Baenks - Cruquius Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Spaarneweg 24, 2142 EN Cruquius, Noord-Holland, NL

Valutata 1 stelle su 5

3,5 geleden baenks bayside gekocht. Zitting doorgezeten, pilling én!! Doorgesleten stof door plooivorming ondanks extra garantie die ik heb afgesloten wordt de stof niet kostenloos vervangen en valt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

We werden vriendelijk begroet met goedemorgen bij binnenkomst, heerlijk ongestoord kijken/zitten/…. Bij vragen konden we terecht werd er gezegd. Voor ons geweldig, geen opdringerige verkoopster... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di casalinghi
  2. Negozio di mobili
  3. Negozio di divani

Informazioni su Baenks - Cruquius

Scritti dall'azienda

Baenks Fashionable Furniture is het merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogstaand zitmeubilair, prachtige ontwerpen, de mooiste vormen, de beste materialen, het eigen unieke zitcomfort en vooral de perfecte confectie.
Stijlvol, verleidelijk, met oog voor detail. Eigenzinnig op onze manier, omdat we weten wie jij wilt zijn. Wij zorgen ervoor dat de bank je altijd past, in een stof- of lederkleur die jou altijd goed staat.

• Spaarneweg 24, 2142 EN, Cruquius, Noord-Holland, Paesi Bassi

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

6 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

3,5 geleden baenks bayside gekocht

3,5 geleden baenks bayside gekocht.
Zitting doorgezeten, pilling én!! Doorgesleten stof door plooivorming ondanks extra garantie die ik heb afgesloten wordt de stof niet kostenloos vervangen en valt niet onder garantie. Geen enkele coulance tot nu toe van de ruijtermeubel of vanuit baenks! Slechte zaak

20 marzo 2026

All in house Orange furniture

Mijn stoel moest worden gerepareerd ( gekocht bij Baenks) De afspraak werd ingepland door All in house Orange furniture . Prima communicatie, duidelijk en ruim vantevoren wanneer de service monteur zou gaan komen.
Reparatie snel gedaan naar volle tevredenheid.

9 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Zeer goede ervaring met verkoopster…

Zeer goede ervaring met verkoopster Jill. Ze nam alle tijd en beantwoorden onze vragen met geduld en deskundigheid. Ook na dat we een aantal keren terug kwamen. Ze had ook na 3 keer nog steeds de zelfde rust en geduld en kwam bij ons als eerlijk en deskundig over. En probeerde ons om ons gemak te stellen, en zorgde ook day onze bank via de trap bezorgd gaat worden.

5 gennaio 2024

Risposta di Baenks - Cruquius

Bedankt voor deze geweldige 5-sterren! Wat goed om te horen over de goede ervaring met Jill. Wij wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe bank en geven het mooie compliment door aan Jill.

Roos Compier

Waren er snel uit

Waren er snel uit, goed en duidelijk geholpen door Jill.
Was eigenlijk best gezellig.

6 gennaio 2024

Risposta di Baenks - Cruquius

Bedankt voor deze mooie 5-sterren! Wij zijn blij om te horen dat jullie zo goed en duidelijk zijn geholpen door Jill. Wij wensen jullie alvast veel plezier van jullie nieuwe meubelen!

Vakkundige hulp

Vooral de wijze waarop wij door Jill, van de Ruijtermeubel in de Cruquius, zijn geholpen hebben wij als zeer positief ervaren; professioneel, maar ook met humor zijn wij vakkundig door haar geholpen en hebben wij prachtige stoelen gekocht.

4 gennaio 2024

Risposta di Baenks - Cruquius

Bedankt voor deze prachtige 5-sterren! Wij zijn blij om te horen dat Jill jullie zo vakkundig heeft geholpen. Wij wensen jullie alvast veel plezier van jullie nieuwe stoelen!

Jens Bogaard

Super!

We werden heel vriendelijk geholpen en ook nuttige info.
Kregen koffie, thee enz. Bij het verlaten kregen we ook een borrelbox. Dat soort dingen verwacht je niet. Verkoopster was super aardig en had verstand van zaken. Ze zei ook meteen dat de stoel die we wilde een maat kleiner moest omdat ik ook niet groot ben.

26 dicembre 2023

Risposta di Baenks - Cruquius

Bedankt voor deze geweldige 5-sterren! Het is fijn om te horen dat jullie bij De Ruijtermeubel zo goed en vriendelijk zijn geholpen. Wij hopen dat jullie veel plezier zullen hebben van jullie nieuwe aankoop en genieten van onze heerlijke borrelbox!

