Online zoeken en boeken ging snel, maar daarna fout. Bevestiging met mail NA betaling geeft aan misschien word je CC niet geaccepteerd bij het autoverhuur bedrijf. Autoverhuur bedrijf gaf later aan w... Leggi di più
Ik huurde met de optie Worry-Free en dat klopte helemaal. Goede prijs en geen extra kosten of risico's en ook geen belachelijke hoge borg. Bovendien gaf Budget ons een auto mee uit een hogere klasse.... Leggi di più
Ideaal om je auto vooraf te reserveren via autohuren.nl. Alle zaken direct vooraf geregeld en geen zorgen als je aankomst bij de verhuurder. Autohuren.nl geeft duidelijke instructies mee en je wordt n... Leggi di più
Inmiddels al vijf keer via autohuren.nl een auto gehuurd. Twee keer in Italië, in Frankrijk, Zwitserland en Nieuw Zeeland. Alles van te voren prima geregeld, geen gezeur bij het afhalen omdat je nog e... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vergelijk zelf de meest actuele aanbiedingen van de diverse autoverhuurbedrijven per stad op Autohuren.nl - Alle autoverhuurders onder één dak! Autohuren.nl is een onafhankelijke prijsvergelijker op het gebied van autoverhuur. De prijzen van de bekende autoverhuur bedrijven worden in ons systeem vergeleken, zodat je altijd tegen een gunstig tarief jouw huurauto bij ons kunt boeken.
Westersingel 24, Leeuwarden, 8913 CL, Paesi Bassi
- www.autohuren.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Goede service en zelfs een grotere auto…
Goede service en zelfs een grotere auto ontvangen dan gereserveerd. Prima afhandeling.
Autohuur goed geregeld voor 6 weken in Helsinki.
Autohuur goed geregeld voor 6 weken in Finland. Opgehaald op Helsinki vliegveld. Daar snelle afhandeling. Een Opel Corsa bij Alamo besteld, en gekregen. Wel een SUV aangeboden, maar we wilden een kleine stadsauto.
Teruggebracht ook op dezelfde plek, ook snel geregeld. De borg netjes dezelfde dag teruggestort. Wij zijn helemaal tevreden.
Breed aanbod en duidelijke website
Breed aanbod en duidelijke website. Verder wordt nagekomen was is overeengekomen.
Duidelijke toegankelijk website
Duidelijke toegankelijk website, snelle info over te kiezen ophaallocatie, auto en over de kosten.
Waardeloos
Jullie beloven veel, maar je krijgt weinig waar voor je geld. Bij aankomst op Herakilon airport wilden we onze 2 gehuurde auto`s (automaat) ophalen. Hier schrokken we wel even van wat ons werd aangeboden. 2 bijna oldtimers van 13 en 14 jaar oud. Het was al laat en ze konden ons niets anders meegeven. Deze auto’s 13 en 14 jaar oud, waren een gevaar op de weg. Verlichting was slecht, totaal versleten schokbrekers, elektrische raam was defect, km teller werkte niet meer. Ik was blij dat ik na 3 uur op onze bestemming (Ghania) was aangekomen. Volgende dag na veel telefonisch overleg gelukkig in deze plaats de auto’s om kunnen ruilen tegen 2 x fiat Panda, geen automaat en veel kleiner. Maar dit kost je dan ook weer een dag vakantie, wat een ellende…
Zeer slecht bereikbaar. Je denkt bij problemen een Nederlands nummer te bellen, niemand neemt op. En als er na een kwartier iemand opneemt laten je ze zolang in de wacht staan dat je uiteindelijk zelf de verbinding maar verbreekt. Ik heb al vele jaren een auto gehuurd in het buitenland, maar zo slechte service als Autohuren.nl heb ik werkelijk nog nooit meegemaakt.
Een zeer duidelijke website met een…
Een zeer duidelijke website met een overzichtelijk aanbod van verhuurbedrijven, hun prijzen en ratings. Zeker aan te raden.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding. Bestellen gaat eenvoudig. Ook bij wijziging zeer snel en prettig geholpen. Auto naar verwachting, ook afhalen en inleveren ging vlot.
Perfecte service
Makkelijk een auto kiezen, snelle reactie, op vliegveld van aankomst een kantoor van herz de auto opgehaald. Perfect geregeld.
Terug sleutel ingeleverd in brievenbus. Vriendelijke medewerkers wezen ons de weg.
Erg fijne site
Erg fijne site, alles makkelijk te vinden.
Ook de klantenservice aan de telefoon was erg behulpzaam.
Super goede & fijne service!
2x zaken gedaan met deze broker.Zeer…
2x zaken gedaan met deze broker.Zeer slechte ervaringen 1ste keer feb in teneriffe auto geboekt en per abuis aangeven dat we hem om 10u zouden ophalen,toen we om 15.00 aankwamen was onze al vergeven en konden we alleen een andere en duurdere boeken.Omdat ik toen ook al een auto geboekt had voor aug ibiza met aankomst tijd 10,00u,wilde ik dat wijzigen na 4 telefoontjes met mensen die opgeleid zijn om om af te wimpelen,heb ik nog 2 mails gestuurd waar ik nooit antwoord op heb gekregen.Gelukkig had ik nog goede contacten van vroeger met europcar(waar deze broker het had ondergebracht)deze hebben me geholpen dat de auto voor mij werd vastgehouden.
Tip van mij ben voorzichtig met brokers.
Extra kosten niet altijd zichtbaar
Het zou fijn zijn als het prijsoverzicht extra kosten laat zien, zoals wanneer het auto het land verlaat. Het was een suprise om deze extra kosten te krijgen en frustrerend om achteraf te horen dat die in het algemene voorwaarden pagina 4 stond in kleine letters.
Ik vetrouw de prijsoverzicht niet meer en zal direct boeken volgende keer. jammer.
Tip!
Het zou goed zijn als de site informatie zou verstrekken zoals extra betalingen bij toepassing (sommige bedrijven brengen extra kosten in rekening wanneer de auto het land verlaat)
Boek hier niet, pas op oplichters!
Boek hier niet, oplichters!!! Let op kleine lettertjes die pas nadat je geboekt en betaald hebt naar voren komen. Ze claimen allerlei gunstige voorwaarden voordat je boekt en achteraf wijzen ze je op pag 6 alinea 100 van de algemene voorwaarden. Denken ook niet mee aan alternatieve oplossingen, nul klantgerichtheid en stelen gewoon je geld.
Top !! Aanrader
Het boeken via de website ging heel soepel
Bij aankomst kregen we precies wat we geboekt hadden
Hele goede service overall !!
Snel en goed een auto huren.
Mij ervaring met deze boeking
Mij ervaring met deze boeking.
Alles is snel, soepel en vriendelijk gegaan, tot de terug brengen van de auto..
Ik heb mij keuzes voor de komende tijd al gemaakt..
Bedankt.
Fijne website! (Kan nog verder verbeterd worden)
Goede overzichtelijke website! kan makkelijk een geschikte auto vinden.
Ik heb wel ervaren dat zodra je een tijd aan geeft waarin er geen verhuurzaak open is er niks wordt weergegeven. Ik zou graag zien dat de website dan aangeeft tussen welke tijden dit wel mogelijk is bij de aangegeven locatie.