AROS Privathospital Recensioni 358

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været hos Liuba flere gange og fået forskellige skønhedsbehandlinger, og jeg har haft en rigtig god oplevelse hver gang. Resultaterne har også været virkelig fine, og jeg er altid gået derf... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

God velkomst sød, informativ sekretær. Dejlige omgivelser i venteområdet, man sidder ikke for tæt.Behagelig,professionel og venlig behandling af øjenlæge Ahmed. Så en god behandling med et super r... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk oplevelse! Alt var gennemtænkt, grundigt forklaret og i super trygge rammer. Personalet var utrolig professionelt og imødekommende. Jeg har bøvlet med acne længe, og en helt særlig tak... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Policlinico
  2. Dermatologo
  3. Otorinolaringoiatra
  4. Chirurgo plastico
  5. Clinica per la cura della pelle
  6. Clinica urologica

Scritti dall'azienda

AROS Privathospital er beliggende i Skejby nord for Aarhus. Her ligger privathospitalet diskret placeret med gode parkeringsmuligheder, så det er let at komme til og fra. AROS byder på behagelige omgivelser, afslappet atmosfære og topmoderne faciliteter, så både patienter og pårørende kan føle sig trygge og godt tilpas. Hospitalet modtager både private patienter, patienter, der er henvist af offentlige sygehuse, og patienter med sygeforsikring. AROS rummer ikke mindre end over 25 specialafdelinger bemandet med nogle af landets dygtigste speciallæger. Når du bliver behandlet på AROS, bliver du tilknyttet en fast speciallæge, som følger dig gennem alle behandlingens faser, også selvom der er behov for, at flere forskellige speciallæger samarbejder om behandlingen. På AROS Privathospital er der ingen ventelister. Det betyder, at der normalt ikke går mere end tre til fire uger fra du kommer til konsultation, til du kan blive opereret. Det er den tid, det tager for AROS at planlægge en dags operationsprogram, sørge for personale og koordinere antallet af indlagte patienter. Her bliver behandlingsforløbet afstemt efter dine behov. Behandlingen planlægges i samråd med dig, og det betyder, at man tit kan planlægge datoen for din operation allerede ved første konsultation. På den måde sikres det, at du har mulighed for at koordinere med dit arbejde eller studie. Du har også mulighed for at reservere en operationsdato, så du har tid til at overveje dit valg nærmere, før du træffer den endelige beslutning.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Øjenoperation

God velkomst sød, informativ sekretær.
Så en god behandling med et super resultat.

2 dicembre 2025

Kære Berit,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse. Det glæder os meget at høre, at du har følt dig godt taget imod – både af sekretæren og af Ahmed – og at du er tilfreds med resultatet.

Vi sætter stor pris på din ros og sender den selvfølgelig videre til teamet.

Imødekommende og professionel personale

31 marzo 2026

Kære Jonathan,

Mange tak for din fine anmeldelse og de pæne ord om vores personale.

Det glæder os at høre, at du har oplevet både imødekommenhed og professionalisme hos os.

Valutata 2 stelle su 5

Uprofessionel og spild af penge.

Lægen, Ole Momsen, ved ikke hvordan man taler til folk der er ulykkelige over- eller usikre på deres udseende. Jeg kom for en fedtsugning på hage/hals, som står til omkring 15.000 kr. på deres hjemmeside. Jeg endte med at betale næsten 10.000 kr. mere. Ole Momsen sagde da jeg kom ind “jeg kan godt se hvorfor du er her, ja det kan alle jo se.” Og da jeg kom til tjek efter min operation, hvor jeg fortæller at jeg ikke er glad for resultatet. Man kan næsten ikke se forskel på før og efter, hvor han så peger på mit billede og kalder mig “plump”. Han siger der ikke kan gøres mere, og at det er min undermund man kan se. Men det ved jeg ikke passer, for så tydelig har den aldrig været før. Han har efterladt fedt, selvom jeg sagde jeg ville have det hele væk. Og så til 23.300 kr!!!! Jeg er så ked af det, og ville ønske jeg kunne få mine penge tilbage.

