Brud på GDPR loven og tavshedspligt. Sender post til en tidligere økonomisk værge og ikke til borgeren. Tjekker ikke op på om værgemål stadig gælder den økonomiske del. Økonomisk værgemål gælder i e... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Udbetaler penge til svindlere som man ser i den sorte svane ATP BLIVER BRUGT AF SKAT TIL OG LUKKE MUNDEN PÅ FOLK DER ANDMELDER DERES MEDARBEJDERES SAMARBEJDE MED BOBESTYRERE OM AT SVINDLE SYG... Leggi di più
En KÆMPE stor hånd til Maria Bech, der sidder hos udbetaling Danmark. God rådgivning, klare anvisninger, og intet mindre end god service. Alle spørgsmål jeg havde blev besvaret til fulde, og det var g... Leggi di più
Ringede om boligstøtte de forlander tilbagebetalt. Blev omstillet 2 gange efter halv times ventetid. Sidste person i rækken ville så stille tilbage til den jeg tidligere havde talt med. Jeg gjorde det... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
ATP er en selvejende institution oprettet af Folketinget ved lov i 1964. I dag er ATP Koncernen Danmarks største pensions- og administrationsselskab med hovedsæde i Hillerød og ca. 3000 medarbejdere fordelt på tre områder: pensionsforvaltning, investering og administration.
Informazioni di contatto
Kongens Vænge 8, 3400, Hillerød, Stati Uniti
- www.atp.dk
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Inkompetent!!
Jeg søgte tilbage i marts måned boligsikring. Både min mand og mine lønsedler sendes ind, de laver en beregning og vi får svar. Super, så er der styr på det. Og så alligevel. Nu vælter regningerne ind, vi fik en fuld udbetaling og så nogle små udbetalinger, hvilket gav god mening, da jeg fik nyt job og dermed højere indtægt. Nu påstår udbetaling Danmark så, at min mands indtægt har stået noteret som 0 kr. på trods af indsendt dokumentation 🤦🏼♀️. Ja det er så mit problem nu, fordi jeg har overset at de ikke har gjort deres arbejde ordentligt 🤦🏼♀️ Det kan ikke kræve den store kædestrammer eksamen at sidde derinde 😂😂😂 når medarbejderen konfronteres med fejlen, er det mig der ikke har været opmærksom 😂 kæft det er nemt at skubbe lorten videre, i stedet for at erkende at man han trådt i spinaten… Flot!!!
Mage til optrækkervirksomed skal man…
Mage til optrækkervirksomed skal man lede længe efter! De foretager arbitrære beslutninger udfra "vurderinger" og deres medarbejdere (der er over 4000 !) har ikke "tid". En simpel behandling af en pensions-sag har taget lidt over 11 måneder. Efter at jeg fik "tildelt" aktinsigt, blev det klart at INTET konkret er foretaget overhovedet. Skam er ikke nok. Det de sælger borgerne er Magt uden ansvar. Fy for en brækket arm !
Snakkede med en dame i Udbetaling…
Snakkede med en dame i Udbetaling Danmark ang førtidspension, hun var super god til at forklare hvordan tingene hænger sammen ,og gav sig god tid til at forklare.Så mange tak herfra.
Uforskammet
En Dorte ringede til mig i dag og sagde at min dokumenter jeg havde sendt til dem ikke var gode nok 🤔😡
Sagen kort : skulle bevise at jeg er udlært bygningsmaler . Og efter at have endevendt huset hele 2 gange kunne jeg ikke finde mit svendebrev øv øv - men fandt så nogle billeder hvor jeg får overragt svendebrevet og hvor jeg står med min mester stolt som en pave med svendebrevet i hånden- den gang skulle billeder jo fremkaldes og på bagsiden af billederne står der 1977 året hvor jeg blev udlært - men fik brev om at det var ikke nok dokumention så ringede til fagforeningen for at få hjælp derfra , de sendte den videre til forbundet som efter en tid fandt “mig”under udlærte i 1977 super tænkte jeg 🤓 Fik forbundet til at sende mig beviset underskrevet af dem - og det blev så sendt videre til Udbetaling Danmark. Hvad er det liiige der foregår derinde ? Stoler man ikke på folk ? Sagde så til den meget lidt forstående Dorte at hun jo kunne ringe til mit forbund og tale med dem - men jeg skulle selv sørge for dok. I guder det var jo lige netop det jeg havde gjort - så nu ved jeg faktisk ikke hvad jeg mere kan gøre for at få min ret til Arne Pention Skrankepaver af værste skuffe 😡
Bøvl igen igen 🤯
