Wordt slecht geluisterd naar FRAUDE melding moet zelf controleren of aanbieder weer actief. VOOR WIE EEN HARLEY DAVIDSON TRIKE ZOEKT LET OP!!!!!!!!! DE ADVERTENTIE VAN EEN BLAUW / WITTE TRIKE BJ 201... Leggi di più
Oplichters site van de bovenste plank, hier haal je echt het buitenlads crapuul op uw nek , wegblijven van autoscout. Contact en hulp werkt voor geen meter, amateurs, er zijn andere betere sites! Ze... Leggi di più
Rare website, ik reageerde op een aangeboden land rover. Toen ik vroeg of ik kon komen kijken en of die contact kon opnemen kreeg ik eerst te horen dat ik 24 uur moest wachten. Zo konden 3 andere... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Europa’s online auto marktplaats voor het kopen en verkopen van tweedehands auto's. Altijd 1,8 miljoen occasions online bij AutoScout24!
Paesi Bassi
- www.autoscout24.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Nooit reaktie
Je krijgt nooit reaktie als je contact legt via autoscout. Heb dit nu al 7x gehad. Ga de app gelijk verwijderen. Alles is nep.
Iris Gnuschke is de 'nieuwe' Regina
Regina Rudolf heet bij bij Iris Gnuschke. Wel vreemd dat ze netjes ID bewijs meestuurde... Jammer, want verder wel een nette dame 🫣
Is niet eens 1 ster waard
Is niet eens 1 ster waard. In 8 dagen tijd 15 mensen maar gezien. En je betaald 29€ voor. Als je je geld wilt verliezen moet je het vooral hier zetten .
Als je geen foto's kunt uploaden..
Als je geen foto's kunt uploaden, hoe ga ik m'n auto verkopen dan?
Regina Rudolph benadert je via…
Regina Rudolph benadert je via autoscout. Dit is een oplichter. Je krijgt een getekend contract via autoscout en ook een kopie id kaart. Handtekening komt niet overeen. Verhaal is ook vaag. Onderstaand haar verhaal.
Bedankt voor het antwoord, ik koop hem naar mijn nieuwe huis in Duitsland en mijn expediteur zal verantwoordelijk zijn voor het ophalen en alle benodigde documenten van uw adres naar mijn huis zodra ik het geld op uw bankrekening heb overgemaakt omdat ik geen contant geld mee kan nemen vanwege de afstand en de expediteur zei ook dat hij geen contante levering doet, hieronder staat mijn huisadres en als u een koopakte nodig heeft heb ik er een getekend. dus wat is de laatste prijs waarvoor u bereid bent de auto te verkopen.
Rudolph Geb.Tows Regina:
Sewanstr - 245
10319 Berlin
ID-nummer: LF9H8WMJK
Ik heb ook de kopieën van legitimatie maar kan die hier niet uploaden
Rudolph Geb.Tows Regina heeft…
Rudolph Geb.Tows Regina heeft gereageerd op mijn advertentie en wil de auto kopen en alles laten regelen via expediteur. Niet op in gegaan, is blijkbaar oplichter.
Hij misbruikt de gegevens van een persoon die hij op internet heeft gevonden.
Regina Rudolph oplichter actief!
Regina Rudolph nog steeds actief als oplichter ! Via autoscout 24
Ook ander e-mail ader e-mailadres dan bij sms. Vond communicatie al vreemd en na wat onderzoek de andere berichten gelezen. Top. Dank voor het delen.
Rudolph reginarudolph-ioncodegmbh.de het volgende geschreven:
Rudolph Geb.Tows Regina:
Sewanstr - 245
10319 Berlin
ID-nummer:
Regina Rudolph Oplichter!!!
Regina Rudolph Oplichter!!!
Doet zich voor als een vrouw woonachtig in Duitsland Berlijn wil je auto kopen en transporteren naar Duitsland, ze belooft je geld over te maken via Shawbrook Bank, trap er niet in !!!
Autoscout is een haven voor oplichters
Autoscout is een haven voor oplichters. Als je er een wagen koopt en er blijkt van alles mis te zijn aan de wagen, kan je hierover geen review schrijven. Niet te verwonderen dat Autoscout alleen maar handelaars heeft met zogezegd goede beoordelingen. Als je diezelfde handelaars buiten Autoscout bezoekt, zie je wel andere reviews.
Wegblijven is de boodschap !
Klantenservice nul
Klantenservice nul. Zeer dure fakturatie, dat wel.
Telefonisch onbereikbaar of telefoon wordt gewoon dicht gelegd.
Wegblijven is de boodschap!
Als je je auto wilt verkopen moet je hier NIET zijn.
Als je je auto wilt verkopen moet je hier NIET zijn. Wat een oplichters! Advertentie voor ruim 30 euro, maar totaal onvindbaar. Na 2 weken nagenoeg geen views gekregen. Via Facebook of Marktplaats veel meer views voor lagere bedragen. Uiteindelijk via Facebook verkocht. Voor 9 euro 3 dagen adverteren levert 25x meer bezoekers op dan bij Autoscout in 2 weken.
1 ster omdat dit het minimum is!