13 marzo 2026

Kære Noah,

Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med dit resultat. Behandlingen blev udført i henhold til planen, du godkendte inden indgrebet, og efterfølgende kontrol viste et forløb uden komplikationer.

Fedtsugning er en individuel vurdering, og resultatet blandt andet af hudens elasticitet og anatomi. Det er derfor ikke muligt at fjerne alt fedt.

Vi tager din feedback til efterretning, men kan ikke genkende beskrivelsen af ​​forløbet eller den måde, vores personale kommunikerer på. Vores mål er altid at behandle alle patienter med respekt og professionalisme.

Ole Momsen - Speciallæge i Plastikkirurgi

Valutata 5 stelle su 5

"De var allesammen så fantastisk søde"

"De var allesammen så fantastisk søde"
Sagde min kone dagen efter operationen. "Jeg har overhovedet ikke haft smerter" Sagde hun 5 dage efter. Jeg syntes det hele var velorganiseret og professionelt.
100 procent tilfredshed herfra.

24 marzo 2026

Kære Gert,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele både din og din kones oplevelse med os.

Det glæder os meget at høre, at hun har haft et smertefrit forløb, og at I begge har oplevet vores team som søde, velorganiserede og professionelle.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og på, at I har taget jer tid til at skrive så fine ord.

Så god service fra sygeplejerskerne

Så god service fra sygeplejerskerne
Rig flot og udført arbejde.
Kan kun anbefale det til andre

16 marzo 2026

Kære Jennie,

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord om vores sygeplejersker.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med både service og resultat.

Din anbefaling betyder meget for os – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået lavet læbefiller og botox…

Jeg har fået lavet læbefiller og botox hos doktor Ljubov Mattes i mange år nu, og jeg har altid været meget tilfreds med resultaterne. Det ser meget naturligt ud. Hun er meget kompetent og en kosmetolog på højt niveau.

Jeg har også fået udført andre behandlinger såsom peeling og plasmaløft.

Jeg har endnu ikke prøvet en bedre kosmetolog end hende, og jeg har ellers prøvet flere før hende.

1 marzo 2026

Kære kunde,

Mange tak for din anmeldelse og de mange rosende ord om læge Liuba.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du gennem flere år har været tilfreds med både resultaterne og oplevelsen her hos AROS.

Vi lægger stor vægt på, at behandlingerne ser naturlige ud og tilpasses den enkelte, så det glæder os, at du netop fremhæver dette.

Det er altid en fornøjelse at have loyale patienter som dig, der vender tilbage gennem tiden.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Farvel rynker - fraktioneret co2

Jeg var ked af min hud var blevet slap, tynd, mat, tør, pigmenteret og huden havde fået lidt ru overflade (jeg er 37 år).

Jeg har fået fraktioneret co2 laser af deres meget kompetente Læge Liuba, specialist i (medicinsk og kosmetisk) anti-age. Hun var sikker på fraktioneret co2 laser var det rette for mig.

Jeg har brugt mange penge på diverse cremer og vitaminer, men intet af det hjalp på overfalden af min hund.

Efter min fraktioneret Co2 er langt de fleste overflade rynker forsvundet på mine kinder tæt på nedre øjenlåg. De øvre øjenlåg har trukket sig så meget det ligner jeg har fået et øjenlåsløft, da man bedre kan se min eyeliner og øjenskygge. Strukturen er blevet meget forbedret, og pigment skjolderne er fjernet. Down periode 4-5 dage og 7 dage så var alle skorper faldet af.

Jeg venter nu på resultatet de næste to måneder for at se om min hud også bliver tykkere :)

Selvom behandlingen har en down periode på 4-5 dage, så er det absolut det hele værd. Jeg vil bestemt gentage samme behandling.

5 stjerne og en meget glad og tilfreds kunde :)

12 marzo 2026

Kære Birgit,

Mange tak for din flotte og detaljerede anmeldelse – og for de varme ord om vores læge, Liuba Penova Mattes.