Ærgerligt man overhovedet skal give stjerner, for udbetaling Danmark fortjener så afgjort INDEN! Mage til ubehøvlede, inkompetente ‘studie’ medarbejdere, skal man godt nok lede længe efter 🤬
Den første medarbejder jeg snakkede med, sendte mig bare videre, efter jeg havde sagt hvad jeg ville(og at jeg liige skurer ned for lyden, for hende der sad bagved ham, og larmede/grinede alt for højt)
Den anden medarbejder, endte med at smække røret på, fordi jeg blev ved at brokke mig over, at de KONSTANST sender breve ang min fars boligsikring på dét plejehjem han bor på.. de bliver ved at sige der er fejl i hans pension(hvad ved jeg, for forstår intet.. hvilket jeg prøver at sige til hende flere gange 🤷♀️) Så sagde til hende, hvorfor de ikk bare ringer til kommunen, og får de rigtige tal, og får så at vide at jeg kan jo bare lade være at hjælpe min far, det er jo mit eget valg… siger så til hende at de kan da da bare selv ringe til ham(glemte så at lige at fortælle hende, at han hverken kan høre, pt har han heller ingen stemme, + han hoster konstant)
Det skal så lige siges at det ikke er første gang, jeg kontakter dem, ang min fars boligsikring, det har åbenbart bare ikke hjulpet en dyt 🤯
Så.. kan så ikke komme videre med noget som helst i udbetalings danmark’s rodebutik af snottede ubehøvlede, usympatiske og ligeglade ‘medarbejdere’ der i dén grad kunne trænge til et kursus i god og ordentlig kundeservice!! 🤯
Dårligere kundeservice skal man lede længe efter - og det siger ikke så lidt!
Dårligere kundeservice skal man lede længe efter - og det siger ikke så lidt! Det føles mest af alt som om de har fået det forkerte ben ud af sengen. Ydermere virker det ikke som om, at en eneste medarbejder, egentlig ved hvad deres job går ud på.. Jeg håber virkelig på, at de fremadrettet vil gøre mere ud af, at besvare spørgsmål og henvendelser i stedet for at stikke halen mellem benene og henvise til deres elendige selvbetjenings løsninger!!
Tilsidesættelse af loven
Du har også oplyst, at boligstøtte og andre boligydelser ikke medregnes i indtægterne.
Du henviser til gældsinddrivelsesbekendtgørelsens § 19, stk. 2, nr 3.
Vi bemærker, at vi i et vist omfang tager udgangspunkt i de regler, som Gældsstyrelsenarbejder efter, herunder inddrivelsesbekendtgørelsens kapitel 7.
Vi anvender dog ikkeinddrivelsesbekendtgørelsens § 19. stk. 2, nr. 3.
Vi inddrager derfor boligstøtte og andreboligydelser i vores beregningsgrundlag. Hvis du vil klage
Du skal inden 4 uger give os besked, hvis du ønsker at fastholde din klage. ved at ringe til os.
Barsel
Barsel. Jeg har altid fået rigtig god hjælp og vejledning ift barsel og barselsdagpenge, rigtig venlige at tale med, der er ingen finger at sætte på dem på det punkt. Så mange tak for hjælpen!
Udbetaling Danmark er ligeglad med at…
Udbetaling Danmark er ligeglad med at sende mennesker med PTSD ud i sociale begivenheder, der gør at de ikke kan leve og de sender samtidig med breve der truer en på ens eksistens grundlag så ens sygdom kan blive værre. Et eller andet sted sidder der forhåbentlig et menneske og skammer sig grundigt, et menneske der er opdraget til noget andet end mig først og næstekærlighed.
Dårlig rådgivning og meget hård tone i…
Dårlig rådgivning og meget hård tone i røret. Rigtig ubehagelig samtale, uden at få nogen form for hjælp.
Nu det så 6 år siden jeg har betalt det…
Nu det så 6 år siden jeg har betalt det skyldige beløb til boligsikring, som jeg nu skal til af døje med om igen.
Jeg har ikke fået boligsikring siden den gang og vil absolut ikke anbefale nogen af få boligsikring det er absolut ikke bøvlet værd, de tager skaber squ ikke boligsikring, det squ tværtimod det modsatte!! Forbandede amatører!!!
Elendig service
Elendig service.
Udbetaling Danmark bliver ved med at sende mig opkrævninger, samt sender opkrævninger videre til gældstyrelsen for inddrivelser, selvom jeg har fået bekræftet på skrift fra dem at jeg ikke længere skal betale.
Medarbejdere vil ikke hjælpe når man ringer og er virkelig uempatisk og grove at tale med. En fra opkrævninger som jeg netop talte med opfordrede mig direkte til at klage og virkede ligeglad som de fleste ansatte i udbetaling danmark.
idioter på ATP.
idioter på ATP.
