Marias hudplejeklinik Recensioni 34

TrustScore 4.5 su 5

4,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Voksbehandling hos [name removed] hudpleje, KAN IKKE anbefales!! Jeg har fået vokset min ryg i [name removed] hudpleje i Lyngby, gør jeg sku ALDRIG igen, den værste oplevelse. For det første ane... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kom til Marias Hudpleje fordi jeg var helt stiv i skuldrene og ikke kunne bøje mig. Jeg blev modtaget af en meget venlig massør som førte mig ind i et hyggelig massage rum med dæmpet lys og var... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har lige haft en fantastisk…

Jeg har netop lige haft en fantastisk oplevelse hos Marias Hudplejeklinik! Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og i gode hænder. Maria er professionel og meget vidende om hudpleje. Ansigtsbehandlingen var afslappende, og resultatet er rigtigt flot. Min hud føles blødere og ser meget sundere ud. Jeg vil klart anbefale Marias Hudplejeklinik til alle, der ønsker en kvalitets ansigtsbehandling. Tak for en skøn oplevelse, Maria! Vi ses snart igen.KH S

11 febbraio 2026

Altid en fornøjelse

Det er altid skønt at få ansigtsbehandling af Maria. Masser af erfaring og viden, som mit ansigt har nydt godt af igennem mere end 25år.
Føler mig forkælet og i gode professionel hænder hver gang - Tak😃

14 agosto 2024
Valutata 5 stelle su 5

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos…

Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Marias Hudplejeklinik! Fra det øjeblik jeg trådte ind, følte jeg mig velkommen og i gode hænder. Maria er professionel og meget vidende om hudpleje. Ansigtsbehandlingen var afslappende, og resultatet var rigtig flot. Min hud føles nu blødere og ser meget sundere ud. Jeg vil helt klart anbefale Marias Hudplejeklinik til alle, der ønsker en kvalitetsansigtsbehandling. Tak for en skøn oplevelse, Maria! Vi ses snart igen.

19 giugno 2024

Ussel svindler

Ussel svindler! Hold jer langt væk.

3 giugno 2024

Kære C K
Af respekt til dit ønske om at være anonym, omtaler jeg dig C K – men jeg ved hvad din anmeldelse drejer sig om, og du har også skrevet beskeder til mig om at du ville skrive en anmeldelse.
Du skriver, at du ikke har booket en tid, og at det er en anden, der har brugt din e-mail og udgivet sig for at være dig. Din e-mail adresse var opgivet som kontakt i tidsbestillingen, og jeg går derfor ud fra at jeg skriver med den person, der ønsker en tid i klinikken, på baggrund af den e-mail og tlf. nr. der har kontaktet os. Du skriver, at nogen har udgivet sig for at være dig, og at det ikke er dig der har booket tiden.
Du udebliver fra behandlingen, til trods for en påmindelses e-mail 24 timer inden behandlingens start, og en sms på dagen for behandlingen. Jeg har en afbudspolitik som alle andre steder, om at der betales et gebyr eller behandlingens fulde pris ved for sent afbud/udeblivelse.
Derfor sender jeg en kvittering på gebyret, hvorefter du informerer mig om at det ikke var din aftale, eller dig der har skrevet med mig frem og tilbage om hvilken slags behandling, du ønskede. Hvis du ved, at andre har adgang til din e-mail er forklaringen måske, at det er dem, der forud for behandlingens dato har skrevet med mig, og dem, der derfor retmæssigt må betale regningen.
Jeg har fuld forståelse for at gebyrer er træls at betale, men for at jeg kan få tingene til at hænge sammen økonomisk, er jeg nødt til at have afbudspolitiker, så jeg har mulighed for at booke andre kunder ind, hvor der kommer afbud.
Jeg er ked af din omtale af mig som svindler. Det er jeg bestemt ikke, og jeg håber, at du ved at ord kan gøre ondt og påvirke andre mennesker. Jeg behandler andre med respekt, og jeg kommunikerer med respekt for dig. Jeg skal også have respekt for mig selv og min klinik, og derfor har jeg i første omgang også lavet min afbudspolitik, og jeg har forsøgt at forklare dig hvordan situationen så ud fra min side.
Jeg har skrevet med et menneske der ønskede en tid. Personen udebliver fra aftalen, og hævder efterfølgende, at det ikke var personen, der havde bestilt tiden.
Jeg håber, for vores begges skyld at vi kan finde en løsning på situationen, og du er velkommen til at skrive en mail, da jeg sjældent tjekker Trustpilot.

Maria

Forfærdeligt menneske

Forfærdeligt menneske. Havde booket tid til første konsultation (der i øvrigt skulle være gratis grundet særligt tilbud booket igennem Facebook), men måtte på dagen aflyse, da jeg om morgenen blev sendt på hospitalet af min læge med en graviditet uden for livmoderen (endte med at miste min ene æggeleder ved operation få dage senere). Jeg oplyser alt dette til Maria i min besked til hende og undskylder mange gange for det sene afbud, hvor hun vender retur med “Hej Silje det er jeg ked af denne sene afbud . Jeg bookede 1 time og har 24 timer varsel for afbud . Skal vi ikke lave en fugt behandling ? Mvh Maria”. Lidt svært at komme til en fugtbehandling, når man er på vej på hospitalet. Så empatiløst. Jeg kunne jo ikke varsle 24 timer før, når mit tilfælde opstod akut. Hun har efterfølgende forsøgt at sende mig faktura på en behandling. Hun havde dog glemt at sende mig en bekræftelse på tidsbestilling i første omgang, så den landede i min indbakke 11:09 og jeg havde aflyst 10:18. Flot Maria. Kan absolut ikke anbefale.

