"Bagbooking heeft mijn vakantie verpest door mijn koffers niet te leveren. Als compensatie voor de misgelopen vakantie bieden ze een gratis volgende reis aan. Dit getuigt van nul inlevingsvermogen: n... Leggi di più
Voor het eerst gebruik gemaakt van deze service. De heenreis ging heel vlot. Veel medewerking gehad van aardig personeel. De terugreis ging er bij het vliegveld wat fout. Dit is heel goed opgepakt... Leggi di più
De reservering ging eenvoudig. Onze aanvraag was iets anders dan gebruikelijk omdat de koffier niet van en naar een vakantieverblijf moest, maar naar huisadressen. Wij verbleven binnen NL en tussen op... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Sneller dan verwacht Eerste keer dat ik dit heb gebruikt. Transport van Nederland naar Oostenrijk met skispullen ging veel sneller dan verwacht. Uitleg van de chauffeurs bij ophalen was duideli... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
BagBooking biedt het gemak van reizen zonder bagage binnen de EU. Vergeet het gesleep met koffers, golf- of skispullen. Wij halen je bagage bij je thuis op en bezorgen het tot in je hotel of accommodatie en uiteraard ook weer bij je thuis. Zo kun je maximaal genieten van een zorgeloze reis!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Afspraken worden agekomen
Koffers werden op tijd opgehaald, afgeleverd en teruggebracht. Communicatie met het bedrijf verliep erg goed.Zeker toen vertraging ontstond op Schiphol tgv een oorzaak buiten de schuld van Bagbooking
Uitstekend
Alle afspraken zijn prima nagekomen.
Bagage is op tijd en op de afgesproken plek afgeleverd.
Alleen mogen de verpakkingsdozen wel een beetje steviger, onderweg is er nogal wat tape op geplakt.
De juiste hulp ,en de levering kwam…
De juiste hulp ,en de levering kwam waar het hoorde!
Dank voor jullie inzet
Omdat mijn bagage op de afgesproken…
Omdat mijn bagage op de afgesproken tijdstip gehaald werd in Nederland en bezorgd werd op vakantie adres in Spanje zo ook visa versa ,ik vond de service goed je kunt goed overleggen over het halen en brengen ! Geen gesleep met bagage
Geweldig concept
Geweldig concept. Maakte mijn reis een stuk makkelijker. En toen één van de twee koffers toch per ongeluk in een ander land was aangekomen werd ik goed geïnformeerd en werd het snel hersteld. Koffers waren keurig op tijd op de bestemming. Bagbooking bleef goed bereikbaar.
Aanrader: snel en betrouwbaar
Uitstekende service om je ski-uitrusting naar het wintersportgebied te versturen. Volledig ontzorgd, alles wordt netjes thuis opgehaald, verpakt en binnen een paar dagen op de bestemming afgeleverd.
Prima Service Team: vragen worden zeer snel beantwoord en er wordt met je meegedacht.
Enige punt van verbetering is het track & trace systeem (van TNT?). De meldingen liepen een dag achter bij de actuele status.
Samengevat: Zeker een aanrader!
Het was perfect gegaan.
Zorgeloos
De boeking van de service was eenvoudig, goede contact en aanbeveling van een kleinere maat. Het afhalen van de koffers was zonder problemen en ook de retour ging netjes, de koffers waren er een dag eerder. Zeker een aanrader.
Perfecte en handige service
Jullie hebben geanticipeerd op wat ik nodig had en het werkte perfect.
Dank daarvoor.

Risposta di Bagbooking
Bagbooking accuraat en behulpzaam!
Bagbooking zorgde ervoor dat onze bagage (twee koffers) bij aankomst in Rome er was en dat dezelfde bagage een paar dagen na terugkeer in NL thuis werd afgeleverd. Dit ondanks tegenslag bij de verzending naar Rome en aanvullende coderingen die nodig waren voor de terugreis. Alle complimenten voor het Bagbooking team dat op alle momenten assistentie bood en ons informeerde. Volgende keer kiezen wij weer voor Bagbooking (dit was onze derde keer).

Risposta di Bagbooking
Ik was onder de indruk van de zorg voor…
Ik was onder de indruk van de zorg voor het welslagen van de verzending

Heel goed service
Heel goed service. Form beginning to end we stayed informed. They corrected all of the phone numbers.

Risposta di Bagbooking
Bagbooking is geweldig onze koffer was…
Bagbooking is geweldig onze koffer was op tijd in het hotel.
Je wordt constant op de hoogte gehouden waar je koffer is.

Risposta di Bagbooking
Goede communicatie door NL sprekende…
Goede communicatie door NL sprekende servicedesk die ook direct bereikbaar is geeft niet alleen het gevoel dat je bagage in goede handen is, maar maakt ook dat ik het graag wat dagen voordat ik zelf vertrek laat ophalen

geen vertrouwen
als jullie Herengracht 113 niet als adres kunnen vinden, dan kan ik echt geen vertrouwen hebben in jullie organisatie;
en dan bellen op zaterdag....kan niet; want mensen reizen niet in het weekend

Risposta di Bagbooking
Een hele goede service en heel vriendelijk en behulpzam. Kan me geen betere voorstellen .
Een hele goede service,heel vriendelijk en behulpzaam. Ik kan het maar aanbevelen. En de koffers waren op tijd daar.

Risposta di Bagbooking
Bag Booking heeft een hoge kwaliteitsnorm en is veilig.
De laatste paar jaar maak ik graag gebruik van de goede diensten van Bag Booking. Ik vind hun een grote aanwinst voor de oudere reiziger. Het is veilig en zij maken gebruik van de beste transporteurs. Als een koffer niet op tijd aankomt ligt de oorzaak bij de plaatselijke omstandigheden.

Er wordt goed meegedacht
Er wordt goed meegedacht; de geautomatiseerde emails zijn nog wel voor verbetering vatbaar.
Een kartonnen doos waar alleen een kofferhandvat door heen kan steken zou de moeite van het overwegen waard zijn, want de handelbaarheid sterk vergroten.
De uitleg hóe dezelfde doos voor de terugweg te gebruiken had (bij ons..) beter gekund. Vriendelijke mensen aan de telefoon.