ArtofwellnessRecensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Altid en fornøjelse at komme hos Art of Wellness. Kompetent og venligt personale lige fra receptionen til behandlerne. Kan kun anbefale et besøg😍

Selve behandlingen var behagelig. Jeg synes, den var en smule skrabet - men måske havde min hud ikke så meget behov for behandling nu I forhold til tidligere. Stedet var lille og charmerende.... Leggi di più

TAK!!! Fordi I er flexible og dygtige. Jeg havde fået sat min aftale forkert i kalenderen og kom derfor for sent. Helt desperat da anledningen var, at jeg skulle giftes 2 dage senere, men Helena og de... Leggi di più

Jeg har flere gange fået lavet lashlift, samt farvet mine vipper hos artofwellness. Jeg bliver altid mødt af søde, smilende behandlere, som altid gør deres arbejde til perfektion. Mit lashlift ha... Leggi di più

1. Centro spa

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Art of Wellness

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Uprofessionel "spa" pedicure med uacceptabel udførelse

Behandling: "Spa Pedicure" med Shellac og tilkøb af 15min fodmassage

Plus:
+ Musikken i behandlingsrummet var god

Minus:
- Fik hverken tilbudt vand/noget at drikke eller nogle blade at bladre i
- Behandling foregik på lille, mørkt, indelukket rum, der bestemt ikke indbød til afslapning (bemærk klinikkens navn: "Art of Wellness")
- Skulle sidde i ikke særlig ergonomisk stilling på skrå briks i 1 1/2 time uden tilbud af pudder til ryg/nakke/ben
- "Behandleren" klippede i fire af mine tæers neglebånd, så de blødte
- "Behandleren" filede den ene storetåsnegl iøjnefaldende skråt
- Shellac'en blev påført så dårligt, at farven er ujævnt fordelt, at der er buler i lakken af for meget påført lak, at lakken er smeltet sammen med neglebåndene, så lakken efter hærdning stikker opad
- Shellac'en blev påført udover neglene, så rester sidder tilbage omkring neglene
- Den på hjemmesiden anførte fodpeeling og neglebåndsolie udeblev
- Fodmasken blev ikke fjernet ordentligt, så rester af blå maske sad under begge fødder
- Fodmassagen varede 8 min og blev udført noget halvhjertet
- Behandleren var noget mut og jeg blev i det hele taget ikke informeret om forholdene eller behandlingen
- Behandlingen blev udført i urimelig og uacceptabel kvalitet. Man kunne se på den langsomme og sjuskede måde Shellac'en blev påført, at det ingen rutinebehandling er
- Urimelig høj pris på 749 kr for en virkelig dårlig behandling

8 marzo 2017

uprofessionelt..

Jeg skulle have spapot. Jeg kom til tiden og fik ikke anden information end den jeg selv spurgte efter. Det er en behandling der - i den grad - kan være angstprovokerende hvis man har lidt klaustrofobi, som jeg dog ikke har. Men jeg blev ikke informeret om hvad der skulle ske. Fik ikke besked på at varmen stiger langsomt og fik ikke besked om noget som helst jeg ikke selv spurgte til.
Skulle selv kravle ind i maskinen og da låget ikke kan "stå" alene skulle jeg både holde det og kravle op i maskinen. Det kunne jeg ikke da jeg har en nakkeskade. Jeg fik af vide at jeg selv skulle stå ud efter behandling, og jeg måtte igen sige at det kunne blive svært for mig. Hun gentog flere gange at de ville være i gang med anden behandling og at de ikke ville kunne høre hvis jeg kaldte/bankede på væggen!
Det blev til at en holdt øje med hvornår den sluttede. Hun kom og åbnede den, men sagde INTET, og jeg gik ud i ingenting, hverken farvel eller andre ord. Jeg skal ALDRIG derud mere, hverken til spapot eller noget som helst andet.

27 febbraio 2017

Forfærdeligt!

Jeg fik lavet en imtim voks.
Dette får jeg gjort fast, men da jeg ikke kunne få tid det sædvanlige sted, tænkte jeg at, jeg ville prøve Art Of Wellness, selvom jeg skulle give 475 kr. mod de normale (mit faste sted) 425 kr.
ALDRIG i mit liv har jeg følt mig så ydmyget og utilpas! Behandleren var for det første meget uprofessionel. Hun blev stående i rummet, mens jeg klædte mig af, for pludselig at forsvinde mens jeg står halvnøgen. Flere gange rendte hun ud og ind af døren, mens jeg lå med blottet underliv på en briks - det var i sig selv temmelig ubehageligt. Det sted jeg normalt kommer, går behandleren altid ud og lader mig klæde mig af i fred, samt "gemmer" mit tøj under en dyne, (det kunne også være et tæppe eller en kasse med låg man skulle lægge det i), så der ikke kommer voks på, (ved brug af “sugaring” er det almindeligt, at voksen “flyver rundt i lokalet”), men hos Art Of Wellness er de tilsyneladende ligeglade med det, og så plejer jeg at ligge på et tæppe med håndklæde og har et lille håndklæde henover det intime område, indtil hun kommer ind igen. Hos Art Of Wellness lå jeg på et lille stykke papir, og så havde jeg en lampe med forstørrelsesglas henover de nedre dele, (det er sikkert ganske praktisk for behandleren, men jeg følte at jeg var på hospitalet - det var ikke gjort hyggeligt og komfortabelt). Men dette var ikke, det der generede mig mest. Jeg havde så at sige en god høj kropstemperatur - hvilket er ganske normalt for mig. Det er et stort problem for mig, og noget jeg selv er ked af. Dette blev MANGE gange pointerede af behandleren. Jeg kunne ikke "hjælpe" hende og "holde igen", (da jeg fik meget klamme hænder), så hun kunne komme til, og hun kunne, som hun sagde; ikke selv gøre begge dele?????? Af hvad?????? Min faste behandler har ingen problemer. Behandleren her sagde, at det var ligesom et vandfald, at hun blev varm af det (hun måtte sågar åbne et vindue) og at voksen ikke kunne hænge fast på min hud - men bare skøjtede af. Dette er heller ikke noget jeg har hørt før. Jeg blev meget flov, men kæmpede for at holde tårerne tilbage og svarede hende pænt, at dette var et stort problem for mig, og beklagede mange gange. Det rørte hende ikke. I stedet begyndte hun (dette finder du nok morsomt og jeg kan også selv smile af det nu her bagefter, men forstå hvor ydmyget jeg var) at pudre mig med talkum. Hun nærmest sukkede over, hvor besværlig en kunde jeg var. Jeg forventede et andet menneskes sympati. Jeg forventede at hun sagde til mig, at det var helt okay og at sådan er det jo for nogle mennesker, ligesom nogen altid fryser, samt at hun tilbød mig noget papir, som jeg kunne tørrer hænderne i. Der tog jeg ganske fejl. Det eneste jeg tænkte på, var at blive færdig og komme ud derfra. Jeg tror absolut ikke dette er en kvinde, som har haft en dårlig dag. Hun virkede tydeligvis kold og overlegen. Dette er ikke hele historien, men jeg synes, at jeg har åbnet nok op for det private til, at du som læser dette forstår. Jeg nåede lige ud på gaden og så brød jeg sammen. Jeg sætter ALDRIG mine ben hos dem igen!!!!!!

Så tak til dig hos Art Of Wellness som fik mig til at føle mig ydmyget, skamfuld, klam og ulækker. Som fik mig til at føle mig som et dårligt menneske og sidst men ikke mindst fik mig til at tude!!!!!!

5 dicembre 2016

Skøn professionel service

Hos Art of Wellness er behandlingen altid i top, de er med på de nye trends i skønheds verdenen og har altid et godt råd med på vejen for at netop du skal være den beste udgave af dig. Om jeg har skulle giftes og var top stresset eller bare trænger til lidt selvforkælelse så er der styr på det.

25 agosto 2016

Brazillian voksbehandling

Fik lavet en braziliansk voksbehandling hos artofwellness d. 17.08-16. Kostede 400kr
Selve behandlingen var meget meget smertefuld, som man nok kan forvente. Men resultatet var yderst utilfredsstillende. Havde flere blødende pletter, hvor huden var revet af, mange knækkede hår og også områder der ikke var blevet voksede.
Alt i alt ikke et sted jeg vil anbefale til andre.

22 agosto 2016

Altid samme høje standart

Har efterhånden været fast kunde i omkring 3-4 år og kunne ikke finde på at tage andre steder hen.
De tager sig god tid og jeg oplever tit at være der 20-30 min længere end aftale, da de gerne vil gøre deres arbejde så godt som muligt.
De er nogen af de eneste (som jeg ihvertfald har besøgt) som bruger meget tid på at rense og give en ordentlig dybderens. Meget bedre end at ligge med flere forskellige masker 15 min af gangen.
Prismæssigt fair og ofte kan man få tid hurtigt.

