Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Café anmeldelse ARoS kunstmuseum er i verdens klasse og jeg beriges ved hvert besøg og dog - jeg har nu fravalgt caféen som er vanvittig langt fra hvad der forventes i 2026 - dårlig kvalitet af mad /... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Frokosttallerkenen var med 5 små meget velsmagende retter, produceret af friske råvarer. Både rugbrød og det lyse brød var friskt og sprødt med god smag. Meget lækkert, det kommer vi til at gentage en... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Jeg var på ARoS med nogle venner. Vi sluttede besøget med at spise i orangeriet. Jeg fik en kødret, som stort set kun var over tilberedt svinemørbrad, kødet havde fuldkommen mistet sin struktur.... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Eventi e intrattenimento

Scritti dall'azienda

ARoS er et spektakulært billed- og oplevelseshus for børn og voksne; en mental servicestation hvor det nysgerrige menneske kan blive både behaget og udfordret.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Uinspirerende udstillinger på alle…

Uinspirerende udstillinger på alle etager. Det hjælperikke at pakke oplevelsen ind i sort mørke. Boy er som altid fantastisk,men nu skubbet ind i er hjørne, hvor han han stirrer på en oversize dildo. Det var en smuk dag og derfor flot vue fra panoramaet. Vi var3 besøgende og alle kr 570 var spildt. Heldigvis! bor jeg tæt på Louisiana.

7 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Frokosttallerkenen var med 5 små meget…

Frokosttallerkenen var med 5 små meget velsmagende retter, produceret af friske råvarer. Både rugbrød og det lyse brød var friskt og sprødt med god smag. Meget lækkert, det kommer vi til at gentage en anden gang.

14 marzo 2026

Uprofessionelt personale

Jeg besøgte ARoS en dag hvor jeg var alene og ville se deres nye udstillinger. Jeg låner et årskort af min mors kæreste for at tjekke os ind. Åbenbart kunne en meget ældre dame ved kassen ikke forstå, at vi var sammen så hun begyndte at disciplinerer mig grovt for at prøve at snyde. Jeg prøver at fortælle hende respektfuld at vi var to, men hun fortsatte med tonen og ligefrem truede med vagter. Det er en yderst uprofessionel måde at håndtere en misforståelse på, tænk et fint kunstmuseum skal ødelægges af et personale, der mener de altid har ret. Skuffende oplevelse i høj grad.

14 marzo 2025

Kære Vegas,
Tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os og dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, du har haft en dårlig oplevelse på museet, og det beklager vi meget.

Et årskort til ARoS er personligt og må derfor desværre ikke lånes ud til andre. Til gengæld kan du komme ind på museet kvit og frit, hvis du er med som ledsager til årskortholderen, fx din mors kæreste – og det håber vi naturligvis, du vil gøre brug af en anden gang.

Vi tager selvfølgelig din henvendelse med videre, så vi kan sikre, at vi håndterer den slags situationer bedre fremadrettet. Og vil du uddybe yderligere, er du velkommen til at skrive til digital@aros.dk

Café anmeldelse

Café anmeldelse
ARoS kunstmuseum er i verdens klasse og jeg beriges ved hvert besøg og dog - jeg har nu fravalgt caféen som er vanvittig langt fra hvad der forventes i 2026 - dårlig kvalitet af mad /kager ingen fornyelser og priser der slet ikke matcher udvalget - tænk sig det er hvad ARoS nu i mange år har budt evt kunder og vores turister.Find nu fornyelse eller anden chef leverandør .

18 febbraio 2026

Besøg i Orangeriet på Aros

Besøg i Orangeriet på Aros, først en elendig brunch, har de gået ny chef i køkkenet, derefter en parkeringsbøde, selvom vi fulgte de sædvanlige rutiner , så slut med Aros, farvel. Datoen lørdag d. 14 feb, 2026

Henriette Canham

14 febbraio 2026

Hej Henriette,

Tak for din mail. Vi er glade for, du har været forbi ARoS, men selvfølgelig kede af, at det har været en dårlig oplevelse.

