Alle produkter blev leveret dagen efter bestilling, hvilket er suveræn stil. Selv ærgerer jeg mig dog over, at have købt pippi-stofbleer, da de er ringere end Bilkas billige stofbleer. Desuden var der... Leggi di più
Babytorvet
Rigtig fin service. Jeg bestilte to madrasser (lift + barnevogn) kl. ca. 23 om aftenen søndag. Mandag formiddag blev jeg ringet op af butikken, som oplyste at madrasserne desværre var i restordre nu,... Leggi di più
Very bad service!!!Never buy products from this website. I bought two SuperNova batteries and one of them can´t be used. I wrote to them and send it back to them. But they just keeping saying they... Leggi di più
Jeg bestilte en badestol til min dreng fredag, og allerede tirsdag havde min vare. Jeg var bare rigtig træt af de havde sendt en babybadestol i stedet for den badestol jeg havde bestilt. Så jeg måtte... Leggi di più
Informazioni su Babytorvet
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Stenbukken 5, 9200, Aalborg SV
- info@babytorvet.dk
- www.babytorvet.dk
Le persone hanno visualizzato anche
God og hurtig service/levering
Super god service, en af de varer jeg havde bestilt var udsolgt, så butikken ringede kort efter min bestilling for at finde en ny løsning. Varerne var godt pakket ind og blev leveret rimelig hurtigt. Alt i alt en positiv oplevelse.
God service. Hurtig levering.
Jeg blev kontaktet da en af de ting jeg havde bestilt ikke var på lager og fik i stedet et tilsvarende produkt. Desuden ville jeg gerne tilføje til min bestilling, hvilket lykkedes ved at lave en ny bestilling og efter aftale få varerne sendt sammen, så jeg ikke skulle betale dobbelt fragt.
Perfekt service og levering
God og nyttig information omkring produktet på nettet og dag-til-dag-levering
fantastisk
Det er altid en smule nervepirrende når man køber på nettet, kommer det? er det som det skal være? osv... Men her bestilte vi fredag og mandag kom autostolen. Det er virkelig fantastisk service og der skal vi helt sikkert handle igen.....
Fotograf Annamaria Anhalt
Super hurtig levering :) 1 DAG :)
Som sagt fra dag til dag levering :) og det er første gang jeg har prøvet det (generalt) så er mere end tilfreds.
den dårliste servis som jeg har nogensinde haft!!!
har fået bryst pump med deffekt..kan ikke få penge tilbage..og jeg skal selv betele porto for at sende den til firma..snyler..en gang siger en ting,anden gang siger noget andet..gøre alt for at flygte fra..Bryst pump er ikke billig(koster næsten 2500kr)..Normalt køber keg meget på nettet,men den slags opliver for første gang!!!!
jeg har ikke fortrudt mit købe!!!Den mælker slet ikke ud..Hvordan skal jeg bruge den?! Jeg ved ikke hvor og hvordan i har testet den..Og i har lovet at sende den til producenten, men den har ligget hos jere i 2 uger og nu skal jeg selv betaler porto!

Risposta di Babytorvet
fin hjemmeside og hurtig levering
Overskuelig hjemmeside og fint udvalg
Udmærket handel, ingen problemer.
Jeg bestilte nogle varer på babytorvet.dk fordi de havde gode priser på deres varer. De har et stort udvalg til gode priser, og en god overskuelig hjemmeside. Jeg vil helt sikkert benytte dem igen.
Super hurtig levering!
Kan klart anbefale babytorvet - super hurtig levering.
Hurtig levering og billige priser.
Hurtig levering og billige priser. Nemt at finde rundt på deres site og der var ingen problemer overhovedet. Jeg kunne godt finde på at bruge deres service igen.
Fantastisk nemt og hurtigt
Fantastisk nemt og hurtigt - få klik og overskuelig hjemmeside :O)
Hurtig levering - forkert leveringsadresse
Fin hjemmeside, let at bestille. Hurtig levering. Dog blev det ikke leveret som ønsket, på en anden adresse end betalingsadressen. Heldigvis stillede GLS pakken i garagen, så vi slap for bøvlet med at skulle afhente.
God service
Et produkt jeg havde bestilt var i restordre og de ringede kort tid efter min odre var afgivet og hørte om jeg ville have noget andet i stedet.
Varene kom hurtigt, dog blev de forsøgt leveret til den "forkerte" adresse. De skulle have være afleveret til arbejdspladsen men blev forsøgt afleveret hjemme, mens jeg var ude. Det gav lidt ekstra arbejde i form af skulle ringe til firmaet der leverede for at få det ud til arbejds adressen. De var heldigvis også effektive, og varene blev leveret dagen efter.
Stort udvalg, hurtig levering :)
Varer modtaget dagen efter bestilling. Stort udvalg, konkurrencedygtige priser.
Super service
Min bestilte vare var udsolgt, blev tilbudt en dyrere vare uden merpris.
Hurtig levering, godt tilfreds
Super hurtig levering. Varen levede op til forventningerne! Ikke sidste gang der handles på Babytorvet..
ØV! En stødt og "brugt" lampe fik jeg tilsendt!
Købte SEBRA tinsoldat lampe, og efter en uges leveringstid fik jeg den fremsendt i hvad der så ud til fin indpakning.
Dog var selve lampen pakkede i en anden type lampe indpakning, og da jeg fik den ud, var træfoden/soldaten ridset flere steder, og selve lampeskærmen har flere buler. Den ser brugt ud, og jeg føler mig overbevist om den har været brugt som udstilling i butikken.
MEGET SKUFFENDE. Jeg ville dog ikke begynde at sende den tilbage, da jeg havde lovet min søn lampen.

Risposta di Babytorvet