AutoPartner - Kims-Auto Recensioni

TrustScore 5 su 5

Kirkeskovvej 3, 4660 Store Heddinge, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Auto Partner v/ Kim er som sædvanlig altid til at regne med. Servicen er i top, og arbejdet bliver altid udført professionelt. Derfor er det også altid Kim, jeg vælger, når min bil skal til service el... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Det bedste autoværksted på Stevns. Kim er altid venlig og imødekommende. Der er altid et smil på læben og tid til en historie fra det virkelige liv. Samtidig er han effektiv og ikke mindst er... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har modtaget en meget konstruktiv oplevelse. Jeg afleverer bilen til Service, og bliver kørt hjem i min bil, som kører tilbage til værksted til service. Mekanikeren kommer dagen efter med min b... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg stoler på min mekaniker. Har haft andre, men de er ikke lige så gode. Let af få fat I, hvis det er en lille ting kan jeg næsten altid komme med det samme. Bedste mekaniker jeg har haft til min... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Officina di autoriparazioni
  2. Riparazione e manutenzione auto
  3. Meccanico

Scritti dall'azienda

AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.

Service under fabriksgarantien

Scritti dall'azienda

Din garanti er i trygge hænder
Hos os får alle bilmærker og biltyper service efter fabrikkens forskrifter – også elbiler. Det betyder, at du bevarer fabriksgarantien, og at alt bliver dokumenteret korrekt i servicebogen.
Reservedele af original kvalitet
Vi bruger reservedele af original kvalitet, så din bil får dele i samme høje standard som fra fabrikken. Det er din tryghed for kvalitet, der lever op til bilfabrikkernes krav og normer.

Vores 3 års garanti

3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.

Hos os får du 3 års garanti på nye reservedele og det arbejde, vi udfører på din bil. Det giver ekstra tryghed og er din sikkerhed for, at vi står inde for kvaliteten.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

2909 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Super service og grundigt arbejde samt…

Super service og grundigt arbejde samt en nysynet bil. Bedre kan det ikke gøres!

3 aprile 2025

Hej Pedersen,

Tusind tak for din anmeldelse og de flotte ord. Det er fantastisk at høre, at du oplevede super service, grundigt arbejde – og en nysynet bil som resultat. Så bliver det ikke meget bedre, og vi er glade for, at vi har kunnet leve op til dine forventninger.

Vi håber, vi får lov at tage godt imod dig og bilen igen.

De bedste hilsner
Sofie fra AutoPartner

Super godt god service og smil

Super godt god service og smil

3 aprile 2025

Hej Laila,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du oplever både god service og et smil med på vejen – det er lige netop den stemning, vi gerne vil skabe på værkstedet.

Vi glæder os til at tage imod dig og bilen igen.

De bedste hilsner
Sofie fra AutoPartner

Hej Brian,

det er rigtig dejligt at høre, at du altid får en super god service hos Kims-Auto.

Vi sætter stor pris på din anmeldelse og håber på at kunne byde dig velkommen en anden gang,

venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Valutata 5 stelle su 5

Altid fantastisk god service hos…

Altid fantastisk god service hos Kims-Auto.

3 febbraio 2025

Hej Line.

Det er vi rigtig glade for at høre, at du altid oplever.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse af værkstedet, det sætter vi utrolig stor pris på.

Dejlig dag til dig,
venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Valutata 1 stelle su 5

Ik køb her fra de snyder dig har købt…

Ik køb her fra de snyder dig har købt en Peugeot 208 hvid hvor den melder noter fejl når vi køber den og så tjekket han det og bare sage der var kommet olie på en sensor så han gjorde den ren og så stoppet moterlampen med at lyse det viser så at det var en defekt katalysator og den har brugt 12 liter olie og man fik ik penge til bage eller noget og det er fest efter noget tid hvor han sage vi ku but over med en anden bil men lige plus lig sku jeg giver 28000 mere for den her bil og jeg havet betalt 42500 for den anden så ik køb og vis i ser en peugeot 208 1,2 til dalg så ik køb den da den er defekt

22 novembre 2024
Non scritta su invito

Hej Ged,

Jeg har været i kontakt med Kim, som ejer Kims-Auto på Kirkeskovvej 3, 4660 Store Heddinge.

Det lader til, at du har anmeldt det forkerte værksted, da Kim ikke sælger biler.

Vi vil derfor bede dig om at fjerne eller rette din anmeldelse, så den afspejler den rette virksomhed.

Hvis du har brug for hjælp til, hvordan du gør det, kan du finde en guide her:
Mvh. AutoPartner

Valutata 5 stelle su 5

Har fået lavet min bil flere gange hos…

Har fået lavet min bil flere gange hos Kim. Han yder en super god service, er meget hjælpsom og hurtig og har rimelige priser. Vil varmt anbefale ham!

10 gennaio 2025

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto

Hej Emil. Det er nogle rigtig gode ting du fremhæver, så det er vi virkelig glade for at høre!
Vi sætter stor pris på din anmeldelse og ikke mindst anbefaling - tak ☺️
Rigtig god dag til dig.

Altid super god service

Altid super god service

10 gennaio 2025

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto

Hej Dorte. Det er rigtig godt at høre, at du altid får god service hos Kims-Auto.
Vi sætter stor pris på din anmeldelse - tak ☺️
Rigtig god dag til dig.

God og hurtig service :)

17 dicembre 2024

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto

Hej Alexander. Det er godt at høre.
Vi sætter pris på din anmeldelse. God dag til dig og glædelig jul 🎄

Valutata 5 stelle su 5

Altid god service og kvalitet for…

Altid god service og kvalitet for pengene

27 novembre 2024

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto

Hej Christian. Det er godt at høre! Dejligt at du oplever, at der er tale om kvalitet for pengene.
Vi sætter pris på din anmeldelse.
Rigtig god dag😄 Venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

Godt og ærligt arbejde

Godt og ærligt arbejde. Kan klart anbefales.

21 novembre 2024

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto

Hej Niels. Det er rigtig godt at høre - tak for anbefalingen.
Rigtig god dag 😄

Valutata 5 stelle su 5

Kim kan man altid få hjælp fra når der…

Kim kan man altid få hjælp fra når der er et eller andet. Og altid med kort varsel.
Jeg har en stor tillid til det han siger er rigtigt.

20 novembre 2024

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto

Hej Dorte. Det er så godt at læse de pæne ord om Kim. Tillid er mega vigtigt!
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god weekend 🙂

God service rimlige priser

6 novembre 2024
Non scritta su invito

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto

Hej Sten. Det er godt at høre.
Vi sætter pris på din anmeldelse. Rigtig god weekend 🙂

Valutata 5 stelle su 5

Havde en skade på vores ABS system i…

Havde en skade på vores ABS system i vores Ford C-max som Kim fik lavet hurtigt og godt og til en helt fair pris.

16 ottobre 2024

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto

Hej Kenneth. Det var godt, at Kim fik styr op jeres ABS-system - til en fair pris :)
Rigtig god dag til dig. Venlig hilsen Sofie fra AutoPartner

hurtig værkstedstid

hurtig værkstedstid, godt arbejde

4 ottobre 2024

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto

Hej Linda. Det er vi glade for at høre.
Rigtig god dag til dig. Hilsen Sofie fra AutoPartner

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più