Afhentning skete til aftalt tid og chaufføren i vogn 044 ringede til mig ca 30 min inden, så det var nemt at overdrage bilen. Chaufføren var utrolig venlig og meget serviceminded. Jeg var så uheldig... Leggi di più

Det er ikke min stil at anmelde firmaer på trustpilot, men føler mig virkelig dårlig behandlet af Dansk Autologik, som jeg har fået rigtig mange biler leveret af gennem tiden, den 23.10.2025 får jeg l... Leggi di più

Dette firma kan ikke være svært at konkurrere med ! Det tager mindst en uge før bilerne bliver afhentet, hvis de altså kan finde bilen eller komme og banke på døren ! Udover dette , snakker deres chau... Leggi di più

Uærligt firma, Dækker ikke skader de laver. fik beskadiget dækket under transporten, skulle selv finde frem til det var dem der havde lavet skaden, da der var flere transportører involveret, var de... Leggi di più

1. Rivenditore di auto
  2. Negozio di autoricambi
  3. Negozio di accessori per auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Firmaets stifter, vognmand Bent Jørgensen, startede Kalundborg Autotransport i 1962 med en ladvogn. I de efterfølgende år blev flere autotransportere købt, og udviklingen tog fart. Denne udvikling resulterede i etableringen af endnu en virksomhed - i 1978 så Jydsk Autotransport A/S dagens lys. Kalundborg Autotransport A/S og Jydsk Autotransport A/S har gennem tiden fungeret som to selvstændige virksomheder og har med et stabilt og velfungerende samarbejde udviklet sig i takt med den ekspanderende autobranches behov for fleksibilitet og effektivitet. For at sikre en konkurrencedygtig virksomhed, fusionerede Kalundborg Autotransport A/S og Jydsk Autotransport A/S d. 1. juli 2000 under navnet Dansk Auto Logik A/S. I juli 2003 fusionerede virksomheden yderligere med Dansk Autotransport A/S. I 2011 blev der etableret en tysk afdeling, som i første omgang råder over 2 autotransportere. Den tyske afdeling skal bruges som springbræt, for en øget aktivitet med kørsel af biler til og fra Danmark. Efter 50 år i branchen, fremstår Dansk Auto Logik A/S fortsat som en moderne og fremadrettet virksomhed. Grundet vores høje stabilitet og effektivitet, er vi den foretrukne leverandør til importører, forhandlere, udlejningsselskaber og andre der har et stort eller lille transportbehov, og der er ca. 160 medarbejder beskæftiget. Høj kvalitet og høj kundetilfredshed er vores vigtigste forudsætninger for at opretholde og udvikle vores høje markedsandel. Alle ved at vi magter selv de største importører, der flytter flere tusinde biler hver måned. Men når en ”lille” kunde udtaler, at han føler sig behandlet som en stor kunde, så har vi levet op til vores egen målsætning om høj kundetilfredshed. For os er alle kunder vigtige!

2,5

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,5

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

14 dage siden bestilt og betalt…

14 dage siden bestilt og betalt transport af min bil fra Bremen til Århus. Aftalt som jeg har på skrift var Idag 01/07 bilen bliver leveret hjem hus mig men nej nej det kommer ingen bil så jeg ringer til dem og de kommer med en masse undskyldning om det er ferier og .........det er for dårlig at man kan ikke regne med dem. Næste gang finder en anden😡

1 luglio 2019

De ødelage min bil da de skulle …

De ødelage min bil da de skulle transportere den fra Tyskland og hjem. En amatør til chauffør kunne ikke finde ud af at slå benzinpumpen fra. Det resulterede i at alt benzinen løb ud og påfyldningsstudsen blev ødelagt. De ødelage også min kompressionsbeholder. Den skal jeg også have skiftet. Jeg vil ikke anbefale dem til nogen Jeg har set hvordan de behandler bilerne når de køres op på lastbilen. Lastbilchaufføren behandler næppe sin private bil sådanne.

Til deres forsvar høre dog at de transporterede min bil fra Jylland til Sjælland på et fejeblad. Så den ikke skulle startes op igen.

2 dicembre 2017

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito