Badgeland Danmark Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Ku jeg give 5+ havde jeg gjort det - på trods af at det bestilte ikke kunne leveres inden for den lovede leveringstid. Fik en mail om at "det ville tage længere tid - ville det være ok?" Stod og skull... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Altid enormt venlig og hjælpsom service. Får altid mine designs sendt til korrektur før tingene trykkes, og man kan rette tingene til før det produceres. Det oplever jeg ikke andre steder!

Valutata 1 stelle su 5

Køb billig kina skrammel til over pris, jeg købte to ventilator til at have rundt om halsen, de larmer, holder kun strøm i en time, og giver max halvdelen af den mængde luft reklamen viser. Jeg skri... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Redigeret anmeldelse. Efter meget lang ventetid fik jeg produkterne. Svarer til forventning. Kundeservice har hele vejen svaret mig. Så nu får I 5 stjerner. Mvh Vibeke. Jeg har ikke modtaget n... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

5. Negozio di stampe e segnaletica
  6. Negozio di trofei
  7. Servizio di stampa digitale

Scritti dall'azienda

Badgeland sælger alt i reklameartikler. Skal du på messe eller vil du gerne brande jeres firma så er Badgeland et oplagt valg. Vi sælger mange produkter fra kun 1 styk så private er selvfølgelig også velkommen som kunder. Kontakt os allerede idag og fortæl os om hvad du mangler. Produkter som vi f.eks. er gode til: Magneter, nøgleringe, drikkedunke, midlertidige tatoveringer, badges, klistermærker, pins, mindemønter, emblemer, muleposer, profil tøj, vand med logo, paraplyer, badgemaskiner, nøglesnore, armbånd og alt muligt andet.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Mega hurtig levering

Kom dagen efter!

30 maggio 2023

Hej Josephine

Tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre dine varer kom hurtigt frem. Vi håber du er glad for dine badges og pins og vil handle hos os igen :-)

Valutata 5 stelle su 5

hurtig fejlfri levering og produkter…

hurtig fejlfri levering og produkter som forventet

5 maggio 2023

Hej Janne
Tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at anmelde din oplevelse, og vi er glade for at høre produkterne levede op til dine forventninger :-)

Godt produkt

Godt produkt - DIY badges

30 aprile 2023

Hej Susanne
Tak for din anmeldelse, det er dejligt at høre at du er tilfreds med dine varer :-) Det er lige sådan det skal være.
Rigtig god dag til dig.

Levering til tiden

Levering til tiden, det er positivt.

26 aprile 2023

Hej René
Tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre, at din vare nåede frem til tiden. Vi håber du er glad for dit køb :-)

Valutata 5 stelle su 5

Varen svarer 100% til mine forventninger.

Købet af varen svarer 100% til mine forventninger. Rigtig hurtig fremsendelse af det bestilte. Ikke noget at klage over vil nok handle der igen.
Niels.

26 aprile 2023

Hej Niels
Tak for din fine anmeldelse, det er dejligt at høre, at varen levede op til dine forventninger :-) Du ønskes en dejlig dag.

Virkelig god kundservice

Oplevede virkelig god og hurtig hjælp fra kundeservice. Og rigtig god vejledning til produktet.

25 aprile 2023

Hej Louise
Mange tak for din flotte anmeldelse, vi er så glade for at høre at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice, vi prøver altid at hjælpe vores kunder så de får de rigtige produkter til deres behov :-) Jeg håber I får glæde af jeres køb:

Valutata 5 stelle su 5

Super effektivt og god kvalitet

Hurtig ekspedition og superfint resultat

10 aprile 2023

Hej Merete
Tak for din fine anmeldelse, vi er så glade for at høre du er godt tilfreds med dine badges :-)
Du må have en dejlig dag.

Super service. Meget tilfreds

10 aprile 2023

Hej Eva
Dejligt at høre du er godt tilfreds med både vores service og produkter, det kan man kun blive glad af. Vi håber du får lavet en masse flotte badges :-)

Hurtig og professionel fremstilling

Badges blev leveret hurtigt og i perfekt kvalitet

3 aprile 2023

Hej Troels
Det er dejligt at høre du har haft en god oplevelse med at handle hos os og er tilfreds med dine badges, det er lige sådan det skal være :-) Rigtig god dag til dig.

Venlighed og hjælpsomhed

Venlighed og hjælpsomhed.
Meget hurtig ekspedition

29 marzo 2023

Hej Marianne.

Mange tak for din anmeldelse!

Vi rigtig glade for du havde en god oplevelse da du handlede med os.

/// Nikolai Kundeservice

Valutata 5 stelle su 5

Super hurtig levering selv på…

Super hurtig levering selv på langsomste levering...
Mærker er som de skal være
Kan anbefales

30 marzo 2023

Risposta di Badgeland Danmark

Kære Raja. Dejligt når det hele spiller også med leveringen. Tak for den fine anmeldelse. ///Thomas Kundeservice.

Hurtig levering.

27 marzo 2023

Hej Jette,

Vi gør vores bedste for at sende pakkerne hurtigst muligt - dejligt du modtog den med det samme!

God påske!

Min hund er på arbejde

Taknemmelighed for specielt badge med teksten “Min hund er på arbejde. Forstyr den venligst ikke”. Glæder mig til at få badgen i brug. Forventer at badgen nok giver anledning til spørgsmål.

26 marzo 2023

Hej Jutta,

Dejligt at dit badge kan tale for sig selv - jeg håber det kan give dig lidt luft.

Specialdesignet badges kan også give anledning til snak og spørgsmål - man bliver jo nysgerrig, med så fint et design :-)

God påske!

Hej Christian,

Tak for de fem flotte stjerner! Det glæder os, at din ordre kom hurtigt og korrekt frem - du må have en dejlig påske. :-)

Valutata 5 stelle su 5

Flotte pins i fin kvalitet

Flotte pins i fin kvalitet, og til overkommelige priser.
Hurtig levering👌

24 marzo 2023

Hej Tonni,

Vi er glade for, at dine nye pins lever op til forventningerne. Tak for de 5 stjerner!

God påske :-)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più