Vi bliver rigtig glade, når patienter som dig deler deres oplevelse så åbent og ærligt. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig tryg gennem hele behandlingsforløbet, og at du allerede oplever så flotte resultater efter din fraktioneret CO2-laser.

Formålet med behandlingen er netop at forbedre hudens struktur, reducere rynker og give en fastere og mere jævn hudtone – så det er dejligt at høre, at resultatet lever op til dine forventninger.

Vi sætter også stor pris på, at du beskriver din oplevelse med helingsperioden og slutresultatet – det er en stor hjælp til andre, der overvejer samme behandling.

Mange tak igen for dine 5 stjerner og for at tage dig tid til at dele din oplevelse.

Et par dage siden

Et par dage siden, Jeg har fået behandling med korregere mine læber og fjerne papilomer. Det var rigtig dejlig oplevelse og grundig konsultation! Er meget tilfreds og glad for service og kvalitet!!! Anbefaler klinikken til alle! De få hurtigt behandling med grundig konsultation. Mvh. Oleksandr Petrovych.

21 marzo 2026

Kære Oleksandr,

Mange tak for din anmeldelse og de venlige ord om din behandling.

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse og er tilfreds med både service og resultat.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med andre.

Meget tilfreds med resultatet

Meget professionel og kompetent behandling hos læge Liuba Penova Mattes.
Stor faglighed og et flot resultat.
Kan klart anbefales.

Kære Tatiana,

Mangetak for din anmeldelse og de pæne ord om Liuba Penova Mattes.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både behandlingen og resultatet.

Din anbefaling betyder meget for os – tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har haft en god oplevelse hos Aros…

Jeg har haft en god oplevelse hos Aros klinik. Personalet var venligt og professionelt, og behandlingen blev udført grundigt. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Kan klart anbefales."

Kære Aleksander,

Mange tak for din anmeldelse og de pæne ord om vores personale og behandling.

Det glæder os meget at høre, at du har følt dig tryg og godt taget imod gennem hele forløbet.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har været hos Liuba flere gange og…

Resultaterne har også været virkelig fine, og jeg er altid gået derfra tilfreds. Det virker som om hun går op i sit arbejde og tager sig tid til én.

Alt i alt kan jeg klart anbefale hende, hvis man overvejer en behandling.

Kære Ludmila,

Mange tak for din anmeldelse og de fine ord om Liuba.

Det glæder os meget at høre, at du har haft gode oplevelser og er tilfreds med dine resultater hver gang.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og på, at du fremhæver Liubas grundighed og engagement – ​​det betyder meget for hele teamet.

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god og professionel behandling:)

Jeg har fået laserbehandling for at fjerne hår i ansigtet. Jeg har kun haft gode oplevelser når jeg har fået mine behandlinger. Sofie har været sød til at fortælle om behandlingen og guidet mig til at finde ud af hvad der skal til for at få det bedste resultat. Så kun gode oplevelser herfra.

17 marzo 2026

Kære Maria,

Mange tak for din anmeldelse og de søde ord om Sofie og dine behandlinger.

Det betyder meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser og føler dig godt guidet gennem forløbet.

Vi er glade for, at du er tilfreds med både resultatet og den personlige vejledning.

Hurtig tid, dygtigt personale

Hurtig tid, særdeles kompetent og behagelig rheumatolog René Østgaard, som stillede min diagnose, så jeg nu kan komme i behandling. Også tak til sekretær Mette, som jeg snakkede med på tlf.

11 marzo 2026

Kære Hanne,

Mange tak for din anmeldelse og de venlige ord om både René Østgaard og vores sekretær Jette.

Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse, og at diagnosen hurtigt førte dig videre til den rette behandling.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Valutata 2 stelle su 5

Mangelfuld diagnostisering hos Aros Privathospital

Anmeldelse af Aros Privathospital
Jeg har i over tre år oplevet tiltagende svaghed, stivhed og smerter i lænden og begge ben.
Aros Privathospital gennemførte en neurologisk undersøgelse og scanning, men konkluderede, at der ikke var fysiske fund. Med henvisning til Freud antydede lægen at symptomerne nok var psykisk betingede, hvilket jeg som psykolog faktisk forsøgte at acceptere. Jeg har udskrift af lægens telefoniske diagnose af 02-07-2025.
Godt et halvt år senere faldt jeg dog i byen og blev hentet af en ambulance. En ny MR-scanning, foretaget af det offentlige, viste svær afklemning af rygmarven – på et sted i lænden, som Aros ikke havde tænkt på at undersøge. Nu er jeg så blevet opereret på Skejby Sygehus. Det fremgår desuden af min sundhedsjournal, at en tidligere scanning før mit besøg på AROS allerede viste tegn på begyndende afklemning. Dette fund overså AROS således åbenbart også. Mine ovennævnte symptomer er siden blevet vurderet som "klart forenelige med nerveafklemning i lænden". Forsinkelsen i diagnose og behandling betyder, at jeg ikke nødvendigvis kan genvinde normal funktion i lænden og benene. Jeg skriver så her, fordi Aros ignorerer mine henvendelser.
Samlet set mener jeg, at Aros har udvist en mangelfuld udredning, både i forhold til mine aktuelle symptomer og den på det tidspunkt allerede eksisterende billeddiagnostik. Mine symptomer har været konstant tiltagende og aldrig statiske. Jeg indgiver derfor en klage til Styrelsen for Patientsikkerhed. Her skal Aros nok få sig vredet ud af spørgsmålet om juridisk skyld. Men om ikke andet kan min oplevelse måske være med til at forebygge lignende forløb for andre. Aros kan sikkert godt lave rutineopgaver. Men når der er lidt kød på sagen, og det kikser for dem, er det åbenbart patienten, der er noget galt med, ikke Aros. Hvorefter det offentlige så må rydde op efter Aros.

2 luglio 2025

Kære Ole,
Tak for din anmeldelse. Jeg sætter stor pris på alle tilbagemeldinger – både positive og negative – fordi de giver mulighed for at lære og forbedre vores arbejde.
Først og fremmest vil jeg gerne beklage, at jeg ikke fik fulgt op på din tidligere henvendelse, hvor du bad om uddybende oplysninger vedrørende scanningen fra juni 2025.
På det tidspunkt havde jeg ikke kendskab til resultaterne fra den senere scanning, som blev udført i januar 2026, eller til din efterfølgende konsultation et andet sted. De oplysninger er først kommet frem efterfølgende.
Ved konsultationen i maj 2025 var jeg kun bekendt med at der forlå en normal MR-scanning og en normal neurologisk vurdering fra 2023. Jeg havde ikke adgang til den scanning fra 2024, som du senere har oplyst om.
Selvom jeg af hensyn til tavshedspligten ikke kan gå i detaljer her, kan jeg kommentere på det, du selv har nævnt: Den scanning, vi henviste dig til i maj 2025, omfattede hele rygmarven – fra hjernen og ned til det øverste af lænden, samt nervetrådende til midt i lænderyg (niveau L3). Ifølge beskrivelsen sås ingen afklemning af rygmarven. De nederste centimeter af rygsøjlen, hvor der ikke er rygmarv men kun de sidste nervetråde og nerverødder (L4 og L5), blev dog ikke scannet.
Under konsultationen optog jeg en grundig sygehistorie og foretog en omfattende neurologisk undersøgelse. Efterfølgende drøftede jeg også din sag med en anden neurologisk overlæge for at sikre, at der ikke var tegn på en neurologisk årsag til dine symptomer.
Samlet set viste journal gennemgangen, sygehistorien, de neurologiske fund og den daværende scanning ingen tegn på neurologisk skade. Der var hverken evidens for afklemning af rygmarven eller afklemning af nerverødder.
Jeg er naturligvis ikke kendt med, hvordan dine symptomer og fund har udviklet sig efter konsultationen hos mig, og kan derfor ikke udelukke, at man på et senere tidspunkt kunne stille en anden diagnose, hvie symptomerne eller de objetive fund ved den neurologiske undersøgelse skulle have ændret sig
Med venlig hilsen,
Paul von Weitzel-Mudersbach Speciallæge i Neurologi

