Badgeland Danmark Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ku jeg give 5+ havde jeg gjort det - på trods af at det bestilte ikke kunne leveres inden for den lovede leveringstid. Fik en mail om at "det ville tage længere tid - ville det være ok?" Stod og skull... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Altid enormt venlig og hjælpsom service. Får altid mine designs sendt til korrektur før tingene trykkes, og man kan rette tingene til før det produceres. Det oplever jeg ikke andre steder!

Valutata 1 stelle su 5

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di stampe e segnaletica
  6. Negozio di trofei
  7. Servizio di stampa digitale

Scritti dall'azienda

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

18 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Thumbs up.

Nemt at bestille på hjemmesiden. Hurtig levering. Thumbs up.

22 marzo 2023

Hej Ted
Mange tak for de fem stjerner! Vi er glade at høre du fik dine varer hurtigt. Vi stræber altid efter at få varerne sendt afsted så hurtigt som muligt

Mvh. Nikolai / Badgeland

Hej Jesper
Tak for de fem stjerner, det er dejligt at høre du fik dine varer hurtigt, vi stræber altid efter at få varene sendt hurtigt afsted til vores kunder :-)

Hurtig ekspedition

6 marzo 2023

Risposta di Badgeland Danmark

Hej Ole. Du må endelig gerne skrive til os hvis du er utilfreds med noget så vi næste gang kan fortjene alle 5 stjerner :-) god dag og tak for anmeldelsen. /// Thomas kundeservice.

Valutata 5 stelle su 5

Allerede dagen efter jeg bestilte to…

Allerede dagen efter jeg bestilte to badges modtog jeg dem med posten. Det kan ikke gøres bedre.

27 febbraio 2023

Risposta di Badgeland Danmark

Hej Hans Jørgen, mange tak for de rosende ord, vi stræber altid efter at få varerne sendt afsted til vores kunder hurtigst muligt. Vi håber du blev glad for dine badges :-)

Svarer til anprisning

Svarer til anprisning, hurtig levering.

26 febbraio 2023

Hej Flemming
Vi er glade for at høre at du er tilfreds og at din ordre kom hurtigt frem, det er lige sådan det skal være :-)

God og hurtig service

God og hurtig service
Godt produkt
Udmærket levering

25 febbraio 2023

Hej Karina
Det er dejligt at høre du har haft en god oplevelse med at handle ved os, vi stræber efter at give alle vores kunder en god oplevelse :-)

Meget tilfreds

Meget tilfreds, hurtig levering

23 febbraio 2023

Hej Sissel
Tak for de rosende ord, vi er glade for at høre du er godt tilfreds og produkterne kom hurtigt frem :-)

Valutata 5 stelle su 5

hurtig og nemt at finde produktet

hurtig og nemt at finde produktet, bestille og betale og hurtig levering. bravo

6 febbraio 2023

Hej Karsten

Tak for de flotte ord. Vi er glade for at høre, at du havde en gnidningsfri oplevelse. Det er lige, som det skal være :-)

Hav en skøn weekend!

Kvalitet,Hurtig

Hurtig, pålideligt og kvalitet for pengene ✔️

7 febbraio 2023

Hej Susanne og Tommy

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at I har haft en god oplevelse med at handle ved os, og at alt har været lige, som det skulle være.

Hav en dejlig weekend :-)

Service i top! Fine priser

Kanon’flinke medarbejdere!
Helt igennem en ren fornøjelse at handle der :)

20 febbraio 2023
Non scritta su invito

Risposta di Badgeland Danmark

Vi takker mange gange for de søde ord, det er dejligt at høre du havde en god oplevelse og var tilfreds med vores kundeservice :-)

Fin vare til fine penge

Fornuftig leveringstid og meget fin vare, prisen taget i betragtning.

8 febbraio 2023

Risposta di Badgeland Danmark

Kære Steffen tusinde tak for den fine anmeldelse /// Thomas kundeservice.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt - og flot resultat!

6 febbraio 2023

Hej Kamilla,

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du var glad for at handle hos os. Nemt, hurtigt og flot det er lige sådan det skal være.

Mvh. Nikolai /Badgeland

Hurtig og billig

30 gennaio 2023

Risposta di Badgeland Danmark

Tak for den fine anmeldelse, vi samler altid på glade og tilfredse kunder :-)

Valutata 5 stelle su 5

Skarp håndtering selv for en lille ordre

Meget hurtigt efter min bestilling fik jeg svar med korrekturmail. Jeg troede, jeg fik svaret på mailen, men da det ikke var tilfældet, var de lige så hurtige til at følge op for mit manglende svar, og allerede næste dag var min bestilling på vej. Og min bestilling var altså ikke nogen stor ordre. Den var på blot to små snoldede badges, men min ordres insignifikante størrelse til trods, så gik det skarpt og hurtigt til alligevel.

3 febbraio 2023

Hej Jesper

Vi er glade for du havde en god oplevelse! Vi bestræber os altid på at være grundige lige meget hvor stor eller lille bestillingen er.

Tak for de flotte ord.

Mvh. Nikolai / Badgeland

Risposta di Badgeland Danmark

Kære John vi er helt enige med dig.. Det er desværre ikke os der tjener på det... Postnord har lige sat deres priser op igen med over 15%. Hvis du er i området omkring Aarhus har du altid mulighed for at hente varen hos os. Tak for din anmeldelse /// Thomas Kundeservice.

Valutata 3 stelle su 5

Jeg er tilfreds

Desværre var der påført en forkert eller mangelfuld adresse, det medførte, at man ikke var istand til at identificere forsendelsen efter det modtagne tracing nr. Dagen efter løste en kvik medarbejder på udleveringsstedet i Superbrugsen i Juelsminde imidlertid problemet.
Indholdet var nøjagtigt som bestilt!
Jeg er tilfreds

30 gennaio 2023

Hej Kurt

Vi stræber altid efter at yde en god service, når vi leverer til vores kunder, og vi beklager mange gange, at der er sket en fejl i forbindelse
med leveringen af din pakke. Vi vil undersøge, hvad der er gået galt, så vi kan undgå, at den samme fejl sker igen.

Vi er dog glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten af produktet. Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en bedre oplevelse.

Hav en dejlig dag :-)

Nemt og hurtigt
Første gang jeg handler der. Men bestemt ikke sidste gang.

29 gennaio 2023

Hej Annette

Tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse med at handle ved os. Det er lige præcist, som det skal være :-)

Du er mere end velkommen til at komme tilbage.

Hav en dejlig weekend :-)

Nem overskueligt website

Nem overskueligt website, gode video demostration og guides. hurtig levering

25 gennaio 2023

Risposta di Badgeland Danmark

Tak for de rosende ord, vi er glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores hjemmeside og produkter :-)

Valutata 5 stelle su 5

Kvalitet, service og udvalg i top!

Jeg har arbejdet med Badgeland af flere omgange i forskellige sammenhænge, og de har hver gang leveret både på kvalitet og service ud fra et omfattende, spændende sortiment. Kan varmt anbefales!

Klaus Sommer Paulsen
AdventureLAB

25 gennaio 2023
Non scritta su invito

Hej Klaus,

Vi hos Badgeland siger mange tak for din flotte anmeldelse. Hvor er det skønt at vores store sortiment lever op til forventningerne.

God sommer :-)

Mvh. Camilla // Kundeservice - Badgeland.dk

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più