1 ster omdat dit het minimum is dat ik kan geven. Ga nooit in zee met deze oplichters. Ik heb 34€ betaald voor een advertentie die nooit online heeft gestaan. Nadat ik ze al mijn gegevens heb gegeven eisten ze een kopie van mijn autopapieren. Anders ging mijn advertentie niet online. Ik heb zowel de politie als FOD op de hoogte gebracht van deze praktijken en hoop dat deze website snel offline gaat!
Auto op autoscout geplaatst en alleen…
Auto op autoscout geplaatst en alleen maar oplichters in de mail ontvangen. Melding willen maken via de website echter werkt de button "ik ben geen computer" niet.
Ben er maar mee gestopt. Gratis is niet alles.
Lawrence Bosch Car Service Beek…
Lawrence Bosch Car Service Beek Limburg!!
Meerdere voertuigen hier gekocht, echter bij een ernstig ongeluk waarbij ik mijn leven bijna verloren heb, is er een conflict ontstaan! Ik wilde de zaak netjes oplossen echter veel tegenwerking en ontkenning. Telefonisch toegegeven dat probleem bekend was (opgenomen gesprekken) met meerdere verkopers van Qooders word ik NIET naar behoren gehoord of behandeld. Bij mijn laatste telefonisch gesprek met Lawrence, werd mij gevraagd: wordt dit gesprek opgenomen? Mijn reactie JA, in mijn geval is dit altijd normaal i.v.m. het uitschrijven van een telefonisch aangevraagde recepten. Daarna kreeg ik te horen dit mocht niet zonder zijn toestemming en verbrak de verbinding. Wie heeft hier wat te verbergen??? Waarom gaan "ze" geen persoonlijk gesprek met mij aan?
Ik wil niets meer of minder dan de zaak op een volwassen manier oplossen alvorens zich iemand daadwerkelijk doodrijd. Dat is mijn plicht/verantwoordelijkheid!!!!!
NOTE:
Ter verdere info:
Welke gesprekken mag je opnemen?
Het antwoordt is eigenlijk heel simpel: Ja, het is toegestaan om een gesprek op te nemen zonder toestemming van de andere partij. Voorwaarde is wel dat je deelnemer bent aan het gesprek. Op grond van artikel 139a lid 1 van het Wetboek van Strafrecht.
onmogelijk account aan te maken zonder…
onmogelijk account aan te maken zonder te betalen. Site is diefstal
Opgelicht met contract
Telefonisch contact opgenomen om te adverteren op Autoscout en Autotrack. Om vervolgens een tijdelijk contract overeen te komen op per voertuigen te betalen. Hier heb ik geen gebruik van gemaakt en mijn contract is zomaar omgezet in een abbonoment. Moet ik nu doodleuk verplicht 2 maanden betalen (€95). Wat een rot platvorm!
Respectloze bot, schandalig
Online schatting gemaakt en daarna afspraak gemaakt. 3/4u gereden naar een garage die mij dan liet weten niet echt interesse te hebben. Hij heeft dan een bod gedaan: 30% onder de laagste schatting. Een schandalige manier van werken. Respectloze automatische bot stuurt je naar de andere kant van het land om daar te horen dat het maar een bot is die eigenlijk niet goed weet wat je auto waard is. Echt schandalig!!
In september 2021 hebben wij een Audi…
In september 2021 hebben wij een Audi SQ7 gekocht bij DCT Cars. (62.000 euro excl btw) Eerste addertje onder het gras , wij kregen “ constructeursgarantie”. Kan eigenlijk niet gegeven worden door DCT en deze was reeds vervallen. Na enkele weken begonnen de problemen : vervangen ADblue verstuiver, Nox sensor kapot, reviseren van 8 injectoren ( tot 2 maal toe), motor uithalen voor reinigen collecteur, kleppen en trompetjes, thermostaat kapot, turboslang gescheurd,…. Maw tijdens de 1.5 jaar dat wij de wagen hebben , stond hij 6 maanden in de garage. Tevens worden de herstelling zoveel mogelijk uitgesteld ( en zo de garantie opgebruikt) wegens te druk in de werkplaats. Tijdens die herstelperiode werd de wagen meermaals getest maw de auto werd gebruikt om met een zware aanhangwagen auto’s op te halen. Wij raden de eigenaar dan ook aan zijn naam te veranderen in DCT oké cars ( ref DTT oké cars).
Wenst u meer over onze ervaring met DCT oké cars stuur mij uw emailadres naar 0475/452878 , bezorgen u het volledige relaas.
Sorteren is een drama
Sorteren is een drama, ik wil een goedkopere auto omdat mijn budget niet heel groot is maar hier naar zoeken is niet te doen. De meeste auto's die je zult vinden zijn schade modellen en er is geen een manier om deze er uit te filteren. Er is een sorteer optie aanwezig genaamd: 'Schadeauto: Toon niet', maar alsnog laat hij de schade auto's zien. Zelfs na het reporten van deze advertenties op de website zelf blijven deze staan. Duidelijk dat Autoscout hier niet heel veel om geeft dus geen aanrader.
Ga niet met dit bedrijf in zee!
Bij ons werd door AutoScout24 een opzegtermijn van 24 maanden (!) gehanteerd. AutoScout24 vraagt veel te hoge prijzen en het aantal leads en de leadconversion rate is van een erg laag niveau. Wij gaan nooit meer met dit bedrijf in zee. Ook de communicatie met de accountmanagers laat te wensen.