Een meubelzaak waar je je direct thuis voelt door een warm welkom, een mooie huiselijke inrichting van de ruimten en vakkundig personeel. Wij waren hier voor de eerste keer en hadden in 2 bezoeken... Leggi di più
L'azienda ha risposto
We hebben eerder al eetkamerstoelen besteld. De service van levering is goed. Het bestelproces is ook uitstekend. Nu weer een stoel besteld. Verkoper Susan heeft ons weer meegenomen in alle voor- e... Leggi di più
Vriendelijk en goed geholpen door Suzan bij het uitzoeken van onze nieuwe bank
Scritti dall'azienda
Engelseweg 150, 5705 AJ, Helmond, Noord-Brabant, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Heel vriendelijk personeel. Heel goed geholpen en mooie meubels!
Mooi en ruim opgezette zaak. Heb in maart een kast, bank, stoel en kleed gekocht en ben daarbij goed geadviseerd en geholpen. De bezorgers waren vriendelijk en kundig. De kwaliteit van de meubels die geleverd zijn is ook goed. Toch geef ik maar 3 sterren en dit zit hem voor mij in het volgende:
De bank zou geïmpregneerd worden in de werkplaats, dit gebeurde bij mij thuis.
Het kleed blijkt na 5 maanden niet meer leverbaar. De meubels zijn in samenhang met het kleed uitgekozen dus dit is echt een domper. Het toont mij ook dat er blijkbaar geen goede relatie is tussen leverancier en Baenks.
Wat me nog het meeste stoort is dat toen ik werd gebeld met het slechte nieuws het gewoon mijn probleem werd. Geen mea culpa of meedenken in een andere oplossing. Hierdoor eindigt de goede start, toch wel in een deceptie.
Update 8 augustus:
Vind het toch nog nodig om te reageren op de reactie van Baenks.
Mijn appartement is gebouwd in 2000, dus volgens het nieuwste bouwbesluit. Een bank van 2.16m kan dus makkelijk en zonder problemen 2 etages naar boven worden gebracht. Aangezien alles 2.40 hoog is. Er is dus een aanname gedaan dat het “lastig” te leveren is.
De verkoper heeft duidelijk gezegd dat het impregneren van de meubels in de werkplaats zou gebeuren waar de impregnatie ervan af zou druipen. Moest zeker een dag ook drogen. Vervolgens word het dus met een spray bus in mijn woonkamer gedaan en dit kost dan 335 euro!
Het alternatief wat jullie hebben geboden met betrekking tot het kleed was een kleed van 1-3 meter in het vierkant, terwijl ik een rond kleed had besteld. Dat vind ik geen alternatief.
Het klopt dat er is gezegd kom gerust naar de winkel iets anders uitzoeken. Echter zonder toezegging dat er dan iets gedaan zou kunnen worden aan de levertijden of compensatie in de prijs of gewoon iemand met empatisch vermogen die zich kan verplaatsen in de klant.
Alle begrip dat er ergens iets mis kan gaan, maar daar hoort ook bij dat je als zaak het waardig probeert op te lossen. Hier is geenszins aan voldaan.

Risposta di Baenks - Helmond
We zijn erg fijn geholpen door Susan. Ze heeft ons erg fijn geholpen met het samenstellen van onze nieuwe bank en dank zij haar tips en advies hebben we nu een bank waar we nog jaren plezier van gaan hebben.

Risposta di Baenks - Helmond
Wij zijn goed geholpen door Susan.
Wij waren ons nog aan het oriënteren.
Wij wisten toen nog niet goed wat we wilde.
Door goed advies, zijn wij met tevredenheid geslaagd.
Een nieuwe bank, met salontafel.
En een nieuwe eethoek.
Dankjewel Susan
Cor en Thea

Risposta di Baenks - Helmond
We kwamen in 1e instantie langs ter oriëntatie om nieuwe ideeën op te doen voor de vervanging van onze banken. Ons oog viel meteen op een bank en 2 stoelen. Alleen wisten we niet welke kleuren wij wilden nemen en wat zou passen in ons huis. Omdat we niet over een nacht ijs wilden gaan, gaf Erwin ons het advies om een schets en foto's te maken, zodat hij ons beter van advies kon dienen. Mede door zijn geweldige kennis en ervaring zijn wij op zijn advies af gegaan en hebben we geen spijt van de gekozen bekleding van de banken en stoelen. Deze passen precies bij onze interieur. Erwin, dank voor de goede hulp, de tijd welke je voor ons genomen hebt, de eerlijke antwoorden (oh nee, die kleur zou ik zeker niet doen) en de leuke gesprekken, welke wij met elkaar gehad hebben. Mede vanwege het goede advies zijn we terug geweest en hebben we meteen nieuwe salontafeltjes besteld. Ook hierin weer een goed en eerlijk advies gekregen.

Vriendelijk en goed geholpen door Suzan bij het uitzoeken van onze nieuwe bank

Risposta di Baenks - Helmond
Nu weer een stoel besteld. Verkoper Susan heeft ons weer meegenomen in alle voor- en nadelen. Ze heeft goed meegedacht in het totaalplaatje van onze woning en hierop goed advies gegeven.
We zijn echt wel een paar keer binnengelopen voordat we de knoop doorhakten om iets te bestellen. Maar telkens kregen we voldoende tijd om alle vragen, twijfels of wat dan ook beantwoord te krijgen.

Risposta di Baenks - Helmond
Bij de aankoop van onze 2 zitsbank zijn we door Sandra en Susan uitstekend voorgelicht! Alle voor en nadelen van een bepaalde extra kwam aan bod! Dus we voelden ons goed geholpen, en zien dan ook vol vertrouwen onze bank tegemoet !!!

Risposta di Baenks - Helmond
Wij waren hier voor de eerste keer en hadden in 2 bezoeken, met deskundige uitleg en begeleiding van Susan een prachtige hoekbank samengesteld, geheel naar onze wens.
We waren ook verrast door de vele opties in uitvoering en materialen die dit mogelijk maakte.
Zeer aanbevelenswaardig dus!
Graag tot een volgende keer.

Risposta di Baenks - Helmond
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.