Fantastisk service og super hjælpsomme. Jeg har både købt min ladecykel, for nogle år tilbage, og efterfølgende har jeg bestilt et nyt batteri, som blev leveret inden for 3 dage. Alt er gået som smurt... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Fantastisk mission, produkter og service! Har netop købt en Christiania cykel hos Baisikeli og havde løbende venlig kontakt med Niels omkring leverings- og afhentningstid. Fik kyndig vejledning ved af... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super god oplevelse hos Baisikeli! Har lige købt 3 brugte cykler til mine børn hos Baisikeli. Super god rådgivning og betjening – jeg elsker konceptet bag Baisikeli! Bæredygtighed og social ansvarl... Leggi di più
I november købte jeg en ladcykel hos Baisikeli. Jeg har udelukkende været tilfreds med mit køb og med den service jeg har fået både i forbindelse med køb af cyklen og ikke mindst da jeg kom ind i but... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Baisikeli means bicycle in Swahili. Baisikeli improves the quality of life for the world's poorest through sustainable transport, hence the slogan "Bikes for a Better Life". Baisikeli is, among other things, B Corp certified as a "Best for the World" company in 2021. Baisikeli sells, repairs and rents new and used bikes in Copenhagen, Denmark.
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.baisikeli.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
This was a few years ago
This was a few years ago. I took my Christiania bike to have the front brakes checked and possibly tightened. When I picked the bike up they said that nothing could be done about the brakes, but they did fix something else, and it cost me 1600 kroner. The mechanic had gone home, so he couldn't explain it exactly, but it they'd replaced some kind of beam that was close to breaking point.
I had 2 small kids, so of course safety is paramount. I paid the 1600 kroner. However, I think that this kind of way of doing business is simply unethical. I still don't know what they replaced, and the bad taste still lingers.
Aldrig har jeg været så glad for at…
Aldrig har jeg været så glad for at betale 280 kr.
Fornylig købte jeg en elcykel over den blå avis. Alt var fint, indtil jeg kom til at sætte den i 1. Gear og kæden røg af. Det viste sig at være et skævt geardrop.
Jeg var forbi 2 forskellige cykelhandlere inden Baisikeli og udsigterne var grumme...de ville enten ikke røre den med en ildtang (selvom jeg mente, der var tale om en mindre justering) eller også mente de reparationen ville koste min. 800 kr, hvis de velogmærke kunne få fat i delen og geardroppet ikke knækkede, for så ville cyklen pludselig være ubrugelig.
Noget nedslået tog jeg til Baisikeli. Jeg blev mødt af nogle venlige og imødekommende unge herrer og de tog imod cyklen uden spørgsmålstegn.
Her halvanden dag senere, har jeg så fået min cykel tilbage og måtte kun slippe 280 kr for det. Er glad og lettet.
Snyd med regningen og agressiv …
Snyd med regningen og agressiv medarbejder. Jeg havde fået et tilbud på at få lavet 4 forskellige ting på min cykel. Den ellers flinke bestyrer af stedet havde sagt, at han mente at det ville blive ca 1500 kr. Da jeg indleverer cyklen, siger jeg til en anden medarbejder, at jeg har fået at vide at det ville blive ca 1500 kr, og hvis det nu viser sig at blive meget mere end det, så skulle de ringe til mig. Da jeg henter cyklen har de så lavet 3 af de 4 ting. De har ikke skiftet det store tandhjul foran, hvilket er ret dyrt. Regningen ender på 1480. Jeg siger til dem at vi havde en ret klar aftale om at de skulle ringe hvis det blev dyrere. De starter med at hævde, at det jo ikke blev over 1500 kr, så jeg havde ikke noget at brokke mig over. Efter lidt diskussion om det, går de omsider med til at lave det aftalte til 1500 kr. Jeg indleverer cyklen igen og er uden cykel en uge. Her ringer så ejeren af stedet og siger, at de desværre ikke lige kunne finde sådan et tandhjul som jeg skulle bruge (helt standard tandhjul som jeg fandt efter 2 min på nettet) og at jeg så kunne få 250 kr i rabat og "sa har du også fået en god kundeservice".
