Jeg købte den 14/03-26 en Golf TSI hos Autohuset Silkeborg, og jeg har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Sælgeren, Christian, var både professionel, ærlig og imødekommende. Alt det... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
ALLE burde købe sin bil hos Brian og hans sønner - her får I både tryghed, god service, venlighed, fair priser, bilen du køber bliver leveret super flot både indvendigt og udvendigt, med andre... Leggi di più
Det var mit første Alfa-køb. En fuldstændig fantastisk oplevelse med en service i absolut topklasse! Helt igennem passionerede alfister, med blik for detaljen. Aldrig har vi haft en bedre købso... Leggi di più
Dobbelt op på stjerner for en forhandler i særklasse! Brian fremstår ærlig, reel, nærværende og ydmyg i hans virke. Han formår at skabe en tryg og ligeværdig relation fra første færd, og serviceniv... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Perfekt service - fin Mito - kan kun anbefale Autohuset Silkeborg
Jeg købte en gul Alfa Romeo Mito QV (170 ps) hos Brian og kan kun varmt anbefale Autohuset Silkeborg. Brian er Alfa-entusiast "col cuore sportivo", meget vidende, serviceminded op opsat på, at kunden får en god oplevelse. Han hentede mig på stationen i Silkeborg, da jeg skulle afhente bilen. Jeg blev rådgivet rigtigt fint om forskelligt, også efterfølgende og er meget tilfreds med den flotte Mito, så hvis du leder efter en Alfa Romeo, skal du absolut handle her.
Meget fin og kompetent service
Meget fin og kompetent service. De har stor viden om Alfa Romeo. Jeg er hel tryg ved at anbefale Brian og Co. i Autohuset Silkeborg
Er du Alfist møder du her en…
Er du Alfist møder du her en ligesindet. Du bliver mødt med åbenhed, entusiasme , service og viden. Det holder sku det der !
Brillant service
God oplevelse med god service. Rigtig fin bil og gjort i god stand ved levering.
Svindel og ikke respekt for købeloven
Jeg fik ikke medhold i Bilklage.dk dels fordi de helt åbenlyst er gift med autobrancen og samtidig ikke kender eller vil kende til Købeloven hvilket Autohuset Silkeborg tilsyneladende ikke vil kende til. Jeg vil derfor fastholde min oplevelse med dette firma som et svindelforetagne helt i familie med tidligere generationers baggårds autoforhandlere.
Citat Købelovens Bekendtgørelse §76.
3) sælgeren har forsømt at give køberen oplysning om forhold, der har haft betydning for køberens bedømmelse af genstanden, og som sælgeren kendte eller burde kende, eller
4) genstanden i øvrigt er af anden eller ringere beskaffenhed eller brugbarhed, end den ifølge aftalen og de foreliggende omstændigheder skulle være, herunder hvis kravene i § 75 a ikke er opfyldt.
Sådan er den købelov ingen tilsyneladende vil respektere derfor svindel og forsøg på at snylte på sine kunder og sansynlig mennesker i al almindelighed.
Købte i juni måned en VW passat ved dem…
Købte i juni måned en VW passat ved dem og det var rigtig god service under forhandlingerne den nåede og blive klar inden sommerferien selvom tiden var presset.
Her over et halvt år senere går der desværre en vandpumpe på bilen og garantien er udløbet men ringer alligevel der op og Claus fortæller mig at han betaler reservedelene hvis jeg så betaler arbejdslønen og der var ikke noget bøvl med ham. Det er bare god stil, han kunne ligeså godt sige nej
Stor respekt herfra
En fornøjelse
(+1*)
En oplevelse ud over det sædvanlige! Og ikke kun fordi bilkøb ikke hører til min hverdag. At rende ind i én som Brian, når man står overfor at ville gøre drømmen om en Alfa til virkelighed, er så absolut en fornøjelse. Entusiasme, sjæl, indlevelse og forståelse. En fellow bilmand, som udmærket godt ved, at nogle mennesker køber bil med hjertet. Og som får selve handlen til at passe til bilen. At han så, på selve dagen, disker op med nøglering og måtter der matcher bilen, skader jo heller ikke.
