Jeg købte den 14/03-26 en Golf TSI hos Autohuset Silkeborg, og jeg har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Sælgeren, Christian, var både professionel, ærlig og imødekommende. Alt det... Leggi di più

ALLE burde købe sin bil hos Brian og hans sønner - her får I både tryghed, god service, venlighed, fair priser, bilen du køber bliver leveret super flot både indvendigt og udvendigt, med andre... Leggi di più

Det var mit første Alfa-køb. En fuldstændig fantastisk oplevelse med en service i absolut topklasse! Helt igennem passionerede alfister, med blik for detaljen. Aldrig har vi haft en bedre købso... Leggi di più

Dobbelt op på stjerner for en forhandler i særklasse! Brian fremstår ærlig, reel, nærværende og ydmyg i hans virke. Han formår at skabe en tryg og ligeværdig relation fra første færd, og serviceniv... Leggi di più

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Super oplevelse

Vi var noget skeptiske over at tage "helt til Jylland" for at kigge på/købe bil. Men mødet med Brian fjernede straks denne skepsis. Total fair handel, god stemning, nem kommunikation, sjove anekdoter og et solidt håndtryk til sidst.
Herfra kan Autohuset i Silkeborg varmt anbefales.

18 ottobre 2024

En helt igennem fantastisk god…

En helt igennem fantastisk god oplevelse med stor imødekommenhed, service, kommunikation hele vejen fra start til slut.
Alle aftaler blev overholdt. Vi er super glade for handlen og alt hvad der hørte dertil. Vi kan kun varmt anbefale Christian og Autohuset Silkeborg

4 settembre 2024

Fremragende kundebehandling

Jeg havde besluttet at købe min første bil, og jeg havde en forudsætning om at involvere FDM i bilkøbsprocessen.
Jeg stødte på Autohuset Silkeborg på grund af deres gode anmeldelser på Trustpilot.
Jeg kontaktede Christian, og han fortalte mig, at de havde tidligere erfaring med kunder, der ønskede FDM involveret i købet.
Jeg fandt en bil, de havde til salg, og sammen med Christian udarbejdede vi en købsaftale, som FDM godkendte. Den bil, jeg købte, bestod FDM's brugtbilstest problemfrit, så alt er godt.

Christian, som var min bilsælger, er utrolig venlig og ekstremt serviceminded. Han udviser fremragende tålmodighed og er professionel hele vejen igennem. Samtidig har han god humor og en positiv attitude.

Jeg har kun gode ting at sige om min oplevelse med Autohuset Silkeborg.
Jeg kan varmt anbefale dem!

17 aprile 2024

En virkelig god oplevelse

En virkelig god oplevelse! Kompetent og ærlig rådgivning. Alt lige efter bogen, og dejligt at møde en bilsælger med stort kundefokus og hvor hele familien fik en varm velkomst.
Kan varmt anbefale Christian + teamet hos AutohusetSilkeborg.

27 marzo 2024

Fem velfortjente stjerner

Silkeborg Autohus er familiedrevet, og det mærker man som kunde tydeligt i deres personlige, ærlige og troværdige service. Som førstegangskøbere følte vi os i trygge hænder hos Brian og hans sønner, der fra første øjeblik tog godt imod os og leverede både kvalitet og service i verdensklasse! En varm anbefaling herfra!

14 marzo 2024

Fantastisk oplevelse

En rigtig god bilforhandler med passion for Alfa Romeo. Brian og Christian er super flinke og leverer virkelig god service. Handlen var en fornøjelse og jeg kan varmt anbefale dem.

24 novembre 2023

Afsindig god service!

Afsindig god service, kom derfra med drømmebilen, og fik taget min egen med i byt!
De er utrolig løsningsorienteret i forhold til at man skal komme derfra med en god oplevelse, og en lækker vogn... Er ovenud tilfreds!

13 gennaio 2024

Super service fra start til slut

Jeg har i denne uge købt en Alfa Romeo hos Autohuset Silkeborg. Det var en helt igennem fremragende oplevelse lige fra jeg gik ind af døren til jeg stod med nøglerne og en slutseddel.
Jeg fik en super personlig service og var imponeret af både kvaliteten og priserne. De brænder virkelig for at give kunden en god oplevelse og så tæller det i min bog ikke ned, at de har et stort Alfa Romeo hjerte.
Jeg kan kun anbefale dem og det er nok ikke sidste gang, at jeg kommer til at handle bil der.
Tonny

10 gennaio 2024

Vi har købt en brugt Nissan Qashqai ved…

Vi har købt en brugt Nissan Qashqai ved Autohuset Silkeborg vi har været yderst glad for forløbet ude ved dem

Man bliver mødt af en meget engageret og høflig ung mand der gerne vil hjælpe en med at finde den helt rigtige bil der passer ind i vores behov, han tager sig god tid til at snakke med en selvom der er travlt i butikken.

Ingen tvivl om at vi kommer igen når vi engang om mange år skal have ny bil

21 dicembre 2023

Super kundeservice og købsoplevelse

Jeg købte for cirka en halvanden måned siden en Alfa Romeo, som iøvrigt var min første bil, til en super lækker pris. Mega fed kundeoplevelse, og man kan virkelig godt mærke, at Brian vægter sine kunder højt. Han er en super hjælpsom og oprigtig person, som lader dig prøve hvad end en bil, du får øje på - selv hans egen! Man kan mærke på ham, at han har styr på tingene.

Yderligere havde jeg brug for nogle vinterdæk, og fik ringet ind til ham for at høre, om ham havde nogle jeg kunne købe fra ham til en fornuftig pris. Det havde han, ovenikøbet med nogle fede Alfa Romeo fælger! Så det var bare super.

Super super kundeservice, kan ikke anbefale Autohuset Silkeborg nok. Jeg ved i hvert fald godt hvor jeg skal hen, når jeg en skønne dag skal have en ny Alfa Romeo. 🥳

21 settembre 2023