Endnu en regning som ikke er betalt. Min bil blev leveret med en frontskade efter aftale med Odense bilhus skulle Ejner hessel Ringsted udføre opgaven, fordi deres eget værksted de bruger ikke k... Leggi di più
Jeg er yderst tilfreds med deres service og vejledning i forbindelse med mit bilkøb. Jeg tog turen fra Horsens til Odense Bilhus for at se på en bil, som jeg havde set på Facebook. Med en hurtig... Leggi di più
Super imødekommende, og fantastisk service. Vil helt klart anbefale Odense Bilhus. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler med jer! Tryg og professionel oplevelse
“Jeg var meget tilfreds med biludstillinge. især med medarbejde Adnan . Han svarede tålmodigt på alle spørgsmål og var meget professionelle. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse – jeg kan varmt a... Leggi di più
Odense Bilhus er en bilforretning med et stærkt kundefokus. Vi stræber efter at tilbyde enestående kundeoplevelser og skabe langvarige relationer med vores kunder. Vi tror på værdien af ærlighed, gennemsigtighed og tillid i alle vores kundeinteraktioner og stræber efter at levere høj kvalitet i alt, hvad vi gør. - Traditionel Bilkøb - Finansiering til attraktiv rente - Flex-Leasing - Erhversleasing
Energivej 4A, 5260, Odense S, Danimarca
- +4527287040
- info@odensebilhus.dk
- odensebilhus.dk
Ha risposto al 25% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Endnu en regning som ikke er betalt
Endnu en regning som ikke er betalt.
Min bil blev leveret med en frontskade efter aftale med Odense bilhus skulle Ejner hessel Ringsted udføre opgaven, fordi deres eget værksted de bruger ikke kunne udføre den. Fordi de ikke ville give dem kredit fik de lov til at lave regning over min konto. Den er der nu sendt i november måned er lige blevet rykket for og er endnu ikke betalt.
Dejavu fra da jeg købte bilen og de ikke havde betalt for den Fragus forsikring som jeg allerede havde betalt dem for.
Køb aldrig noget her, som aldrig. Kun til problemer.
Vælg et andet sted at købe brugt bil
Vælg et andet sted at købe brugt bil, hvis du vil have en ærlig og kompetent handel.
Jeg kan skrive en hel del om Odense Bilhus men vil gøre det så kort jeg kan og kun påtale det mest grelle. Jeg oplever også, ligesom andre her på siden, at lige så snart handelen er gjort er de videre.
Før mit køb spurgte jeg flere gange ind til bilens garanti, da det er første gang jeg køber en brugt bil. Det er en KIA e-niro, så jeg ville sikre mig at der var garanti på. Jeg spørger indtil hvorfor det ikke står på slutsedlen men får at vide, at det er fordi det er KIA der udsteder garantien og ikke dem, at det ikke står der.
Samme dag jeg henter bilen bryder den sammen. Det er et par battericeller den er gal med. Mit lokale KIA værksted informerer mig om at den blev afvist gå garantien første gang men blev så godkendt da man prøvede igen.
Jeg bliver hurtigt medlem af FDM og får dem på sagen. Da det er blevet klaret på en garanti denne gang, er der ikke meget vi kan gøre. Vi havde bedt om at slå handelen tilbage men det har sælger valgt at ignorere.
To måneder efter vi har købt bilen modtager vi så en mail fra Odense bilhus. I denne mail står der at vi ikke kan regne med der er garanti på vores bil. Jeg sender screenshots af de mails de har sendt mig, hvori de skriver der er 7 års garanti - vi hører intet.
Så kommer der et brev om car garanti hvori der står at jeg har fået betingelserne. Jeg kontakter Odense bilhus for at få de betingelser- jeg hører intet fra dem.
I følge FDM kan vi først gøre noget, hvis der sker noget med vores bil og en garanti ikke dækker. Det har været en meget uærlig, ubehagelig og frustrerende handel. Jeg vil ikke anbefale Odense Bilhus til nogen. Næste gang vælger vi nogle der har været i branchen lidt længere tid, der ved hvad de taler om.
Virksomheden leverede en fremragende…
Virksomheden leverede en fremragende modtagelse og enestående service.
Adnan super dygtig og venlig og tager…
Adnan super dygtig og venlig og tager sig tid til kunderne
God service og god kommunikation
God service og god kommunikation
Alt var som aftalt da vi hentede bilen
Rigtig god service og er rigtig glad…
Rigtig god service og er rigtig glad for mit køb a bil der ihvertfald ingen ting og klage over kommer ihvertfald igen ☺️
Super imødekommende
God handle
god service og hurtig betjening, jeg købte bilen online og det gik stærkt for at jeg havde den i hænderne her i København
Købte en el bil hos Odense bilhus fik…
Købte en el bil hos Odense bilhus fik den bedste service og en rigtigt god og billige bil
Min oplevelse
Jeg havde en super god oplevelse hos Odense Bilhus! Personalet var imødekommende og professionelle, og jeg følte mig tryg gennem hele processen. De tog sig tid til at finde den bil, der passede perfekt til mine behov, og afleveringen var helt i top – bilen stod flot og klar. Kan varmt anbefales! 🚗✨
Tak for en rigtig god service og en…
Tak for en rigtig god service og en handel
Uærlig og useriøs behandling hos Odense…
Uærlig og useriøs behandling hos Odense Bilhus
Jeg havde en dårlig oplevelse hos Odense Bilhus – med sælgeren Adnan.
Jeg var i gang med at købe en elbil, og vi var nået så langt, vi næsten var færdige med slutsedlen. Da jeg spurgte efter servicebogen, stoppede Adnan pludselig med at svare.
Jeg skrev to opfølgende mails og ringede til bilhuset, hvor hans kolleger lovede at give ham besked og få ham til at kontakte mig. Alligevel hørte jeg intet – før en uge senere, hvor jeg pludselig fik besked om, at bilen var solgt til en anden.
Det viste sig dog, at bilen stadig var annonceret online ugen efter. Det virker som en løgn for ikke at skulle sende servicebogen eller gennemføre handlen.
Det er både uærligt og useriøst. Jeg har ondt af den næste kunde, som køber bilen uden servicebog eller garanti.
Jeg kan på ingen måde anbefale Odense Bilhus ud fra denne oplevelse.

Risposta di Odense Bilhus
Super service
Vi blev betjent af Adnan, en yderst rar, sympatisk og ærlig sælger.
Odense Bilhus kan varmt anbefales, hvis du skal skifte bil 👍🏼
Super god service hvor de hjælper hele…
Super god service hvor de hjælper med det hele. Kan anbefales 100 %.
Alt fungerede godt.
Alt fungerede godt.
Hurtigt svar på forespørgsler og en god handel 😊
“Jeg var meget tilfreds med…
“Jeg var meget tilfreds med biludstillinge. især med medarbejde Adnan . Han svarede tålmodigt på alle spørgsmål og var meget professionelle. Alt i alt var det en rigtig god oplevelse – jeg kan varmt anbefale det.”
Super god service...
Super god service...
De er mega flinke. Man bliver taget god imod og bliver jo behandlet som kongelige. De er helt nede på jorden og er reelle i deres handel.
Vi købte en fin brugt bil og de tog vores gamle bil i bytte til en fair pris.
Selvom vi sagde at vi tog bilen med som beset, så insisterede de på at få lov til at rengøre den inden vi kørte.
Og den stod som et suttet bolsje.
Fantastisk sted!
Yderst tilfreds med servicen!
Jeg tog turen fra Horsens til Odense Bilhus for at se på en bil, som jeg havde set på Facebook. Med en hurtig og klar kommunikation fandt jeg hurtigt frem til den ønskede bil, og handlen forløb glidende.
Derfor giver jeg en klar anbefaling herfra.
Jeg fandt min nye brugte elbil
Jeg fandt min nye brugte elbil hos Odense Bilhus. Jeg er rigtig glad for min Renault Zoe og den service og fleksibilitet, som jeg oplevede ved bilhuset. Det gjorde det trygt at handle ny bil.