Jeg giver Brian og Autohuset min varmeste anbefaling.
Super fin købsoplevelse
Super fin købsoplevelse: hurtig og professionel diaglog med Brian Laugesen. Fælles passion for Alfa Romeo gav anledning til hyggelig dialog, og i det hele taget rigtig god service.
Kompetent, imødekommende og oprigtig
Kompetent, imødekommende og oprigtig. Det har været min hidtil bedste oplevelse med at købe bil. Med en fælles passion for Alfa, blev jeg forstået på en helt anden måde end tidligere oplevet.
Jeg kan varmt anbefale Autohuset Silkeborg. Jeg er ikke i tvivl om, hvor jeg skal handle bil næste gang. Indtil da, vil jeg nyde min smukke Giulietta. Tak, for fantastisk god service.
Reperation 4 måneder efter købet
Alle de ting, jeg påpegede efter prøvetur ud til egen mekaniker, blev fikset.
Bilen blev leveret til døren, da der lige var en sidste ting, der skulle ordnes :o)
4 måneder efter køb blev aricon-motor skiftet uden beregning (og med lånebil mens den var på værksted) uden noget bøvl overhovedet.
Min mand og jeg købte en Citroén C4 Grand Picasso med lidt efterfølgende problemer.
Claus var hurtig til at få bestilt en tid hos det nærmeste Citroén værksted.
Vi har oplevet en utrolig god service hele vejen igennem vores bilkøb, og vi vil til enhver tid købe en bil hos Claus igen. Vores varmeste anbefalinger.
Super kundeoplevelse!
Min kone og jeg handlede en Suzuki Vitara ved Brian. Ved købet støttede han op om vores ønske om at få en uvildig mekaniker til at se den efter, og alle kommentarer til små-rettelser fik Brian taget hånd om og bilen blev nysynet før afhentning. Alt i gennem processen har været en god og ukompliceret oplevelse, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Kæmpe anbefaling!!
Kan helt klart anbefale autohuset silkeborg, Claus. Hele vejen igennem handlen var der gensidig tillid og bilen blev leveret ny-renset, service på olie+filter, og ny-synet!!
Der var fuld forståelse for at det var min første bil, så han forklarede alt der skulle ske osv.
Så kæmpe fornøjelse at handle med ham/dem!!!
Og flere 🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
Fantatisk oplevelse!
Fantatisk oplevelse at handle hos Autohusetsilkeborg - Claus.
Jeg købte en dejlig lille VW Up.
Utrolig god service og meget kompetent medarbejder samt hjælpsom! Den blev leveret med nye bremser som ikke var forventet, service samt nysynet og sen afhentning kl. 20:30!
Alt i alt, en fantastisk oplevelse for første gangs køber.
Kan varmt varmt anbefales! :-)
Rigtig god oplevelse at handle bil hos…
Rigtig god oplevelse at handle bil hos Brian. Købte en Alfa Romeo. Sjældent at bilsælgeren er helt ked af at skulle sælge sine biler, fordi han selv er så glad for dem. Autohuset i Silkeborg kan absolut anbefales. Rigtig god og flexibel service.
Kundeservice til seks stjerner
Kundeservice til seks stjerner.
Har købt en vw polo fra 2018, her i februar 2021. Sjælden har jeg mødt så god og kompetent forhandler ved køb af brugt bil. Kan varmt give Brian de bedste anbefalinger herfra.
Super Autohusetsilkeborg
Vi købte en bil i Autohusetsilkeborg Skoda Superb i januar.
Vi er meget glade for, at bilen er i god stand. Brian, sælger hjalp os med at lave alle formaliteterne og lavede en bilservice.
Super service ved bilkøb
Købte kort før jul en Audi TT hos Brian fra Autohuset Silkeborg. Dejligt at møde en sælger som brænder så meget for biler. Rigtig god service og rådgivning. Jeg er helt sikker på at komme tilbage hvis jeg eventuelt skal skifte bil igen.
Super rar sælger.. 🙂
Jeg fik den bedste behandling i mine 17 år med kørekort.. 😁
Fantastisk go service og en hel jordnær sælger.. 💐💐
Kæmpe ros herfra.. 😊
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.