget hyggeligt og der var ikke en lyd fra omkringliggende værelser.
Maden var fremragende og rigelig.
Vi kommer meget gerne tilbage! :)

26 luglio 2020

Charmerende lokaler, fantastisk lokation og serviceminded personale!

Når nu omstændighederne kaldte på en sommer i Danmark, er jeg virkelig glad for at vi tog en overnatning på dette fantastiske badehotel!

Vi skal helt sikkert tilbage hertil og kan anbefale at bestille med hjemmefra, da der hermed er en del penge at spare - det fik vi ikke gjort denne gang :-)

Andre gode lignende badehoteller man bør besøge?

13 luglio 2020

Det var det skønneste sted vi…

Det var det skønneste sted vi overnattede til vores bryllup. Vi holdte det ikke der men mange af vores gæster overnattede der også. Vi fik lov til at have 14 gæster med til morgenmaden, nær familie og børn, som ikke overnattede på Ballebro. Rigtig god service og tak fordi det var muligt
Tak for en dejlig oplevelse

16 ottobre 2019

Alt for svingende kvalitet

Vi var til et bryllupsarrangement hvor alt klappede, god mad, superdejlig beliggenhed. Men vi havde også booket overnatning og aldrig har vi oplevet der var så dårlig service og renlighed noget sted. Toilettet var på ingen måde rengjort, den forrige gæsts spor var stadig tydelige, spejlene var beskidte osv. Da vi påpegede det, blev det gjort, men der var ingen form for kompensation for fadæsen hvilket ville have været på sin plads til den ret høje værelsespris. Den dårlige standard fortsatte til morgenmaden hvor vi igen forventede høj standard ift prisen men blev mødt af kolde scramblede flaskeæg, dårligt udvalg af købepålæg, en tom dåse til cornflakes(hvor værten sagde de ikke havde flere da vi påpegede det) og prepacked portionsnutella.
Festen og maden fejlede intet, men Ballebro Færgekro levede på alle andre områder ikke op til den standard deres priser indikerer skal være der. Kvaliteten af morgenmaden var ikke engang på højde med et tostjernet hostel i Berlin

6 luglio 2019

Levede ikke op til forventningerne

Levede ikke op til forventningerne. Vi havde forventet noget ekstravagant, men det var langt fra det, vi fik til brunch til en fødselsdag. Pris og kvalitet hænger på ingen måde sammen.
Jeg havde store forventninger til Ballebro færgekro pga det gode ry og stedets placering. Fantastisk beliggenhed og udemærket mad, men det var ikke noget særligt ved det. Kedeligt pålæg og ost, købte mini frikadeller, billig købt marmelade, yoghurt i plastik bægre, minimalt af bacon til røræg, frugtsalat sur og formentlig lavet af dåsefrugt. Brød var bake of. Ingen frugt andet end lidt vindrue pynt ved osten. Varmrøget laks var super lækkert og kringlen var god.
Maden kunne spises og var ok, men man får ikke den forventede kvalitet til den dyre kuvert pris, så det var en skuffelse at opleve ift stedet. Der var intet eksklusivt eller kælet for maden på nogen måde, så ingen anbefaling af brunch herfra. Jeg synes man bliver snydt for pengene, medmindre man vil betale rigtigt meget ekstra for havudsigten. Desværre.

21 settembre 2017

Ballebro Færgekro. Fantastisk sted,mad og beliggenhed

Fantastisk sted,mad og beliggenhed. Vi har lige holdt konfirmation ,med 2 overnatninger og alt var helt perfekt. Vi blev taget hjerteligt i mod af værtsparrret.Værelserne var smukt indrettet,sengene dejlige at ligge i, dejlige badeværelser. Mad og vin var udsøgt. Morgenmaden super lækker.Ikke på noget tidspunkt under vores ophold manglede vi noget.Verdens bedste udsigt,skønne lokaler. Vi kunne gøre ligesom det passede os. Vi følte at vi havde hele hotellet for os selv. Betjening helt i top ,meget nærværende,personlig og opmærksom. Vi fik en vidunderlig fest. Ikke sidste gang. Mange tak for en uforglemmelig fest.

28 maggio 2017

Dejligt sted - dejligt mad

Eneste minus er, at der måske mangler en reception eller lignende, da det ikke er rart at ankomme midt mellem selskaber og arrangementer, og ikke vide, hvor man skal henvende sig første gang.
Men det var en mindre ting, der ikke havde den store betydning for det samlede indtryk.

Kan klart anbefales :)

12 dicembre 2016

Fantastisk oplevelse

Vi valgte at holde vores bryllup på Ballebro Færgekro og fra start til slut har vi modtaget en yderst venlig og professionel service. Maden og omgivelserne var i særklasse og vi kan kun anbefale stedet til andre.

25 agosto 2015

En overraskende god oplevelse

Udgangspunkter for en tur til Als området var baseret på at finde et sted via Google Map. Her dukkede Ballebro op, og vi så frem til, hvad vi kunne forventet af dette sted.
Havde ugen før været på Svinkløv Badehotel, som var en oplevelse, og kunne Ballebro leve op til det?
Her blev vi meget positiv overrasket, både af omgivelserne tæt ved vandet, atmosfæren i huset samt maden. Værelserne havde nogle fantastiske puder og dyner, som man bare sank ned i. Værtparret er fantastisk, med et drive og engagement, så man føler at man er 'gæsten'.
Når man saa efterfølgende ser udsendelse fra 2014 om Danmarks Bedste Badehoteller, hvor Badebro er med, er vi helt enig i den gode bedømmelse som udsendelsen kom frem til.
Ballebro Færgekro er et sted, jeg kan på det kraftigste kan anbefale som et sted der er et besøg værd.

5 maggio 2015

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito