Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Super god oplevelse hos Baisikeli! Har lige købt 3 brugte cykler til mine børn hos Baisikeli. Super god rådgivning og betjening – jeg elsker konceptet bag Baisikeli! Bæredygtighed og social ansvarl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Baisikeli means bicycle in Swahili. Baisikeli improves the quality of life for the world's poorest through sustainable transport, hence the slogan "Bikes for a Better Life". Baisikeli is, among other things, B Corp certified as a "Best for the World" company in 2021. Baisikeli sells, repairs and rents new and used bikes in Copenhagen, Denmark.
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.baisikeli.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Fantastisk service og super hjælpsomme
Fantastisk service og super hjælpsomme. Jeg har både købt min ladecykel, for nogle år tilbage, og efterfølgende har jeg bestilt et nyt batteri, som blev leveret inden for 3 dage. Alt er gået som smurt og fuldstændig upåklageligt. De får Mine bedste anbefalinger. :)
Jeg vil gerne komme med en beskrivelse…
Jeg vil gerne komme med en beskrivelse af min oplevelse med BAISIKELI.
Min nyligt indkøbte Christina el ladcykel. Den havde jeg kun lige under en måned. Væk var den så.
Havde ventet på den i 5 uger.
Ihærdigt prøvede jeg flere steder at få fat i en magen til. Nope. 7-8 ugers ventetid.
Her trådte BAISIKELI til og hjalp mig med en efter kun 3 uger.
En hjælpsomhed uden lige. Levering hjemme. Godt nok mod bestalling. Men sådan er det.
Bestilte efterfølgende en skivebremse lås med alarm hos dem.
Den kom de sørme forbi mig med. Ikke betaling af levering. Kun prisen på den.
Tak for jeres store hjælp...
Ekstraordinært god kundeservice!
Ekstra god service
Jeg har købt en ladcykel og jeg er rigtig glad for hele forløbet hos Baisikeli. Niels var hurtig til at svare på mine spørgsmål på mail og jeg er glad for min cykel, som blev færdig til afhentning til tiden.
De gik endda above and beyond, da jeg vil afhente min cykel og det går op for os, at traileren er alt for lille. Tilbyder de endda lige at komme forbi med den (i solrød!) på vej, når han får fri.
Rigtig god service!
Vi købte vores nye ladcykel her
Vi købte vores nye ladcykel her, Niels var meget behjælpelig med at sætte os godt ind i cyklen. Efter kort tid blev noget stjålet fra cyklen, her var Niels og butikken lynhurtige til at tage cyklen ind og fixe den med det samme!
Kæmpe anbefaling herfra.

Risposta di Baisikeli
Klasseservice og super pris og så…
Klasseservice og super pris og så ovenikøbet leveret på ingen tid, så perfekt!

Kæmpe anbefaling
I november købte jeg en ladcykel hos Baisikeli. Jeg har udelukkende været tilfreds med mit køb og med den service jeg har fået både i forbindelse med køb af cyklen og ikke mindst da jeg kom ind i butikken med min cykel, der havde fået stjålet batteri, bagagebæger og kaleche. I den forbindelse var de super imødekommende og var en stor hjælp i forhold til det forsikringsmæssige.
Jeg giver klart mine bedste anbefalinger og ville til hver en tid købe cykel her igen!

Risposta di Baisikeli
Jeg giver min bedste anbefaling af…
Jeg giver min bedste anbefaling af Baisikeli. Jeg har købt en brugt Norden Rød cykel, som er virkelig flot. Det viste sig, at der var problemer med gearet, så vi indleverede den til reparation og fik sat et helt nyt gear i, samt ny kæde m.m. På garantien selvfølgelig.
Der er en virkelig god stemning hos Baisikeli, venlige og dygtige mennesker 😊
Vi fik også en rundvisning der og Niels fik fortalt om deres projekt med brugte batterier. Spændende. Hele konceptet med brugte cykler og cykler til Afrika er supergodt.