Valutata 5 stelle su 5

De holder hvad de lover og er super…

De holder hvad de lover og er super glad for resultatet så jeg kan varmt anbefale dem. også dem der arbejder der de er super skønne mennesker. Så en 5 her fra 😊🙏 deres priser er medgørlig og til at forstå så mange tak til team Aros

9 marzo 2026

Kære Mike,

Mange tak for din anmeldelse og de rosende ord om både resultatet, vores team og priser.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse og føler dig godt behandlet hos AROS.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har henvendt mig til læge Liuba…

Jeg har henvendt mig til læge Liuba Penova Mattes for rådgivning og behandling. Jeg har fået kompetent vejledning og veludførte behandlinger. Jeg er meget glad og tilfreds – tusind tak, alt var rigtig godt!

2 marzo 2026

Kære Maria,

Mange tak for din fine anmeldelse og de flotte ord om vores læge, Liuba Penova Mattes.

Det glæder os meget at høre, at du har følt dig godt rådgivet og er tilfreds med behandlingen. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget for os!

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse hos Aros Privathospital
Jeg har fået foretaget en 360 graders hudreduktion på maven efter et større vægttab, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med mit valg af Aros Privathospital.
En helt særlig og dybfølt tak skal lyde til speciallæge Ahmad Makki, som har udvist en enestående faglighed, præcision og æstetisk sans. Resultatet er simpelthen vildt flot – langt over mine forventninger – og jeg er dybt taknemmelig for det arbejde, han har udført.
Derudover fortjener sygeplejerskerne og det øvrige personale den største ros. Jeg har følt mig tryg, set og taget alvorligt gennem hele forløbet – fra første konsultation til opfølgning efter operationen. Omsorgen, professionaliteten og den varme tilgang har betydet enormt meget.
Jeg kender flere, som er blevet opereret på andre private hospitaler, og hvor resultaterne desværre er langt fra så smukke som mit. Det bekræfter mig kun i, at jeg traf det helt rigtige valg.
Jeg vil til hver en tid vælge Aros Privathospital igen og kan varmt anbefale stedet til andre, der ønsker et smukt resultat kombineret med høj faglighed og menneskelig omsorg.
Tak for at give mig både et flot resultat og en fornyet livskvalitet.
De bedste hilsner Lena 🤍

10 febbraio 2026

Kære Lena,

Mange tak for din varme og meget flotte anmeldelse. Det glæder os dybt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse hos os, og at du føler dig tryg og godt behandlet gennem hele dit forløb.

En særlig tak for dine fine ord om Ahmad Makki og vores personale – vi sætter stor pris på, at du fremhæver både den faglige kvalitet og den menneskelige omsorg, som vi lægger så meget vægt på i alt, hvad vi gør.

Det betyder meget for hele teamet at vide, at dit resultat og din oplevelse hos os har haft så stor betydning for din livskvalitet.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din tillid til os.

Valutata 5 stelle su 5

Meget imødekommende og kompetent…

Meget imødekommende og kompetent personale. Lydhør og løsningsorienteret uanset, hvilke behandlinger man ønsker.
Jeg har lavet flere behandlinger hos bl.a. Liuba og er tilfreds hver gang.

16 febbraio 2026

Kære Anonym,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord! Det glæder os meget at høre, at du har haft gode oplevelser hos os – og især med Liuba. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen til fremtidige behandlinger.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg giver 5 stjerner selv om jeg gerne…

Jeg giver 5 stjerner selv om jeg gerne ville give 10 stjerner ,for det fortjener i.
Alle på ARoS er så søde og venlige.

Er virkelig glad for resultatet af et flot ar der næsten ikke kan ses - jeg er super glad.
Tusind tak til ,
Plastikkirurg Ahmad Makki.

15 gennaio 2026

Kære Susanne,

Mange tak for din flotte anmeldelse. Det betyder meget for hele teamet på AROS at høre, at du har følt dig godt taget imod, og at du er glad for resultatet. Din ros vil blive givet videre til plastikkirurg Ahmad Makki – han vil uden tvivl blive glad for dine ord.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più