Som en generel regel, vil jeg sige at man skal gå uden om butikker som forklarer dig som kunde hvornår servicen er god eller ej. For det andet, så er jeg nu endt med en ekstraregning (i forhold til et andet tilbud jeg havde fået i en anden butik) på næsten 500 kr. At ejeren derudover ringer fra sit private nummer til mig og er super agressiv, gør ikke den oplevelse meget bedre.
Jeg kan på det stærkeste anbefale folk at finde et andet sted af få ordnet og købt deres cykel. Der er flere historier om forretningsmetoderne hos Baisikeli på nettet. Hold jer væk.
God service en sen og regnfuld fredag eftermiddag
Forrige fredag kunne jeg efter arbejde se frem til en regnvåd cykeltur hjem. Den skulle dog hurtigt vise sig at blive endnu mere kedelig, for da kom jeg ned til min cykel var baghjulet helt fladt, og dermed helt umuligt at cykle på. Jeg trak cykel fra Slotsholmen til den nærmeste cykelhandler, som desværre var lukket. Jeg fortsatte min gåtur til Dybbølsbro st. hvor jeg til min glæde fandt Baisikeli stadig havde åben.
Jeg tænkte at slangen måske var intakt og bare var blevet flad i dagens løb, og spurgte derfor om de kunne undvære lidt luft. Mens den rare medarbejde pumpede slangen, eksploderede den pludselig med et drøn og afslørede dermed, at der rent faktisk havde været et lille hul i slangen!
Selvom det var min elendige slanges skyld, beklagede medarbejderen og spurgte om jeg var ok. Herefter skiftede de lynhurtigt til en god ny slange, og gav mig endda nedslag i prisen.
Dårlig kvalitet og service
Som andre også skriver; Cykler af dårlig kvalitet - knækket sadel og eger på 1,5 år gammel cykel, dårlig håndtering, samt reparation og opkrævning af samme uden samtykke - ikke iorden!!! Vi handler der ikke igen.
Egentlig god service og lækkert køb - men ikke styr på detaljerne.
Jeg var på udkig efter en klassisk damecykel, hvor der kunne være plads til min voksende gravide mave. Jeg ville gerne have en, der var lidt anderledes og hos Baisikeli fandt jeg en helt særlig en. En one of a kind - så fedt! Vintage Union stel, hvor alt andet var nyt og monteret af Baisikeli. Vi blev enige om, at cyklen også trængte til en ny sadel - det var heldigvis ikke noget problem. Med lygter, kurv og lås også fik vi forhandlet os frem til en fornuftig pris. 2. dag jeg kører på den falder jeg pludselig af cyklen midt på min tur. Dette fordi de havde monteret sadlen i min højde, men altså så der kun var en enkelt cm tilbage nede i selve cyklen. Så hele min sadel med pind faldt af og landede foran cyklisten bag mig. Det var lidt et under, at jeg ikke slog mig mere, end jeg gjorde, da jeg alligevel havde en vis fart på. Jeg er målløs over, at de ikke sikrer sig ikke at montere sadlen højere, end der er sadelpind til. Desuden har de jo haft pinden oppe for at montere sadlen, så man må forvente, de havde set, hvor meget pind der var. Det gør selvfølgelig, at jeg har noget blandede følelser omkring mit køb. Jeg valgte derfor også at gå andetsteds hen for at få udbedret skaden. Baisikeli vil sikkert mene, jeg skulle være kommet tilbage til dem - men skaden var ligesom sket. Jeg håber, I vil huske den helt basale sikkerhed fremover, når I sælger jeres cykler.
Super service uden for åbningstid
Kom forbi i morges for at få luft i min cykel.
Der var egentligt lukket. men en medarbejder hjalp mig alligevel.
Jeg fik også tilbud om serviceeftersyn på min cykel og en gratis låne cykel.
Kan hente min cykel i eftermiddag.
Mvh
Pia
Kan anbefales
Købte en cykel, som indtil videre kører perfekt, udover en mindre fejl på håndbremsen.
De er muligvis lidt dyrere end lavpris-butikker, som 'cykelbanditten' mfl. til gengæld var sælgeren både meget venlig og kompetent.
Kan klart anbefales.
Genial cykelbiks med det hele
Fantastisk service, stort udvalg af tilbehør og super lækker kaffe i Baisikeli-caféen (som skal være mit nye hænge-ud-sted næste gang Tour de France bliver sendt)... Alt i alt en helt genial cykelbiks med søde mennesker!!
Problemer med cyklen.
Jeg har haft en del problemer med min cykel som jeg købte hos Baisikeli. Jeg køber nok ikke derude igen.
Gode produkter, god service godt humør
Altid en god oplevelse at komme i denne butik. God service og humørfyldt betjening. Kan varmt anbefales!
Fantastisk service
Baisikeli er hurtige, grundige, hjælpsomme (meget!), søde og rare og dygtige. De låner mig en lånecykel, sender SMS'er når min cykel er klar, og så er de til at betale. Kanon cykelhandler!
Baisikeli - Fortjener at få flere stemmer fra deres tilfredse kunder!
Jeg har været forbi flere cykelhandlere, men endte med at købe en cykel hos Baisikeli grundet deres fine koncept omkring at udvikle cykelkulturen i Afrika, deres hjælpsomhed samt den gode atmosfære.
Jeg fik uhæmmet lov til at prøve cykler af før jeg besluttede mig og skønt der æmmer af travlhed, så får man hjælp og føler ikke man er til besvær. Samtidig var der mulighed for at prutte prisen ned.
Jeg synes det er synd, at biksen har fået så få anmeldelser her på siden. De få dårlige anmeldelser skal virkelig måles op mod de mange kunder som hver dag kommer ind i Baisikeli og som (ud fra hvad jeg så og hørte) er godt tilfredse. Jeg er i hvert fald glad for at jeg gav stedet en chance (:
Det eneste område jeg pt. vil mene, at de kunne forbedre sig er mht. deres hjemmeside som er lidt ustruktureret og ikke helt opdateret.... og så er det en skam at Henriks fine skæg er røret :D
Hjælpsomme og hurtige
Jeg havde købt en ny cykel hos Baisikeli og opdagede efter en måned et hul i saddelen, som gjorde, at der kom vand ind, når det regnede. Jeg vidste ikke, om det var en fejl fra starten eller om det var sket, mens jeg havde haft den. Baglygten virkede hellere ikke, irriterende.
Da jeg kom forbi, forberedt på at skulle argumentere lidt for saddelen og undvære cyklen i nogle timer, skiftede de bare saddelen til en ny med det samme. Lygteføleren på hjulet skubbede de på plads - den var vist rystede ud af stilling af at køre på den brostensgade, jeg bor på. Og viste mig, hvordan jeg gør næste gang.
De var venlige, hjælpsomme og hurtige - fed service.
Selve cyklen har jeg været glad for hele tiden!
hilsener
Kim
Hellere gøre det selv
Jeg fik for ca. en måned siden lavet min cykel nede hos Baisikeli.
Det var meningen at jeg skulle have sat støtteben på og smurt min kæde
da jeg gerne ville have sat en ny på bad de om 650 kr. hvilket er alt for meget iforehold til andre.
Men jeg gik så ned og hentede den dagen efter, til aftalt tid
og ja, de havde sat et stytteben på, og ja de havde smurt min kæde.
