Jag har köpt en ny ring ( den andra jag hade gick sönder i klofästet och stenen ramlade ut ) Jag blev väldigt ledsen förstås , eftersom det var en gåva . Men jag älskar den ringen har oxå den släta r... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fel storlek men det var mitt eget fel ! Ánnars var allt bra. Väldigt vackra och välgjorda, Gav bort dom till mina hemtjänstars barnbarn. Storleken passade dom bäst. Bättre dom kom till användni... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fina örhängen! Kul att det kan bli två olika, genom att enkelt plocka bort droppen från ringen. Bra bemötande från personalen. Mycket tjusig och proffsigt påkostad förpackning. Lyxkänsla. Jobbar s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Glatt överraskad över den snabba hanteringen från beställning till leverans. Fick leveransen dagen efter beställningen. Smycket låg i en fin förpackning. Som beställare är jag mycket nöjd, hoppas den... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Hos astrid&agnes hittar du kvalitativa & snygga smycken i rostfritt stål & äkta läder. Stilrena smycken i svensk design som lyfter din outfit.
Birger Svenssons väg 38, 43240, VARBERG, Svezia
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Armbandet motsvarade förväntningarna. Fina pärlor, perfekt längd och nästan viktlöst. Dessutom snabb leverans.
Fin ring som är bra i storlek. Passar perfekt! Jag tog en XL för att ha på långfingret.

Risposta di astrid&agnes
Fel storlek men det var mitt eget fel ! Ánnars var allt bra. Väldigt vackra och välgjorda, Gav bort dom till mina hemtjänstars barnbarn. Storleken passade dom bäst. Bättre dom kom till användning.
Lena

Risposta di astrid&agnes
Trevlig kundtjänst även om det tog några dagar att få svar för att upprätta en retur.

Risposta di astrid&agnes
Motsvarade definitivt förväntningarna och var fint inslagna i paket, färdigt att överlämna till nöjd svärdotter. Köpte 2 halsband och 2 par örhängen

Risposta di astrid&agnes
Superfina små nätta örhängen.
Fint förpackad i en liten ask.
Snabb leverans.

Risposta di astrid&agnes
Snabb leverans! På ett av mina örhängen funkade inte låset helt perfekt. Efter trevlig kontakt med er fick jag snabbt hjälp med nytt par. Tack, är så nöjd!

Risposta di astrid&agnes
Trevligt bemötande och ändå snabb leverans med tanke på alla storhelger som va när jag beställde. Örhängena är fina och motsvarade förväntningarna.

Risposta di astrid&agnes
Beställde mina favorit örhängen och allt gick smidigt!

Risposta di astrid&agnes
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.