Første gang tilbage hos en barber i over et år, og det var en virkelig god oplevelse. Amjit tog godt imod mig, hilste venligt og tilbød noget at drikke. Han gjorde arbejdet perfekt og skabte en rigtig... Leggi di più
En virkelig sød og dygtig frisør Zaki, Det er første gang i frisørstolen her, men absolut ikke den sidste gang, så Zaki får alle de stjerner der kan gives 💪🏻 Ps. Det var et gavekort jeg havde giv... Leggi di più
Tell you about my experience ? Well the experience you gonna get at Bahez Barbershop is professionalism good atmosphere and everything you would from your barber expect . Tried many barbers at... Leggi di più
Man forventer naturligvis en ordentlig klipning. Man forventer at gå tilfreds derfra og man forventer at få den frisure man beder om. Dette får man, og meget mere. Ud over deres ekspertise bliver m... Leggi di più
Bahez Barbershop er stedet hvor mænd kommer for at blive klippet eller barberet af en fagmand med passion for faget.
Jernbamegade 19 , 4700, Næstved, Danimarca
- Info@bahez-barbershop.dk
- www.bahez-barbershop.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
En godt sted, hvor man føler sig tilpas og i gode hænder!
Fantastisk samt kompetent service
Fantastisk samt kompetent service
5* experience
Tell you about my experience ?
Tried many barbers at this place as I’m customer for many years
But I have to say that since Yussef started to cut my hair I’m always leaving very satisfied
He is the newest member of the Bahez crew and I can say don’t hesitate and try to leave your haircut in his hands .
He will welcome you with good attitude and smile on his face , pays attention to every detail and that’s what you want from your barber!
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Folk der kan deres håndværk.
Næstveds bedste frisør
Jeg er kommet hos Bahez igennem flere år, og det er der en god grund til.
Det er en barbershop med liv og stemning, og et sted i udvikling. Det er en barbershop med kompetent personale og en betjening og service der er i top.
Har kommet fast hver anden uge i flere år, og det vil jeg fortsætte med.
Uden sammenligning byens bedste…
Uden sammenligning byens bedste frisør/barber.
Jeg er kommet hos Bahez i lang tid nu, og har fået behandlinger af samtlige ansatte. Alle med en professionel tilgang. Man er ikke i tvivl om at man bliver taget godt af.
Der er altid en høflig forespørgsel på drikkevare, et pænt goddag og et rar atmosfære.
Jeg plejer at blive klippet af Bahez, alle har en farverig, og han er nu engang min.
Men på trods af sprogbarrieren er der ingen forståelses problemer fra de øvrige ansatte, om hvad man ønsker at få lavet.
Kvalitet og pris hænger altid sammen, og her får man altså noget for pengene!
Jeg har kun gode ting at sige om Byens bedste barber!
Luksusbehandling af skæg
Jeg havde booket tid til luksus behandling af skæg. Og som altid skuffede Bahez IKKE.
Bedste Barbershop uden tvivl.
Kan kun anbefale Bahez og hans drenge.
Super professionelt arbejde, virkelig imødekommende personale og kvalitet barbering.
Er blevet klippet fast hos Bahez, de sidste 3 år, og det ville jeg blive ved med af netop ovenstående årsager.
Meget fin og hyggelig klipning
Meget fin og hyggelig klipning! Dejlig stemning og hyggelige frisører. Klipningen bliver altid lige hvad jeg spørger om! Kan 100% anbefales
Grundig og behagelig oplevelse
Tak for en super god, grundig og stemningsfyldt oplevelse.
Jeg gik fra shoppen med det bedste indtryk hvor man mærker at kunden er i fokus og medarbejderne er passioneret for det de laver.
Tak!
Youssef er en super dygtig frisør og…
Youssef er en super dygtig frisør og kan generelt bare anbefale stedet rigtig meget ☺️☺️☺️
Altid god service og fantastisk kvalitet
Altid god service og fantastisk kvalitet
Kniv skarpt som altid!
Kniv skarpt som altid!
Fantastisk kundeservice som hver gang!
Din kommende frisør
Rigtig flinke mennesker, der konsekvent giver en god klipning. Især Bibek - jeg kan kun varmt anbefale Bahez🙏
Blev klippet af Mo
Blev klippet af Mo
Den beste klipning jeg nogle siden har fået både hår og skæg står helt skarpt helt sikkert ikke sidst gang jeg kommer der
5 ud af 5
Super kompetent og imødekommende…
Super kompetent og imødekommende personale.
Autentisk og reel barbershop, god og rar tone.
Bestemt et besøg værd.
Fantastisk oplevelse
I dag var jeg inde hos BAHEZ for første gang. Ligefra jeg kom ind var der god stemning og folk hilste pænt og bød på noget at drikke med samme imens man ventede på at det blev ens tur. De var meget imødekommende og snak saglig.
Det har nok været den bedste oplevelse hos en barber jeg nogensinde har fået.
Det må jeg sige. Godt arbejde Mo.
Alle pengene værd.
Har haft en dårlig oplevelse med…
Har haft en dårlig oplevelse med klipning.
En meget ukoncentreret frisør, vred en der presser hårdt på hovedet imens han klipper, mega dårlig barbering.
Servicen var meget dårlig i forhold til mit første gange hos jer. Jeg har betalt 270 kr og kun fik en barbering. Han bestemmer over hvordan jeg vil have ham at klippe og ikke lytte til min måde at blive klippet på. Så 270 kr smidt ud sammen med dårlig service og behandling for jeres nye kunde….
Overvejer en ny frisør.
Det sket den.02.04.2025. På kl. 12:30 på Næstved afdeling. En der har en earings på og en Crown tatovering på hans højre arm. Det gik meget hurtigt og hårdt…