Vi arbejder løbende på at forbedre museumsoplevelsen for vores gæster, så vi sætter stor pris på din feedback og tager den med videre til vores køkkenpersonale, ligesom vi sørger for at refundere det resterende beløb fra dit årskort.

Vi håber, at du alligevel har lyst til at besøge museet igen engang i fremtiden, så du kan opleve vores nye, store Skyspace, der åbner til juni.

Skøn oplevelse på Aros

Jeg besøgte Aros som gratis gæst via min venindes årskort. Vi tilbragte et par rigtig gode timer med flere af husets alsidige oplevelser. Vi så Alexander Tovborg-udstillingen, som var flot og interessant, var rundt og se flere andre udstillinger, oppe i regnbuen, plejer at være der i solskin, men gråvejr og sne var også helt specielt. Husets arkitektur er altid en oplevelse i sig selv med den fantastiske trappe. Til frokost sad vi i et skønt område med udsigt over byen og fik lækkert smørrebrød med enormt meget og lækkert kyllingesalat samt en salat med bagt rødbede. Det var virkelig lækkert. Senere fik vi også kaffe og dagens kage, også skønt. Vi elsker museumsbutikken og får altid købt fine ting til gode priser (og med rabat, hvis man har årskort). Jeg må virkelig rose deres indkøber, jeg kender ikke nogen museumsbutik, der kan matche Aros'. Kan finde på at gå derind uden at skulle ind på selve museet, det er en fornøjelse at besøge den butik. Alt i alt kan man tilbringe nogle gode timer med alsidige oplevelser og god mad på Aros. Jeg vil nu selv have et årskort, for det er alle pengene værd. Glæder mig også til, at deres nye Dome åbner.

2 gennaio 2026

1 stjerne pga. p-bøde

Et skønt museum og fantastisk udstilling med Alexander Tovborg efterfulgt af en dejlig juleplatte på Orangery.
Alt blev dog ødelagt da jeg kom ned til bilen, hvor der sad en bøde på 985kr..ja 985kr.
Bilen var sat til ladning efter en tur fra København, og det er min egen skyld, at jeg ikke tjekkede skiltet ordenligt. Der skal betales både for parkering og for ladning, hvilket jeg ikke har oplevet før.
Men en bøde på 985kr. er jo helt vanvittigt.
Mit forslag er 2 timers gratis parkering til besøgende til en af Århus største turistattraktioner.
Århus kommune, Aros og ParkZone burde i fællesskab skamme sig.
I alt 1895kr. for to personer i omkring 2 timer.

6 dicembre 2025

Kære Lennart,
Tak for at dele din begejstring for Alexander Tovborgs udstilling... og din frustration over parkeringssituationen. Det er fuldt forståeligt, at en bøde af den størrelse føles urimelig og giver en dårlig afslutning på et ellers godt museumsbesøg.

Parkeringsområdet drives af ParkZone efter aftale med Aarhus Kommune, og reglerne – herunder betaling både for parkering og opladning – har vi desværre ikke indflydelse på. Det betyder desværre også, at museet ikke har mulighed for at annullere bøder. Når det er sagt, tager vi naturligvis din feedback videre til både ParkZone og kommunen.

Tak igen for at skrive til os – vi håber, at du trods alt får lyst til at besøge os igen en anden gang, og at oplevelsen denne gang får lov at stå alene!

Valutata 1 stelle su 5

Første og sidste gang på AROS

Bestilte billetter til en workshop, hvor der stod eksklusiv billet til AROS. Fint, vi havde ikke interesse i AROS, vi ønskede kun workshop.
Ved indgangen bliver vi mødt af en nedladende mand og trods, at vi fortalte, at vi aldrig havde været der før, fortsatte han.
Vi stiller os i kø og finder ud af, at man kun kan komme til workshop, hvis man også køber en billet til 190,- kr. pr. stk. da workshoppen foregår inde på AROS. Dette står INGEN steder på hjemmesiden, at det er et krav!
Vi har aldrig været på AROS før, og kommer det ikke igen

23 novembre 2025

Kære Dorte

Tak for din henvendelse.
Vi er glade for, at du havde meldt dig til workshoppen på ARoS, men naturligvis kede af at høre om din oplevelse af forløbet.