3 maggio 2024
Valutata 1 stelle su 5

Svindler og modbydelig attitude.

Svindler og modbydelig attitude.
Markedsfører med kampagne tilbud, for at så at oplyse at det er en fejl og hun ikke kan udføre behandling til oplyst pris. Smider røret på når hun oplyses om hendes ansvar som sælger.

26 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Diskret, empatisk og professionel behandling

Jeg er blevet behandlet på Marias Hudplejeklinik i Lyngby de seneste 10 år - dels fordi de har den bedste og mest behagelige voks, men også fordi personalet er topuddannet og leverer fine resultater HVER gang. Jeg synes, udvalget af behandlinger er bredt. De skal have en særlig ros for at være helt fremme med de nyeste behandlinger og de bedste kvalitetsprodukter. Vejledningen er så velafbalanceret og objektiv. Har aldrig haft fornemmelsen af at bleve presset til at købe. Hvis du ikke har været på klinikken endnu, skal du prøve den!

5 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Altid en fornøjelse at komme hos…

Altid en fornøjelse at komme hos Marias, alle behandlere er mega søde og professionelle til deres arbejde.
Professionelt arbejde, gode priser, god kundeservice.
Har allerede anbefalet en masse venner og bekendte, og gør det fortsat.

2 febbraio 2022
Valutata 5 stelle su 5

Dygtige behandlere i en lækker klinik

Hyggelig, indbydende og lækker klinik med imødekommende og dygtige behandlere. Jeg er kommet hos Marias Hudplejeklinik i tyve år og er altid gået derfra med et perfekt resultat og med følelsen af en god og varm oplevelse. Jeg er især glad for deres neglebehandlinger og brynbehandlinger. En ansigtsbehandling kan også godt anbefales her:-)

13 gennaio 2022

Dejligt sted, skønne behandlinger

Maria og hendes team er super dygtige og professionelle. Jeg er kommet der i flere år og jeg er vild med det. Uanset hvad du har brug for, står de klar med en løsning, og der er en dejlig stemning. Kan ikke anbefale dem nok!

1 ottobre 2021

Værste oplevelse

Var for et par dage siden inde ved Maria selv og få en behandling og det er da nok den værste service jeg har fået. Hun snakker kun negativt om andre og de andre ansatte. Og så var behandlingen slet ikke de penge værd. Aldrig skal jeg her ind igen

1 ottobre 2021

Risposta di Marias hudplejeklinik

Kære B Bc/anonym. Jeg undrer mig over din anmeldelse. Der er ingen ansatte i klinikken, da alle som arbejder her er selvstændige behandlere. En ansat starter først på mandag d. 5. oktober. Det ville været rart hvis du havde præsenteret dig selv og fortalt hvilken behandling du angiveligt har fået. Jeg har ikke lyst til at uddybe hvorfor denne anmeldelse virker meget utroværdig, men jeg har trods alt situationsfornemmelse og ville efter 28 år i branchen vide, hvis jeg havde givet en dårlig service eller behandling.

De bedste hilsner, Maria/Marias Hudplejeklinik

Urimelig og ufleksibel

Jeg havde købt et gavekort på 750 kr. til min kones fødselsdag. Hun fik ikke brugt gavekortet med det samme og det fik lov til at ligge i skuffen. Vi besluttede at bruge gavekortet til en fælles krops- og ansigtsbehandling hos Maria. Desværre opdagede vi at gavekortet var udløbet for 5 måneder siden.
Jeg ringede til Maria og spurgte om vi alligevel kunne benytte gavekortet, dels på grund af Corona situationen og fordi vil trods alt ville købe en betydelig dyrere behandling.
Maria oplyste at gavekortet ikke kunne anvendes, da det var indtægtsført hos hende. Der har hun selvfølgelig fuldstændig ret til, men jeg synes det er en urimelig og ufleksibel behandling af sine kunder.
Jeg er da ked af at have mistet værdien af gavekortet, men jeg er endnu mere trist over den dårlige behandling jeg fik.
Resultatet er at vi ikke skal have behandling på Marias hudplejeklinik i fremtiden.

4 agosto 2021

Kære Palle Badsted
Du skriver en anmeldelse på baggrund af en telefonsamtale med os, hvor du forklarer at du ønsker at benytte et udløbet gavekort, og vi informerer dig om at det ikke kan lade sig gøre - fordi gavekortet er udløbet.
Vores gavekort gælder i hele 3 år og dit gavekort er desværre udløbet i februar 2021 (for 6 måneder siden). Det er helt almindelige regler for gavekort; at de ikke kan bruges efter udløbsdato, og vores virksomhed overholder alle love og regler omkring gavekort, men det er selvfølgelig ærgerligt, at din hustru ikke fik glæde af gavekortet i de tre år det var gyldigt. Du vælger at give en anmeldelse af klinikken uden nogensinde at have fået en behandling hos os, hvilket betyder at din anmeldelse ikke er af vores håndværk og faglighed, men fordi vi afviser betaling med et udløbet gavekort. Jeg kunne forstå på vores telefonsamtale, at du arbejder som revisor, og du må derfor også have set hvor svært det har været for så mange selvstændige erhvervsdrivende at være lukket ned grundet coronakrisen, og oplevet hvor meget vi har lidt. Du ved derfor sikkert også, at vi har været lukket nede i samlet lidt under fem måneder, og at der til trods for coronakrisen har været rig mulighed for at besøge os, eller kontakte os omkring jeres problem med dels dyrere behandling samt corona krisen, inden gavekortet var udløbet. Vi ville gerne have fundet en løsning, men det er helt almindeligt, at overholde en udløbsdato. Vi håber, at du trods alt får forkælet konen, som hensigten med gavekortet var. God sommer. Hilsen Marias Hudplejeklinik

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più