Risposta di Baisikeli
Fantastisk oplevelse at handle hos…
Fantastisk oplevelse at handle hos Baisikeli. Venligt personale, kyndig vejledning og skarpe priser. Alt i alt en super god oplevelse. Kan klart anbefales!
Fantastisk service og vidunderligt…
Fantastisk service og vidunderligt koncept!

Risposta di Baisikeli
Havde min Nihola til service og…
Havde min Nihola til service og reparation. Fantastisk fin og hurtig service. Som sædvanligt i øvrigt.

Fantastisk mission og kundeservice
Fantastisk mission, produkter og service! Har netop købt en Christiania cykel hos Baisikeli og havde løbende venlig kontakt med Niels omkring leverings- og afhentningstid. Fik kyndig vejledning ved afhentning og fik endda sat ekstra udstyr på med det samme! Niels kørte mig endda 10 km hjem fra værkstedet helt uden beregning. Simpelthen top klasse!

En godt sted!
Vi har fået repareret vores gamle Christiania cykel her og har altid fået god vejledning og pris, så selvfølgelig faldt valget også på Baisikeli da vi skulle ud og investere i en ny med el. Vi har fortsat været glade for deres service og er meget tilfredse med vores nye cykel.

Risposta di Baisikeli
Rigtig god service og en fantastisk…
Rigtig god service og en fantastisk oplevelse!

ADVARSEL
ADVARSEL
Køb ikke din ladcykel her!
Efter at min nyindkøbte Winther el ladcykel er gået i stykker blot efter få måneders brug, og efterfølgende bliver afhentet for 5 gang til reparation opstår selvsamme problem igen. Jeg kontakter lederen for firmaet, grædefærdig over at min cykel igen melder fejl, og han siger bare at jeg selv må sørge for at få fragtet den til slangerup til reparation ( jeg har ikke kørekort el anden mulighed for selv at fragte den ) han afslutter samtalen med at han ikke gider bruge mere tid på min cykel.
det skal nævnes at jeg stadigvæk har garanti på cyklen, og er dybt afhængi af den på daglig basis hvilket jeg gør vedkommende opmærksom på.
butikkens leder har flere gange påpeget at fejlen på cykel skulle være min egen skyld, hvilket flere gange er blevet modbevist.
Jeg har bedt om at få mine penge retur hvilket jeg ifølge købeloven har krav på, men chefen har ikke vendt tilbage efter flere kontaktforsøg.
Nu har jeg så selv måttet stå for at få den afhentet til reparation.
Alt i alt en rigtig kedelig oplevelse med en vanvittig dyr cykel der har stået mere stille end været i brug siden køb.
Så nej jeg vil IKKE anbefale at købe noget som helst hos Baisikeli i Valby.
Øv:(
ps: Ifølge købeloven må kunden ikke belastes ift hvis cyklen skal til reparation! så her har butikken altså pligt til at afhente cyklen.
Så det er muligt at Baisikeli ikke mener de tilbyder afhentning af en cykel der er problemer med men det har de pligt til.

God og kvalificeret service
Venlig, imødekommende og kvalificeret service og rådgivning i butikken i Slangerup. Kørte derfra med en cykel, som jeg er meget tilfreds med og til en god pris.

Risposta di Baisikeli
Super service og god rådgivning
Super service og god rådgivning i Slangerup ved løb af brugt citybike og brugt el-cykel

Risposta di Baisikeli
Dårlig oplevelse med køb af brugt…
Dårlig oplevelse med køb af brugt cykel. Vi køber 2 cykler i deres afdeling ude i Slangerup. Den ene cykel måtte vi efter 1 uge bruge 600kr på at få repareret hos vores lokale cykelhandler. Den anden har på intet tidspunkt virket, cyklen hopper i gearene samt håndbremsen bliver ødelagt første gang man bruger den. Ærgerlig oplevelse at handle hos dem..
Super flinke og hjælpsomme
Super flinke og hjælpsomme i Slangerup. Jeg fik meget god service, ville glædeligt handle med dem en anden gang.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.