Vi arbejder løbende på at forbedre oplevelsen for vores gæster, også når det gælder vores arrangementer, så vi sætter stor pris på din feedback og tager den med videre.
Du er meget velkommen til at kontakte os på digital@aros.dk, så vi kan følge op og se, hvordan vi bedst kan hjælpe dig videre.

Arrogance

Var på ARoS café d 11.11.25 skulle have æbleskiver. Klokken var 15.45. Det var ikke mulige, køkkenet lukkede kl.15 blev der sagt. Var ret overrasket, og skuffet. Kan ikke læse nogle steder, at efter 15.00 kan man ikke få Æbleskiver. Havde mine børnebørn med, skuffelsen var stor. Personalet var arrogante og meget lidt service orienterede. Da jeg spurgte om the valg, kørte ekspedientens øjne op i hår grænsen. Det er så uforskammet, utrolig dårlig betjening. Ville betale kontant, Der skal man åbenbart først op i (regnbuen) for at væksten penge. Kunder bag mig, spurgte om personalet var gået hjem.
Kom nu ind i kampen, få byttepenge ved disken, få unge mennesker, der har oprigtig lyst, til at give os, der kommer, en god oplevelse. Til de unge i caféen, Syntes i skylder ARoS museum og os kunder, en bedre oplevelse. Alt bliver bare så meget bedre, uden alt den arrogance.
Mvh Annette Rahbæk

11 novembre 2025

Kære Annette,

Der er desværre sket en intern kommunikationsfejl, og vi beklager meget, at det gik ud over jer. Vi har rettet op på fejlen, og frem mod jul er det selvfølgeligt muligt at få gløgg og æbleskiver på ARoS fra kl. 11-17. Vi har også sørget for, at det fremgår tydeligt på vores hjemmeside på www.aros.dk/jul og på www.aros.dk/cafe.

Vi arbejder løbende på at forbedre museumsoplevelsen for vores gæster, både hvor de møder kunsten samt i vores butik, i Informationen og i vores café og restaurant, og vi sætter pris på din feedback.

Send os gerne en mail på digital@aros.dk, så vi kan tale videre om, hvordan vi kan forbedre ARoS-oplevelsen for dig og vores andre gæster, og så vi kan give dig og dine børnebørn muligheden for at besøge museet på ny og nyde en omgang kunst og æbleskiver.

Valutata 3 stelle su 5

Risposta di ARoS

Hej Janni, ked af at høre besøget skuffede – du er velkommen til at dele din fulde anmeldelse på email til digital@aros.dk – så tager vi det med i vores løbende gæstefeedback. Kh. Rikke / ARoS

Frokost på ARoS Orangeri

Frokost på ARoS Orangeri den 30. august 2025.

Vi var tre personer på besøg på dejlige ARoS, skønt museum og dejlige udstillinger. Så denne anmeldelse gælder kun for ARoS Orangeri.

Vi bestilte fra menukortet en, Frokosttallerken – 5 små retter for kr. 175
Beskrevet som: Et udvalg af hjemmelavede og lokale specialiteter med friskbagt brød og smør.

På tallerkenen var der:
- To vulgære tykke skiver røget svinemørbrad, som helt sikkert havde smagt fint hvis de var skåret tyndt. Tilbehør karse og et smule mayonnaise, det var så det.
- Små stykker intetsigende kuller, som var alt for salte og sure. Tilbehør et stk kapersbær og en teskefuld æggeblomme
- Håndpillede rejer, som ikke smagte af rejer, de var lettere udkogte og serveret i en eller anden uidentificerbar dressing.
- Mærkværdig portion af kogt sur blomkål og et eller andet udefinerligt.
- To ostebjælker med solbærmarmelade og mandler, det smagte fint.
Brødet var tørt og kedeligt, men betjeningen var venlig og hjælpsom.
Den frokost var en kedelig oplevelse, og der spiser vi ikke igen.

