Det var enkelt å bestille,forståelig og greit å manøvrere seg på siden deres. Varene kom også med forventet standard. Det jeg skulle ønske var bedre, var informasjonsmail med oppfølging etter besti... Leggi di più

Jeg bestilte 3 dog tags hos Armytags. 2 i messing (gull), 1 i sølv. Hver tag er godt laget, men de i messing har noe oksidering / forkrommingen har flaket av i hjørnene. Dette er nok en fabrikk feil... Leggi di più

Hurtig levering og fantastisk service. Jeg bestilte et sæt fredag og kunne allerede hente det mandag. Der var sket en fejl, da der manglede en del i sættet. Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt... Leggi di più

De små ting gør den store forskel. Den bestilte størrelse armytags var udsolgt, så Kenneth kontaktede os for at høre om han måtte lave gaven i størrelsen større, uden beregning for os. God service!

1. Gioielleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Armytags.dk har eksisteret i over 10 år og har leveret tusindvis af dogtags/armytags til danskere! Vi har et bredt udvalg af forskellige tags og en god del tilbehør til dit armytag! Vi kan præge dine dogtags, sådan de ligner netop dem som de amerikanske soldater får udleveret. Derudover er vi eneste forhandler af de originale danske dogtags, som danske udsendte soldater får udleveret! VIGTIGT: Pr 1/11-2017 er Armytags overtaget af www.handelshusetaulum.dk - Dette indebærer hurtigere support, bedre levering og generelt hurtigere svartider. Vi har både fysisk butik og webshop i Aulum.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Super fin behandling bestilte nogle…super

Super fin behandling bestilte nogle lightere 1 var istykker.fik hurtgt en ny tilsendt efter at have sendt et foto af den ødelagte.

16 giugno 2022

Hej Jan,

Først og fremmest tusind tak for din anmeldelse, den er vi ekstremt glade for.

Det var noget træls noget at den første var gået i stykker, men godt vi fandt en løsning på det :)

Hav en god dag

Kenneth Storm

Det startede med 1 stjerne.

Men så fik jeg svar på min mail. Jeg fik svar fra Kenneth.
Jeg bestilte 2 kæder i forskellige længder, men fik 2 i samme længde. Prøver at ringe nogle gange, men de havde travlt i felten. Så måtte jeg skrive en mail. Hvor Kenneth beklager svartid og fejlleverence. Han meddeler at jeg bare kunne beholde kæderne og der var en ny på vej U/B. Den kom her til morgen, så 5 +++++ herfra.

1 giugno 2022

Hej Jesper,

Tak for din gode anmeldelse, den er vi virkelig glade for. Vi beklager vi fik sendt den forkerte, men dejligt vi fik det løst på en god måde!

Kenneth Storm

Det tog lite tid men ni hörde av er och…

Det tog lite tid men ni hörde av er och berättade vad som orsakade fördröjelsen. Bra service!

1 giugno 2022

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi rigtig glade for.

God og hurtig service

27 maggio 2022

Hej Pernille,

TUsind tak fir din 5-stjernede anmeldelse, den er vi meget glade for. Dejligt du er tilfreds med vores service og den hurtige levering

Kenneth Storm

Bestilte et dansk dogtag hvor der står…

Bestilte et dansk dogtag hvor der står kæden er 75 cm hvor den kun er 45 kom on

Hej Oscar,

Mange tak for anmeldelsen. Jeg undrer mig dog lidt. Vores kæder til de danske dogtags er 75 cm i længden. Når den bliver sat sammen som en kæde bliver diameteren selvfølgelig mindre. Ved ikke om der er her der har været en misforståelse?

For at løse det, må du gerne måle kæden fra den ene ende til den anden og tjekke om den er 75 cm - Hvis ikke, så kontakt os endelig på info@armytags.dk, så finder vi en løsning

Hav en rigtig dejlig dag

Kenneth Storm

Virkelig god service og flot arbejde

Virkelig god service og flot arbejde, kan klart anbefales.

Hej Clara,

Tak for din anmeldelse! Den er vi meget glade for. Det er virkelig dejligt du er glad for arbejdet med dogtagget!

Allt bra <3

Bra pris, snabb leverans och god kvalitet.

Hej Martin,

Mange tak for din gode anmeldelse! Det er fedt du er tilfreds med prisen, kvaliteten og den hurtige levering

Jeg har købt et smykke til min søn

Jeg har købt et smykke til min søn
Det bragte lykke

Hej Mette,

Tusind tak for anmeldelsen, den er vi glade for! Dejligt din søn blev glad for den, det er fedt!

Kenneth Storm

Fantastisk service og ekstrem hurtig…

Fantastisk service og ekstrem hurtig levering

Hej Mille,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse, den er vi oprigtigt glade for. Det er dejligt du er tilfreds med hurtigheden og servicen

Du ønskes en rigtig god dag

Kenneth Storm

God service, hurtig levering og produktet var super fint, glæder mig til at se hvad min søn siger til hans konfirmationsgave 😁

Hej Mai,

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for! Det er dejligt du er tilfreds med servicen og produktet! Håber knægten blev glad :)

Hav en dejlig dag

Kenneth Storm

Kundeservice var fin og hurtig…

Kundeservice var fin og hurtig levering, kun 1 minus, trykningen på nederste del, sidder en linje for højt oppe

17 maggio 2022

Hej Rudi,

Mange tak for din anmeldelse, den er vi uanset hvad glad for. Det er skønt tingene spillede, men ærgerligt at der umiddlebart har været en fejl på prægningen af dogtagget - Har du kontaktet os på info@armytags.dk, så vi kan få rettet den fejl?

Hav en dejlig dag

Hurtig levering

Hurtig levering, fedt produkt. Håber konfirmanden bliver glad for gaven.

10 maggio 2022

Hej Dorte,

Mange tak for din anmeldelse, den betyder meget for os. Det er fedt du er tilfreds med produktet! Håber konfirmanden bliver glad

Hav en rigtig skøn dag

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, hurtigt levering og godt produkt

10 maggio 2022

Hej Cecilie,

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for. Dejligt at gik som det skulle!

Lidt pebret

Lidt pebret for to dogtags med kæde i lav kvalitet. Faktisk mistede min søn det ene af samme grund. Kenneth og virksomheden får 3 stjerner grundet deres tjenestevillighed

25 aprile 2022

Hej Nicolai,

Tak for din anmeldelse, den er vi glade for. Det er godt vi fik løst udfordringen med det forsvundne dogtag, sådan det ikke sker igen.

Hav en rigtig skøn dag

Mycket bra.

Mycket bra, kedjan var dock lite för liten.

25 aprile 2022

Hej Johan,

Mange tak for din anmeldelse! Dejligt du er tilfreds med købet, dog ærgerligt kæden var lidt kort.

DU må have en dejlig dag

god oplevelse

god oplevelse. Hurtig levering

18 aprile 2022

Hej,

Tusind tak for anmeldelsen! Den betyder meget for os! Det er skønt du er tilfreds med oplevelsen og leveringen

Du må have en rigtig dejlig dag

Venlig HIlsen

Super kvalitet

Super kvalitet, gode priser og hurtigt betjening 👍

29 marzo 2022

Hej Benjamin,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den er vi ekstremt glade for. Det er fedt du er tilfreds med kvaliteten, priserne og betjeningen!

Du må have en dejlig dag

Best purchase ever

Arrived in very good condition. Love it. The text is very nice and it looked just like the pictures from the website. I can totally recommend this

17 marzo 2022

Hej Rexx,

Thanks a lot for the 5-star review. It is great that you are happy about the product!

Have a great day

Best Regards

Super

Super, jeg er godt tilfreds!:)

16 febbraio 2022

Hej Morten,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Den er vi meget glad for! Fedt tingene gik smooth og du er tilfreds, det er det vigtigste.