4 settembre 2015

Jeg går aldrig andre steder hen igen

Jeg er fast kunde hos AOW. De har gode priser, kompetent personale, god service og fantastisk beliggenhed. Har prøvet andre steder men kommer altid tilbage til AOW da andet ikke kan svare sig hvis man vil være sikker på ikke at få ødelagt sin hud eller betale for meget. Det er altid muligt at få en hurtig tid og personalet er snakkesaligt og imødekommende så man kan nyde oplevelsen. Jeg hiver mine veninder med så snart de taler om at få ordnet et eller andet og de har også være glade for behandlingerne og er også blevet stamkunder. AOW vi ses snart igen!

11 luglio 2014

Fin, lille behandling. Dejlige omgivelser og behagelig behandler

Stedet var lille og charmerende.
Behandleren virkede dygtig, proffessionel og positiv, og jeg følte mig i trygge hænder.
Jeg fik helt sikkert nogle gode råd med på vejen vedr. hudens pigmentforandringer og behov for fugt.

Jeg kan helt klart anbefale Art of wellness, som ligger på Lyngby Hovedgade.

27 marzo 2014

DÅRLIGT PERSONALE!

Jeg var derinde og få ordnet bryn, af en mørkhåret og lidt ældre kvinde.
Under hele behandlingen var hun SÅ negativ og selvom hun skulle ud og rejse snart(et par måneder siden), så havde hun kun negative ting at sige. Hun satte slet ikke fokus på mig som kunde og fik en fornemmelse af at det hele kun handlede om hende og ikke hendes kunde. Har også haft veninder der har besøgt dem som har fået en lige så skidt behandling. Sætter desværre aldrig mine ben der igen.
Stedet var ellers flot og nydeligt.

2 dicembre 2013

De lyver når man spørger til om shel-lak skader neglen!

Negle-"damen" er sååå tung og negativ og har allerede inden vi går i gang, stort set frarådet mig at få lagt disse negle. Så da jeg svarer "sådan som du fortæller mig det, har jeg faktisk ikke lyst til at få lagt negle" - sååå får hun ellers ruppet sig og begynder at lægge lakken og skynder sig hurtigt at sige "Nej det er flot, du skal nok blive glad"!

Jeg spørger også undervejs om det skader min negl at få lagt shel-lak, da jeg ikke har prøvet det før. Nej svarer ekspedienten!

Men det passer ikke! Mine negle var HELT ødelagt da lakken blev taget af, det er ikke okay.

Negle-damen/eleven var meget meget tung og hendes familiemæssige bagage og sociale arv fik jeg i den grad væltet over på mig og det var noget uprofessionelt!

28 maggio 2013

Hårhændet ansigtsbehandling.

Klinikken er pæn og indbydende når man træder indenfor. Personalet der tog imod, gav sig god tid, inden de kaldte os (min veninde og jeg) ind til behandlingen (10 min. efter aftalt tid (!))
Jeg følte ikke at min behandler havde nogen form for situationsfornemmelse for, om man havde lyst til hendes small talk, eller bare ville slappe af. Det var desværre heller ikke rigtig muligt, da hun var meget hurtig og fast i sine bevægelser. Og jeg har aldrig oplevet en så ubehagelig og hårdhændet dybderens! Som også bestod af at man fik "tjekket" ørene, som jeg heller aldrig har været ude for, men fred være med det. Hvis hun så bare havde tjekket begge øre, det virker enormt utjekket kun at tjekke det ene. Til min store overraskelse går behandleren i gang med en lancet i mit ansigt, uden først at fortælle hvad hun gør. Som det er det mest naturlige for mig.
Ved behandlingens afslutning fik man en seddel med, hvor der var beskrevet hvad de anbefaler til hjemmebrug. Fin detalje.
Men det er desværre ikke et sted jeg har lyst til at besøge igen, eller anbefale til andre.

26 maggio 2013

Skøn behandling

Købte en diamantslibning, og det var en rigtig god behandling. Fik god og troværdig vejledning til produkter og brug af disse.
Sødt og imødekommende personale.
Vil helt klart købe en behandling der igen :)

11 giugno 2011

Fantastisk oplevelse!

Kære Art of wellness,

Vil bare sige tak for en fantastisk oplevelse nede hos jer! Det hele var perfekt og et lækkert sted! Absolut ikke sidste gang jeg kommer der.

Bedste hilsner

Lisbeth Jørgensen