Valutata 5 stelle su 5

Wij hebben gebruik gemaakt van het gratis interieur advies.

Wij hebben gebruik gemaakt van het gratis interieur advies, werden op een zeer professionele manier geholpen door Lisa Voet, nadat wij wensen kenbaar gemaakt hadden, met name voor een bank, haalde Lisa verkoopster Jill erbij. Ook zij toonde haar professionele kwaliteiten. Niets was teveel gevraagd, vele mogelijkheden passeerden en uiteindelijk zijn we tot een koop overgegaan van bank, stoel, tafel etc.
Het voordeel van de Ruijtermeubel in de Cruquius is dat zij vele stijlen en merken hebben en zeer professioneel personeel en door je wensen kenbaar te maken, niet door de hele winkel hoeft te lopen.

Beste Ronald,

Wat fijn om te horen dat jullie genoten hebben van het gratis interieuradvies! Lisa en Jill zijn inderdaad geweldig in hun vak en het is fantastisch dat ze jullie zo professioneel hebben kunnen helpen. Bedankt dat jullie voor De Ruijtermeubel hebben gekozen en we hopen dat jullie nog lang zullen genieten van de nieuwe aanwinsten voor jullie huis!

Kim van Velsen

Valutata 5 stelle su 5

Kortom “Heerlijke” ervaring! Wat wij op prijs stellen!

Voor ons geweldig, geen opdringerige verkoopster!
Toen we de zit ervaring van de bank samen bespraken kwam de verkoopster vragen. Lust u koffie? En eh met een punt appeltaart? Gewoon omdat het kan! Wohw daar konden we geen nee tegen zeggen. Heerlijk! Nadat ze dat gebracht had vertelde ze even welke stoffen er op de bank gebruikt konden worden, liet de stalen trolly bij ons achter en liet ons weer heerlijk zelf onze gang gaan! Na wat stalen uitgezocht te hebben vroegen we haar hulp en advies, en na alle tips tricks en adviezen hebben wij de bank en fauteuil bij haar besteld!

Wij waarderen daarom deze zaak en verkoopster met 5 sterren!
De Ruijtermeubel (verkoopster Jill)

En tot onze grote verrassing werd er bij het weggaan nog een heerlijke borrelbox in onze handen gegeven!

Risposta di Baenks - Cruquius

Dat klinkt als een geweldige ervaring! Wij zijn blij om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze verkoper. Wij streven altijd naar het verbeteren van jouw ervaring en vinden het daarom ook belangrijk om daarvoor de tijd te nemen. Wij hopen dat je veel plezier zal hebben van jouw aankoop en geniet van onze speciale borrelbox!

Jens Bogaard

Lol en inhoud

Echt super geholpen met lol en inhoud

Risposta di Baenks - Cruquius

Bedankt voor deze mooie 5-sterren! Het is geweldig om te horen dat je bij De Ruijtermeubel zo goed (en met veel lol) bent geholpen. We waarderen je vriendelijke woorden en staan klaar om je in de toekomst verder te helpen als dat nodig is. Geniet van je aankoop!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke ontvangst door gastvrouw en deskundige verkoopster…

Vriendelijke ontvangst door gastvrouw met kopje koffie. Daarna zeer vriendelijke, aardige verkoopster Jill die ons zeer goed, en nam daar de nodige tijd voor, heeft geholpen en veel weet over Baenks producten. Duidelijke uitleg over van alles wat er verwacht mag worden na aankoop. Nu wachten op de bank en stoel.

8 dicembre 2023

Risposta di Baenks - Cruquius

Dat klinkt als een geweldige ervaring! Een vriendelijke ontvangst met een kopje koffie door een van onze gastvrouwen is altijd een goed begin. Het is fantastisch om te horen dat verkoopster Jill jullie zo vriendelijk en goed heeft geholpen. We gaan dit mooie compliment natuurlijk aan haar doorgeven. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring!

Kim van Velsen

Valutata 5 stelle su 5

Met veel plezier een mooie bank van Baenks gekocht

We werden keurig ontvangen door Jill van de afdeling Beanks van de firma De Ruijter in Cruquius. Zij heeft ons goed geïnformeerd over de aankoop en de garantievoorwaarden die bij de All in house service horen.

1 dicembre 2023

Beste Dhr. Axel Koutstaal,
Nogmaals gefeliciteerd met u mooie nieuwe bank van Baenks, de bank die toch al een tijdje op u wensenlijstje stond.
Ik wens u mooie jaren woonplezier met de daarbij horende 7 jaar zorgenloos wonen.

Bedankt voor u gezellige bezoek en het mooie compliment.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più