29 luglio 2025

Kære Lene,

Vi er glade for, du har været forbi ARoS og har nydt vores udstillinger, men selvfølgelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i vores restaurant.

Vi arbejder løbende på at forbedre museumsoplevelsen for vores gæster, både hvor de møder kunsten samt i vores butik, i Informationen og i vores café og restaurant, så vi sætter stor pris på din feedback og tager den med videre til de relevante kolleger.

Send os gerne en mail på digital@aros.dk, så vi kan give dig muligheden for at besøge museet på ny og rette op på den ærgerlige oplevelse.

De bedste hilsner
Signe/ARoS

Skuffende oplevelse!!!

Vi besøgte ARoS med familien d. 22/7

Vi havde fået overbevist børnene at det ville blive en god oplevelse, men der var så lummert, varmt og dårligt indeklima, at det næsten ikke var til at holde ud. Ventilationen kørte vist på laveste niveau. Der lugtede af sur sved overalt.
Et meget skuffende besøg!!!

22 luglio 2025

Kære Torsten

Først og fremmest: Dejligt at I lagde vejen forbi ARoS – vi beklager, at det blev en varm oplevelse!

Vi er stolte af at være udnævnt som Green Attraction – et kvalitetsmærke for attraktioner, der gør en særlig indsats for at være bæredygtige og tage hensyn til miljøet.

Derfor arbejder vi løbende på at mindske vores energiforbrug og gøre museet mere bæredygtigt. Af hensyn til kunsten kræver vores gallerier en streng klimastyring uden afvigelser, mens der i museets øvrige arealer kan forekomme større udsving i temperatur. Det kan særligt mærkes på varme sommerdage – bl.a. den 22. juli.

Vi håber dog, at I trods varmen havde nogle gode oplevelser med kunsten.

Rigtig god sommer,

Valutata 3 stelle su 5

Ikke et familievenligt sted.

Ikke et familievenligt sted.. vi besøgte idag den 18/4 Aros og brugte det meste af tiden på at stå og vente ved elevatoren, da vi ikke kunne komme op og ned af trapperne med en klapvogn.. udover det blev vi to gange taget fat i af vagter..

En vagt kom og sagde at vi ikke måtte have vores 1,5 årig oppe på skulderne.. da hun ikke ville sidde i klapvognen og vi derfor havde mere styr på hende der.

Udover det sagde en anden vagt at vi ikke måtte have vores datters vandflaske liggende under klapvognen, og vi skulle gå i garderoben og ligge den.. det var virkelig ærgerligt da vi ellers synes museet var flot og udstillingerne spændene..

Vi kan virkelig ikke anbefale det til andre familier med små børn.

18 aprile 2025

Hej Natasja,

Tak for at dele jeres oplevelse hos os – vi er naturligvis kede af at høre, at besøget ikke levede op til jeres forventninger.

Vi vil gerne starte med at beklage, hvis I ikke har følt jer velkomne – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, store som små!

Samtidig vil vi gerne give lidt baggrund for de retningslinjer, I stødte på under besøget:
Af sikkerhedsmæssige årsager tillader vi desværre ikke, at børn bæres på skuldrene – det skyldes risikoen for fald, især tæt på gelændere og trapper. Til gengæld er det helt tilladt at bære barnet foran på kroppen eller i armene, hvis det fungerer bedre end klapvognen.

Med hensyn til vandflasken, beder vi også af sikkerhedsgrunde og hensynet til værkerne i gallerierne, at disse opbevares i garderoben – det gælder for alle gæster. Især i Picasso-galleriet er der ekstra strenge krav til sikkerheden omkring værkerne.

Dejligt I fandt udstillingerne spændende og håber, at I vil overveje at besøge museet igen en anden gang – I må meget gerne kontakte mig, hvis I har spørgsmål til ovenstående.