Jeg kører så efterfølgende hjem og sætter cyklen, da jeg skulle til et arnegement ude hos min far... og valte ikke at cykle.
Da en ven og jeg så vælger at køre en cykeltur, syntes jeg det var mærkeligt den ligepludselig var så hård at køre på, det viste jeg at hjulet ikke var spændt fast
jeg var faktisk istand til at skrue den ene bolt i hjulet af med fingerne, Hvilket både er smadder farligt, men også bare viser at de ikke går op i at gøre deres arbejde ordenligt.
Bremsen var også en del løs
Det endte med at jeg Betalte 400kr. og måtte stå 10 min sammen med en ven og efterspænde hele cyklen
Det er sidste gang jeg bruger det ringe service. Det er urimeligt at skulle betale 400 kr. for at få smurt en kæde og sat et støtteben på. og så ende op med at man selv skal stå og rode,
Hvad nu hvis jeg ikke havde haft forstand på området?
Holder ikke sine aftaler
Baisikeli kan det hele, når man afleverer sin cykel, men de har den ikke færdig til aftalt tid og de er faktisk også ligeglade med konsekvenserne for kunden (jeg skulle hente børn, og det er ikke fedt at komme efter lukketid). Det var oven i købet ejeren, jeg talte med, og han synes bare, det var lidt ærgerligt. Til gengæld kunne jeg bare betale, hvad det kostede. Ikke noget med at stå ved sit ansvar for en ikke-overholdt aftale og give kompensation/rabat.
Nu forstår jeg, hvorfor firmaaftalen med Baisikeli ikke eksisterer mere, og jeg kommer heller ikke i deres butik igen. Det er for ringe.
Super Service og dejlige mennesker
Kan kun anbefale dette sted for alle der ønsker at opleve en biz med omtanke for omverden....
Baisikeli er en cykelforretning med sjæl, moral og fantastisk stemning
Jeg har brugt Baisikeli i flere henseender og har absolut ingen problemer erfaret.
Service på cykler professionel og hurtig, og man føler sig i godt selskab sekundet man træder ind.
Der er et utal af cykelsmede i København, og niveauet er generelt på et højt niveau med god service og fine reparationer, men hos Baisikeli får du mere end blot den almindelige smøre. De har altid lånecykler som man hurtigt og uden problemer kan låne gratis mens man venter på at reparationen er færdiggjort og den hyggelige café hvor at udlejningen af cykler håndteres, byder på lækker økologisk mad og kaffe til yderst fornuftige priser.
Baisikeli har også internationale interesser, deres store engagement i at fremme cyklen som transportmiddel i Afrika taler for deres oprigtighed og dette kan virkelig mærkes på virksomheden hvor at det virker naturligt at tage sig en lille chat med en af cykelsmedene som arbejder der.
Så hvis du har brug for service til din cykel, så kan du være helt sikker på at forlade Baisikeli med en god mavefornemmelse og lyst til at komme igen.
Dårlig service, fejlagtige produkter
Jeg købte en sweetdeal indeholdende montering af reelight-lygter til min cykel. Da jeg indleverede min cykel for at få monteret lygterne, kunne jeg ikke få en kvittering for indleveringen af min cykel, da jeg fik besked på at jeg var registreret via mit telefon-nummer. Da jeg ringede for at høre staus på monteringen efter et par dage, fik jeg fat i en sur og MEGET nedladende ansat, som, i en snerrende tone, fortalte mig at min cykel ikke kunne findes i systemet. Da jeg insisterede på at have indleveret min cykel, viste det sig til sidst at personalet havde registreret indleveringen af min cykel under et forkert telefon-nummer. Da jeg fik min cykel retur gik der 14 dage, så virkede forlygten ikke. Jeg har efterfølgende skrevet mails til Baisikeli, angående fejlen på produktet, men mine mails er blot blevet ignoreret! Dårligere service skal man lede længe efter. Jeg kan IKKE anbefale dette sted!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.