Først fik jeg ikke min leveattest fordi de har fucket up eboks for mig. Så jeg mistede min pension for december 2020. Så fik de en ny leveattest og nu var alt i orden.
Men jeg har stadigt ikke fået min pension - heller ikke for januar 2021 !!!!!!!!!!!!
HVAD f.... LAVER i egentligt????
Tag ansvar for jeres arbejde eller forlad det. Hvordan f--- er det man blive behandlet hos jer? Hvordan skal jeg overleve uden pendion i 2 måneder ??????????????
F..... GODT NYTÅR
Forkerte afgørelser - Amatøragtig myndighed
Normalvis er jeg ikke en person, der skriver anmeldelser af virksomheder, men her bliver jeg nødt til at lave en undtagelser. Jeg er igennem en årrække blevet spammet af autogenerede beskeder fra Udbetaling Danmark, hvor jeg i perioder, flere gange om dagen, modtager en besked om, at jeg først modtager for meget i boligstøtte, og derefter får jeg en besked om, at jeg modtager for lidt i boligstøtte. Disse beskeder fik jeg i 2017-2019 flere gange om dagen. Jeg har i omegnen af 100 beskeder i min e-boks. Jeg har ingen mulighed for at imødekomme problemet, og Udbetaling Danmark kan ikke hjælpe, da de ikke aner, hvad deres systemer laver. Dog har de styr nok på deres oldgræske system, til pludselig at informere mig om, at jeg skylder x-antal tusinde kroner på absolut intet grundlag. Deres IT-system er kaput, og får du en opkrævning, skal du bare klage, da den højst sandsynligt er sendt ud med en "Går den, så går den"-tilgang. Der er tale om et yderst spinkelt grundlag for afgørelsen, der i min optik, grænser til det ulovlige. Derudover følger der i deres afgørelser hverken klagevejledning, høring eller grundlaget for deres afgørelser. Jeg kan anbefale at søge om aktindsigt. En besværlig, men nødvendig tilgang i denne henseende. Her får du sandsynligvis at vide, at der ikke er grundlag for deres amatøragtige afgørelse og den bliver annulleret.
Til sidst undrer jeg mig også over, hvordan i alverden at de kan sende mig hundredevis af beskeder med rettelser og derefter være så skråsikre, at de prøver at opkræve pengene. Kunne det ikke være en mulighed, rent politisk, at lægge fokus på svindelbanker og skattely? De milliarder er åbenbart umulige at opkræve, men de få tusinde, jeg skylder er tydeligvis noget, som den danske stat mener er ekstremt vigtige at få opkrævet.
0/10 - Ekstremt ærgeligt igen at se, at de danske IT-systemer er lavet af folk med en en faglighed på linje med en 5 årig.
Meget ubehagelig dame hos Boligstøtte
Meget ubehagelig dame, der tog telefonen, da jeg ringede til Udbetaling Danmark vedrørende boligstøtte. Jeg er 19 år og ved ikke særlig meget om boligstøtte - ringede udelukkende, da jeg har tjent for meget en måned og derfor mister min boligstøtte for næste måned, og derfor blot ville forstå, hvordan det hang sammen, og hvor meget jeg måtte tjene, før jeg mistede boligstøtten etc.
Damen, der tog telefonen, afbrød mig, var totalt nedladende og anklagende, og sagde, at det var min egen skyld og bla bla bla, og talte til mig som om jeg er inkompetent, udelukkende pga. nogle spørgsmål. Jeg spurgte hende om hun kunne sige mig, hvad grænsen var for, hvad jeg måtte tjene, og hendes svar var et vrissent "øhh det må du selv regne ud, det gider jeg ikke sidde og gøre for dig", men uden at forklare mig, hvordan jeg gør.
Fortjener ikke engang en stjerne.
For tidlig advis om epost
Hvorfor skal man altid have en mail om post i eboks/borger, før posten er 'lagt i'? Irriterende.!
Man kan ikke oprette afdragsordninger…
Man kan ikke oprette afdragsordninger via telefon, fordi borger.dk ikke virker. Det er kraftedeme talentløst
Håbløst rod
Håbløst rod
Du kan ikke være sikker på, at de tager telefonen i åbningstiden.
Til udbetaling Danmark manglende udbetaling af boligstøtte
Til udbetaling Danmark
I har nu 2 gange ikke sendt min bolig støtte , det viser sig at i ikke har haft styr på jeres ting ... igen ☹️😔
Det samme er sket for min søn 🤯
Det kan i ikke være bekendt !!!
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.