Leuk om te lezen dat er veel mensen, een goede ervaringen hebben gehad. Jammer maar hellaas, is dat bij ons niet het geval. De auto dat wij hebben gehuurd, was er niet meer. En hebben ze ons een... Leggi di più
L'année passée via votre site j'ai loué un véhicule chez CENTAURO à Thessaloniki. Ils se sont trompé de véhicule (même) véhicule mais plaque différente et se sont aperçu le lendemain de leur erreur. I... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alles was prefect geregeld door Auto Europe. Dus zeker een aanrader. Alleen is Thrifty niet zo'n geweldige maatschappij. We moesten bijna een uur wachten op onze auto, ookal waren we al een uur lat... Leggi di più
Je suis toujours très satisfait de mes réservations via Autoeurope. Les prix sont intéressants et les renseignements fournis sont complets. Ils ne sont malheureusement pas responsables de la malhonnêt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Auto Europe Belgium
Scritti dall'azienda
Met meer dan 20.000 locaties in 180 landen staan flexibiliteit en klanttevredenheid voor Auto Europe centraal.
Landsbergerstrasse 155, 80687, München, Germania
- +49 89 412 07 250
- nlres@autoeurope.de
- www.autoeurope.be
Ha risposto al 45% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
J'ai été agréablement surpris de tarifs…
J'ai été agréablement surpris de tarifs pratiqués par Auto Europe par rapport aux autres sociétés de location de véhicules.

Risposta di Auto Europe Belgium
Duidelijke boeking, goede prijs.
Gemakkelijke boeking en alles is duidelijk. Heb al veel
via Auto Europe geboekt en nog nooit problemen gehad.

Risposta di Auto Europe Belgium
Alle mogelijkheden op één site
Scan van alle beschikbare verhuurders op de locatie, de mogelijkheid van bijkomende verzekering.

Risposta di Auto Europe Belgium
Jarenlang klant bij Auto Europe en nu…
Jarenlang klant bij Auto Europe en nu NOOIT MEER. We hadden een wagen gehuurd via hen voor 7 personen. Wat bleek bij aankomst dat dit type wagen enkel voor 5 personen bestond. De persoon bij het verhuurbedrijf wist ons te vertellen dat zij dit probleem de laatste weken reeds meerdere keren gehad hadden met Auto Europe. Ik kreeg ook zwart op wit te zien en afgedrukt dat het Auto Europe was die een andere categorie geboekt had bij het verhuurbedrijf, dan de categorie die ze ons verkocht hadden. Na telefonisch contact met Auto Europekregen we te horen dat we onze plan maar moesten trekken en zelf een nieuwe wagen moesten vinden. We stonden daar zonder hulp met een kindje van 1,5 jr. uiteindelijk is het ons gelukt om een wagen te huren aan 4x de prijs dan de oorspronkelijke. Tot op heden ( meer dan 8 weken later) hebben we nog geen antwoord/refund en/of tussenkomst gekregen van Auto Europe.

Risposta di Auto Europe Belgium
Cela fait des années que je loue…
Cela fait des années que je loue régulièrement via ce site(minimun une fois par an quelques fois plus) et je n'ai jamais eu de soucis seul bénol il n'y a pas de réduction pour les clients réguliers

Risposta di Auto Europe Belgium
Comparer ce qui est comparable
Cela fait des années que j'emploie auto europe pour la location de véhicule pendant mes déplacements à l'étranger, c'et toujours le meilleur prix pour le service donné et je n'ai jamais u de problèmes avec les loueurs.
Merci à vous.

Risposta di Auto Europe Belgium
De info is klaar en duidelijk…
De info is klaar en duidelijk opgesteld. Alle info in gemakkelijk terug te vinden.
Handige pop-ups voor verduidelijking van een aantal termen/items.

Reservatie
De reservatie ging alvast vlot en duidelijk. Hoe het ter plaatse zal zijn, kunnen we pas later meedelen.

Je suis belge francophone
Je suis belge francophone, le site se remet tout le temps en flamand automatiquement, c'est agaçant !

Risposta di Auto Europe Belgium
AUTOEUROPE: OPLICHTING & GEEN REACTIE! REIS VERPEST! WAARSCHUWING!
Onze boeking bij AutoEurope draaide uit op een RAMP en voelt als PURE OPLICHTING. Hun website liet een boeking toe die bij het afhalen tot ENORME problemen leidde. Resultaat: geen auto, reis geannuleerd en geld kwijt!
AutoEurope dwingt je ter plekke tot dure "oplossingen" voor problemen die ZIJ veroorzaken. Ons betaalde bedrag is nog steeds NIET TERUGBETAALD, ondanks eerdere beloftes.
Formele klacht gemaild naar AutoEurope, maar ze geven reageren niet. Klantenservice is ONBEREIKBAAR en ONWILLIG.
TRAP ER NIET IN! Dit bedrijf lijkt te teren op misleiding. AUTOEUROPE, GEEF ONS GELD TERUG EN STOP DEZE SCAMPRAKTIJKEN!

Risposta di Auto Europe Belgium
Slechte ervaring met Goldcar ,door jullie medewerker …
Na de eerste keer geboekt te hebben hadden wij geboekt met Centauro
Wij hebben dan bericht gekregen dat er op 20/5 een algemene staking was in België op de luchthaven van Charleroi, dan hebben wij telefonisch volgeboekt om een dag eerder een auto te huren, de persoon die ik aan de lijn had,heeft mij dan volgeboekt naar Goldcar
Aangekomen op de luchthaven van Palma zijn wij zeer slecht en ombeleefd en arrogant ontvangen geweest, eerst hadden ze de gevraagde wagen niet ,dan beweerden ze dat wij geen allrisk verzekering hadden afgesloten, resultaat nog 541,41 euros moeten bijbetalen, wij gaan wel akkoord met de bijkomende kosten voor een 2de chauffeur, maar niet voor de rest, verschrikkelijke afzetters zijn dit,wij zijn benieuwd of wij onze garantie van 122,ook euros gaan terugzien
Jullie zouden beter niet meer in zee gaan met zo een dievenbende

Risposta di Auto Europe Belgium
heel goed en alles goed gegaan bij…
heel goed en alles goed gegaan bij boeken nu nog afwacht bij het ophalen op luchthaven sevillia

reservatie gaat snel
reservatie gaat snel, is duidelijk en is goedkoper dan op de site van de werkelijke autoverhuurfirma

Pure scam
We rented a car via the website and made a mistake in the booking, upon finding out at the desk, it was "not possible" to rectify the mistake and for an annulation 300 Euros are charged. Very poor experience

Facilité d'utilisation
Facilité d'utilisation, variété des agences de location,
respect des conditions

Risposta di Auto Europe Belgium
Après un bug informatique qui m'a fait…
Après un bug informatique qui m'a fait réserver et payer 2 fois la même location, le service client a rapidement réglé le soucis et remboursé sous 2 jours la location supplémentaire. Réactif et honnête. Je recommande.

Risposta di Auto Europe Belgium
duidelijk en overzichtelijke website…
duidelijk en overzichtelijke website met alle nodige info

A very nice experience
The Hertz agent was very kind and facilitated all the necessary steps. to get the car. Then the car was a brand new one. A very nice experience.

Risposta di Auto Europe Belgium
Tout est parfait et très bien expliqué

Risposta di Auto Europe Belgium
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.