Bahne Recensioni 10.121

TrustScore 4 su 5

3,9

Jeg var i dag på jagt efter en ny top i den afdeling der ligger i Rødovre. Endelig fandt jeg en jeg gerne ville købe. Der var kun to modeller tilbage og kun én i min størrelse. Desværre var halsudsk... Leggi di più

Super fast delivery, good price and great quality. Ordered some duvet covers and they are beautiful and arrived in extra good time and state.

Bahne i Metropol i Hjørring. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Har fået hjælp til at finde en kvittering i deres system, så jeg kunne få bytte/lave en reklamation på et par Pico Olive øreringe. Da min datter sk... Leggi di più

Har lige talt med Bahne kundeservice. Jeg bestilte lige før nytår en gave, og nu eft. 3 mdr. var der en defekt og jeg havde desværre ryddet op i mails og printede kvitteringer. Ringede til kundeserv... Leggi di più

1. Arredatore d'interni
  2. Negozio di abbigliamento per bambini
  3. Negozio di abbigliamento donna

Informazioni fornite da varie fonti esterne

På Bahne.dk og i vores forretninger finder du et bredt udvalg af førende danske og internationale brands inden for design, boliginteriør, isenkram - tøj, accessories & sko til kvinder.

3,9

Molto buono

TrustScore 4 su 5

10K recensioni

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

God stil!

Har i dag hentet en marmorbakke, som ellers var pakket fint ind i pap. Desværre var den gået i stykker, og 15 minutter efter jeg har skrevet til Bahne og bedt om refundering, har de allerede svaret mig + refundeeet købsbeløbet.
Virkelig god stil!

5 gennaio 2026

Bytteservice i Søndergade Mega ringe

Bytteservice i Søndergade Aarhus Mega ringe. Kommer med en taske jeg har fået i julegave og der er byttemærke på. Da Bahne ikke har den taske i kollektionen jeg ønsker at bytte til beder jeg om pengene retur. Det kræver bon, og den har jeg et billede af, da giveren er i Ikast og ikke tæt på Aarhus. Det er simpelthen ikke nok for jeg kan have svindlet med bonen og Bahne vil fysisk strege på bonen. Så kan desværre ikke få pengene retur for min gave. Har byttet flere gaver i andre butikker i dag helt uden problemer med byttemærke og ingen kvittering. Forstår ikke det skal være så besværligt i Bahne!

30 dicembre 2025

Kære Karina

Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager meget denne oplevelse.
Pt. er vores regler at den fysiske bon skal medbringes, men jeg har talt med butikken og du kan henvende dig med den igen.
Billedet skal fremvise hele bonen.
Beklager at du skal have denne ulejlighed endnu en gang.

Charlotte

Virkelig virkelig dårlig kundebetjening…

Virkelig virkelig dårlig kundebetjening i Bahne Vejles fysiske butik!! De gør alt hvad de kan for at holde kundernes penge tilbage til fordel for deres butik. De forholder sig ikke til lovens bytteregler. De opdigter deres egne bytte regler, trods man både har en varer med byttemærke på som er udstedet i bahne Vejle butikken + en kvittering (godt nok ikke en fysisk kvittering men et billede af den) så mener personalet ikke at kunden har ret til at få sine penge retur.
Kan absolut ikke anbefale deres fysiske butik.
Heldigvis ringede jeg til deres kundeservice - som tog sig rigtig godt af sagen - Tak for det, særligt til dig Frederikke.🙏🏼

29 dicembre 2025

Kære Sofie

Tak for din anmeldelse.
Jeg beklager meget dette og det er videregivet til rette vedkommende, så reglerne kan gennemgås til bedste og nemmeste løsning.
Jeg er glad for at du fik den hjælp der var behov for.

Du ønskes et godt nytår.

Bahne Vejle

Jeg havde en rimelig øv oplevelse i Bahne Vejle i går. Jeg har fået 2 par øreringe i adventsgave, og der var åbenbart brugt en rabatkode som giver 20% hvis du køber to varer indenfor samme kategori. Jeg skulle have smykkerne i en anden farve, så jeg tager ind i butikken og vil bytte dem. Det ene par smykker sælger de ikke i butikken, så jeg skal kun have ombyttet det ene par og returneret de andre. Det kan så slet ikke lade sig gøre, og i stedet skal jeg af med penge for at ombytte et par øreringe til en anden farve. Så i princippet kommer jeg ind med to par øreringe, og kommer ud igen med ét par øreringe og skal ovenikøbet betale for det. Det synes jeg er virkelig ringe, og medarbejderne ville hellere diskutere end de ville hjælpe og gøre en kunde glad. Jeg returnerede det hele og har fået hjælp af en sød kundeservice medarbejder online, som vil hjælpe mig med at få rabatten på det ene par, nu når i ikke har begge par på lager. Synes bare det er en ringe service når det jo er JER der ikke har varen på lager jeg vil bytte til, så skal jeg betale ekstra for at returnere og ombytte?? det er en ommer.

22 dicembre 2025

Kære Laura

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager meget oplevelsen her og har videregivet dette til rette vedkommende, da der tilsyneladende er sket en fejl i håndteringen i butikken.
Dette er ikke den korrekte håndtering, så jeg kan kun beklage.
Jeg er glad for at du trods alt har modtaget hjælp til dit køb.

Du ønskes et godt nytår.

Kompetent kundeservice

Stor tak til Charlotte fra Bahnes kundeservice, der håndterede en sag, der var gået i hårknude med stor kompetence, lydhørhed og rimelighed. Sådan!!!

18 dicembre 2025

Ved ikke hvem der har fejlen her….

Ved ikke hvem der har fejlen her….
Bestiller hos Bahne i Næstved Storcenter 3 stk spænder som de vil få fra en anden Bahne - super fin service.
Men den service holder ikk længe ..
Blir ringet op om, at jeg kan hente mine spænder - modtager den lille indpakning og spørger om der er bytte mærker på, det ved de ikke i Bahne Næstved, så jeg åbner den og ser der kun ligger 2 spænder…. Har bon på der er betalt for tre samt fragt gebyr (ja det ville de ha)
Jeg kunne være kommet hjem med kun to spænder og aldrig ha fået mine penge, for jeg blev ikke informeret om der kun var 2 stk…
Synes det er dårlig service at man ikke tjekker varerne med kunden.
Ved sq ikk om jeg har lyst til, at handle der igen.
Synes begge butikker har en kæmpe fejl i service / overlevering af vare.

Kære Mitzi

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager meget dette og at der er sket en fejl i travlheden. Fejl kan desværre ske.
Desværre ved vi ikke hvor fejlen er opstået, eller hvorfor der ikke er tjekket ved varernes ankomst.
Jeg er glad for at det blev opdaget af dig, inden du forlod butikken, så det blev løst.

Dårlig service i butikken

Jeg fatter ikke at man kan købe noget i jeres butik,da I har lavet en fejl og kun sat byttemærke på den ene gave og ikke den anden,men den der er byttemærke på ,findes der et bon nummer,så I burde kunne finde den i jeres system,men nej det kan I ikke . Kommer aldrig til at anbefale jer eller købe noget i jeres butik i Rødovre Center.

Kære Tina

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager denne oplevelse og vil du uddybe denne episode til kundeservice, hører vi meget gerne fra dig.
Skriv til kundeservice på, kundeservice@bahne.dk

Charlotte

Køb IKKE dico igennem Bahne!!!

Køb IKKE dico igennem Bahne!!!! Jeg har tidligere været glad for Bahne, men jeg har nu haft den værste oplevelse jeg har prøvet mht refundering. Bahne har haft mine vare fra dico til reklamation i over 1 måned og først nu er de kommet i kontakt med dico som skal tage sig af reklamation selv. Trods god betjening i den fysiske butik er jeg virkelig uforstående overfor Bahnes forfærdelige og tydeligvis ufungerende samarbejde med Dico. Det kan lige så vel være dico der ikke svarer, men oplevelsen af at købe et produkt i Bahne og ingen hjælp få mht reklamation i over en måned var forfærdelig!!! Bahne kunne ikke gøre NOGET ved min reklamation end ikke give mig mine penge tilbage efter den lange ventetid.

Kære Marie

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager den lange behandlingstid på din reklamation og tør ikke sige hvad dette skyldes.
Jeg tænker umiddelbart at det må skyldes travlhed og svar fra en leverandør.
Hvis du ønsker at uddybe hvilken butik du har været i, er du velkommen til at skrive til kundeservice på, kundeservice@bahne.dk.

Du ønskes en god dag.

Charlotte

De er hurtige til at tage penge fra ens…

De er hurtige til at tage penge fra ens konto. Men at få vare frem er en noget helt andet. Nu er der gået 5 hverdage og har ikke modtaget mine vare. Eneste besked fra kundeservice at vare er pakket på bil natten mellem mandag og tirsdag ved Greve. Ellers ingen hjælp. Gad vide om de når frem inden jul eller jeg har mistet 4800kr.

Kære Brian

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager dette, og kan se at du har været i dialog med kundeservice af flere omgange , som har undersøgt den manglende levering med Bring.
Forsinkelsen skyldes tilsyneladende en misforståelse, da du skulle meddele Bring, hvornår levering passede dig, grundet størrelsen på den bestilte vare.
Jeg kan forstå på Bring at dette nu er løst og jeg håber du bliver glad for din ordre.

Du ønskes en god weekend.

Elsker Bahne

Elsker bare Bahne. Både butikken og deres hjemmeside. De har alt og jeg går aldrig tomhændet ud af butikken. Der er hurtig levering og alle varer er bare god kvalitet.

Afmelding nyhedsbrev umuligt

Det er umuligt at afmelde deres nyhedsbrev - der skal udfyldes og besvares og opdateres præferencer - og stadig er det umuligt at nå til et "Afmeld" - det er virkelig irriterende!

Kære Lone

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at du har haft udfordringer med afmelding og du kan altid skrive til kundeservice hvis der er behov for hjælp.
Du er nu afmeldt.

Rigtig god dag.

Charlotte

Skulle betale en højere pris for at få samme buks nummeret mindre fordi de var købt på black friday.

