Det bedste autoværksted på Stevns. Kim er altid venlig og imødekommende. Der er altid et smil på læben og tid til en historie fra det virkelige liv. Samtidig er han effektiv og ikke mindst er... Leggi di più
Jeg har modtaget en meget konstruktiv oplevelse. Jeg afleverer bilen til Service, og bliver kørt hjem i min bil, som kører tilbage til værksted til service. Mekanikeren kommer dagen efter med min b... Leggi di più
Jeg stoler på min mekaniker. Har haft andre, men de er ikke lige så gode. Let af få fat I, hvis det er en lille ting kan jeg næsten altid komme med det samme. Bedste mekaniker jeg har haft til min... Leggi di più
AutoPartner er en kæde bestående af mere end 240 AutoPartner værksteder i Danmark. Vi er lokale værksteder med fokus på seriøsitet, nærhed og kvalitet. Vi kan servicere selv helt nye biler – også under fabriksgarantien. Vi tager os kærligt af din bil hver gang den har brug for professionel mekanikerhjælp og vi foretager reparationer på både ældre og nye biler på markedet. For at sikre et højt uddannelsesniveau, samarbejder AutoPartner med en række af landets tekniske skoler, der nøje følger markedets udvikling inden for autoteknik. Alle AutoPartner værksteder er CAC-certificerede.
3 års garanti på nye reservedele og udført arbejde.
Kirkeskovvej 3, 4660, Store Heddinge, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
fleksibel og hurtig. Kim Hansen Kirkeskovvej 3, 4660 Store Heddinge kan varmt anbefales

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto
Auto Partner v/ Kim er som sædvanlig altid til at regne med. Servicen er i top, og arbejdet bliver altid udført professionelt. Derfor er det også altid Kim, jeg vælger, når min bil skal til service eller reparation. Kan varmt anbefales.

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto
God oplevelse , sød og venlig mekanikker og bilen klar som aftalt . Flemming og Susanne

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto
Jeg er meget tilfreds med den service jeg får og prisen er ok

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto
Laver det der er aftalt og yder en god service

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto
Der er supergod service hos Kim
Han gør alt for at få bilen færdig
Jeg er meget tilfreds med det værksted
Løbende dialog når det tager lidt tid på grund af stumper

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto
Jeg har brugt i mange år Kims-Auto. Jeg har været altid godt tilfreds. Kim er en dygtig mekaniker og bil er altid færdig til tiden. Jeg kan varmt anbefale værksted til andre.

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto
Verdens bedste og mest fleksible mekaniker. Super behandling, super kvalitet og fair priser.

Risposta di AutoPartner - Kims-Auto
⚠️ Attention– Future buyers, please read before dealing with this dealership
I feel it’s important to warn others about my experience. I bought a car here in August. I was told it was in great condition. That was not true.
Shortly after the purchase, several issues started to appear. To be fair, the dealership did fix the smaller problems at first. But there is a much more serious issue– extremely high oil consumption, clearly caused by an internal engine fault that was already there when they sold me the car.
For months I tried to solve this in a friendly and reasonable way, in person and over the phone. The moment they realised the repair would be expensive, they completely walked away. No responsibility, no help, nothing.
They advertise “guarantee” and “fully checked cars” on their website, but when it really matters, they don’t stand behind their words. I’m now left with a car that needs a major repair, and a dealership that refuses to honour their obligations.
I have reported the case to the Danish consumer authorities (Forbrugerrådet Tænk / Motorankenævnet), and I genuinely hope justice is done.
To anyone thinking of buying here: be very careful. Get everything in writing, double-check the car, and don’t trust their promises blindly