Kh. Rikke / ARoS
rigr@aros.dk

Fantastisk museum

Vi besøger alle de kunstmuseer, vi kan komme til - og vi kommer tit på ARoS. Vi bliver gang på gang begejstret over de fantastiske udstillinger, den spændende bygning og den fine cafe. Og sætter stor pris på personalets venlighed.
Absolut et af Danmarks allerbedste museer.

14 febbraio 2025

Risposta di ARoS

❤️ Tak for dine fine ord! Vi er super glade for at høre I har haft et skønt besøg! Kh. Rikke / ARoS

Valutata 1 stelle su 5

Har aldrig prøvet noget lignende de har…

Har aldrig prøvet noget lignende de har ikke styr på noget som helst og holder intet af det de lover og kan ikke huske det de har lovet og ringer ikke tilbage som lovet for at afslutte sager

1 febbraio 2025

Kære Levi,

Det er bestemt ikke det indtryk, vi ønsker at efterlade, og vi beklager, hvis vi ikke har levet op til dine forventninger.

Vi vil meget gerne i dialog med dig for at få klarlagt, hvad der er gået galt, og hvordan vi kan rette op på det.

Du er derfor meget velkommen til at kontakte os direkte på digital@aros.dk så vi kan finde en løsning.

Vi ser frem til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Valutata 5 stelle su 5

Aros er ALTID et besøg værd

Jeg bor 1,5 times kørsel fra Aros, men har i de sidste 3 år haft årskort. Jeg elsker at besøge de nye udstillinger og jeg nyder også altid at gense de permanente. Jeg kommer på Aros med mine veninder, mine børn (28, 24, 17, 13) og med min mand og vi er alle begejstrede. Museumsbutikken har altid noget vi ikke kan leve uden. Skønt sted. Det ærgrer mig at mange bedømmer Aros negativt pga restaurant og mad. Jeg spiser aldrig på Aros, så den del kan jeg ikke udtale mig om. Til gengæld har jeg personligt kun mødt smilende og venligt personale over alt.

29 marzo 2025

Tak for din fine anmeldelse, Heidi! ❤️

Valutata 1 stelle su 5

Mit barnebarn og jeg var på Aros i…

Mit barnebarn og jeg var på Aros i vinterferien. Startede med at blive groft og højlydt overfuset af en vagt, da jeg havde en meget lille rygsæktaske med. Ret provokerende opførsel.
Øverste etage var fin med anerkendte kunstnere. De farvede vinduer var en skuffelse ligesom resten af museet.
Caféen var dyr og dårlig.
Kommer ikke igen og vil ikke anbefale museet.

8 febbraio 2025

Kære Annelise,

Vi arbejder løbende på at forbedre museumsoplevelsen for vores gæster, både hvor de møder kunsten samt i vores butik, i Informationen og i vores café og restaurant.

Send os gerne en mail på digital@aros.dk, så vi kan høre mere om, hvordan vi kan forbedre ARoS-oplevelsen for dig og vores andre gæster, og give dig muligheden for at besøge museet på ny.

Valutata 2 stelle su 5

Orangeriet

Jeg var på ARoS med nogle venner.
Vi sluttede besøget med at spise i orangeriet.
2 pænt store stykker kød, 5 stk skorsenerod a 5 cm og under 1 cm i diameter. Hertil lidt svampe. Det hele lå i noget bouillon.
Jeg manglede virkelig noget tilbehør.
Rodfrugter, kartofler,ris,pasta eller mindst et stykke brød.
Det kan ikke anbefales

25 ottobre 2024

Kære Annemarie,

Tak for din henvendelse, og fordi du har taget dig tid til at skrive til os. På ARoS arbejder vi hele tiden på at forbedre os, og vi gør vores bedste, for at vores gæster får en rigtig god oplevelse.

Jeg er ked af at høre, at vi ikke levede op til det ved jeres besøg. Du må derfor meget gerne kontakte os på digital@aros.dk, så vi kan finde en løsning på det.

Vi håber på at se dig snart igen.
Bedste hilsner,
ARoS

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più