Jeg købte et par bukser under udsalg, på siden stod der slim fit - det viste sig at være regulair, en fejl i teksten sagde AI kundeservice. Jeg ønsker derfor at ombytte til en størrelse mindre, nu kan jeg ikke få samme rabat og skal betale mere for en anden størrelse ved bytning siger AI, samtidig skal jeg betale for at sende retur, hvilket normalt er fair nok, men nu der var fejl i teksten på siden er det lidt træls, dog kunne jeg godt accepter det, men når jeg vil ombytte og så skal betale mere for den korrekte størrelse synes jeg filmen for god kundeservice knækker og jeg vil ikke handle online hos Bahne igen. OG så bare stop med AI som kundeservice, bare et godt råd.

1 dicembre 2025

Kære Lizette

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at du er misinformeret af vores AI assistent.
Det er en robot der kan lave fejl desværre.
Du skal i stedet altid skrive direkte til kundeservice, på kundeservice@bahne.dk, når der er fejl i et produkt, så løser vi naturligvis med dig uden ekstra omkostning.

Kundeservice ser frem til at høre fra dig.

Charlotte

Dårlig kundeoplevelse på jeres webshop

Hej,

Jeg har forsøgt at benytte jeres kampagne, som kræver køb af minimum to produkter. Desværre oplevede jeg, at jeres webshop ikke giver mulighed for at kombinere Click & Collect og levering i samme ordre. Jeg ønsker naturligt nok ikke at betale dobbelt fragt, men forstår ikke, hvorfor jeg ikke kan vælge Click & Collect som løsning for hele ordren – særligt når kampagnen forudsætter, at jeg køber flere produkter.

I et moderne omnichannel-setup bør jeres kanaler supplere hinanden, ikke begrænse mulighederne for at gennemføre et køb. Jeg endte med at opgive min ordre, da jeg heller ikke kunne fjerne en vare fra kurven.

Jeres AI-chat forsøgte at hjælpe, men uden held. Jeg håber, at den dialog og de data bliver brugt til at forbedre brugeroplevelsen og funktionaliteten i jeres shop fremadrettet.

29 novembre 2025

Kære Kristian

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at din oplevelse i vores webshop ikke lever op til din forventning.
Som det er pt. hos os, har vi desværre ikke mulighed for at kombinere Click & Collect, fra vores butikker med levering fra webshop, som sendes fra eksternt lager.
Der udvikles løbende på forbedringer og dine tanker er sendt videre til rette vedkommende.

Du kan altid skrive til kundeservice, hvis ikke du får den tilstrækkelige hjælp fra vores AI assistent.
Det er ikke alt den kan svare på, selvom den er dygtig og derfor sidder vi mennesker til at hjælpe, med det den ikke kan svare på.

Top service

Jeg bestilte en lampe på Bahnes webshop. Desværre var lampen itu da jeg modtog den. Jeg skrev en mail til deres kundeservice, der gik ganske få minutter før jeg fik svar tilbage, og de sendte med det samme en ny lampe til mig. Rigtig god og hurtig service. Mange tak, særligt til Frederikke fra kundeservice 🙂

26 novembre 2025

Falsk reklame, Bahne . Black week

Jeg modtog en mail fra Bahne, hvor der står, at man får 25 % rabat på ALT ved køb af to varer. Da jeg kom i butikken for at købe præcis det, der stod i mailen, viste det sig, at rabatten ikke gjaldt det mærke, jeg ville købe. Dette var ikke nævnt i mailen og blev kun oplyst, da jeg stod fysisk i butikken.

Det føles som falsk eller i hvert fald vildledende reklame, da markedsføringen var uklar og misvisende. Forbrugere bør kunne stole på, at en kampagne gælder som annonceret.

Jeg opfordrer Bahne til at være mere gennemsigtige i deres kampagner og sørge for, at alle betingelser (fx hvilke mærker er undtaget) er tydeligt nævnt i reklamerne.

24 novembre 2025

Kære Tina

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at vores kampagne er misforstået.
Betingelserne er markeret med * i al vores markedsføring, og betingelserne fremgår ligeledes, men dit input gives naturligvis videre internt.

Dårlig bytteservice

Har i gave fået nogle tallerkner som jeg ville bytte. Var i Århus først, hvor de gerne ville bytte dem, jeg skulle dog finde noget samme dag - fordi det var bestilt med click and collect. Kunne dog ikke finde noget den dag så tog til Esbjerg i dag for at bytte. Har ville de dog hverken høre tale om at bytte i dag eller på noget andet tidspunkt

18 novembre 2025

Kære Line

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager denne oplevelse og tænker det skyldes, at der ikke har været byttemærke på, eller fristen har været overskredet.
Årsagen kan ikke være at det er Click & Collect, da butikkerne bytter varer der er købt online, men bestilles der via online, vil der blive sendt en mail med byttemærker.
Måske du ikke har modtaget den.

Du er velkommen til at uddybe til kundeservice, på kundeservice@bahne.dk, så kan vi se på hvornår det er købt. Du skal oplyse et ordrenummer ved henvendelsen.