Baenks - Huissen Recensioni

2. Negozio di mobili
  3. Negozio di divani

Informazioni su Baenks - Huissen

Scritti dall'azienda

Baenks Fashionable Furniture is het merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand zitmeubilair, prachtige ontwerpen, de mooiste vormen, de beste materialen, het eigen unieke zitcomfort en vooral de perfecte confectie.
Stijlvol, verleidelijk, met oog voor detail. Eigenzinnig op onze manier, omdat we weten wie jij wilt zijn. Wij zorgen ervoor dat de bank je altijd past, in een stof- of lederkleur die jou altijd goed staat.

• Karstraat 95, 6851 DG, Huissen, Gelderland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

4 jaar geleden een Baenks bank gekocht…

4 jaar geleden een Baenks bank gekocht bij, Jansen totaal Wonen uit Huissen. Na enige tijd waren daar flinke kraak geluiden, zakte de zittingen door, de halfvaste rugkussens zakte helemaal in, de achterpoot ging kapot en als laatste kleine gaatjes in de stof van één zitting, waar nota bene het minst op wordt gezeten. Baenks als wel de woonwinkel Jansen, laten ons als gedupeerden in de kou staan! Als je de website van Baenks bekijkt leest men dit:
THIS IS BAENKS
Sublieme vormgeving

Het uiterlijk van ons meubilair heeft onze hoogste prioriteit. Bij elk model worden zorgvuldig de kleur en stof gekozen als weerspiegeling van het karakter van het meubel.
Ultiem zitcomfort

Als klant van Baenks word je compleet ontzorgd. Je hoeft niet na te denken over de binnenkant van de bank. Dat hebben wij al gedaan, zodat we altijd topcomfort garanderen.
7 jaar premium garantie

Dat alleen het allerbeste goed genoeg is voor onze Baenks meubelen garanderen we met een langdurige en uitgebreide garantie van maar liefst 7 jaar.

Wij kunnen pertinent stellen, dat dit de reinste misleiding is! Niets van dat alles. Het geeft aan wat de mentaliteit is van deze beide bedrijven en dat men zich schaamteloos verschuilt achter de 2 jaar garantie i.p.v. de zogenaamde 7 jaar! Een bank van zulk 'hoogstaande kwaliteit', zou toch langer mee moeten gaan???

I.p.v. een deugdelijke service te verlenen, geeft 'Jansen totaal Wonen er de voorkeur aan om mijn berichten te verwijderen op Facebook en mij tenslotte te blokkeren! In één woord: CENSUUR!!! BRAVO.

31 gennaio 2025
Non scritta su invito
Logo di Baenks - Huissen

Risposta di Baenks - Huissen

Beste Dorien,

Bedankt voor uw beoordeling en voor de tijd die u heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij begrijpen dat u teleurgesteld bent en willen graag verduidelijken hoe wij tot onze beoordeling zijn gekomen.

De verkoopinformatie van Baenks geeft aan dat u gedurende 7 jaar zorgeloos kunt genieten van uw meubel met betrekking tot de binnenkant. De schade die u heeft gemeld, betreft echter de bekleding. Na grondige beoordeling door de externe reparatiedienst, is vastgesteld dat deze schade is veroorzaakt door externe factoren, zoals scherpe voorwerpen (bijvoorbeeld knopen, ritsen of nagels van huisdieren).

Wij begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop u had gehoopt. Helaas kunnen wij uw verzoek om een nieuwe bank niet honoreren, aangezien dit buiten de garantiebepalingen valt. Wel hebben wij u uit coulance een voorstel gedaan in onze brief van 30 december 2024, waarmee wij u tegemoet wilden komen. Wij respecteren uw keuze om hier niet mee akkoord te gaan.

Mocht u nog verdere vragen hebben of willen overleggen over mogelijke oplossingen, dan staan wij uiteraard open voor een gesprek. Wij streven ernaar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en hopen op uw begrip.

Valutata 5 stelle su 5

we hebben een mooie tafel gekocht met…

we hebben een mooie tafel gekocht met stoelen bij caroline super goed geadviseerd dank je wel fam burgers

5 novembre 2023
Non scritta su invito
Logo di Baenks - Huissen

Risposta di Baenks - Huissen

Goedemorgen Francien,
Dankjewel voor je mooie complimenten aan onze collega Carolien. Super dat jullie geslaagd zijn voor een mooie eettafel met stoelen. Alvast heel veel woonplezier gewenst namens team Baenks Huissen.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più