Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Det var enkelt å bestille,forståelig og greit å manøvrere seg på siden deres. Varene kom også med forventet standard. Det jeg skulle ønske var bedre, var informasjonsmail med oppfølging etter besti... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Jeg bestilte 3 dog tags hos Armytags. 2 i messing (gull), 1 i sølv. Hver tag er godt laget, men de i messing har noe oksidering / forkrommingen har flaket av i hjørnene. Dette er nok en fabrikk feil... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og fantastisk service. Jeg bestilte et sæt fredag og kunne allerede hente det mandag. Der var sket en fejl, da der manglede en del i sættet. Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

De små ting gør den store forskel. Den bestilte størrelse armytags var udsolgt, så Kenneth kontaktede os for at høre om han måtte lave gaven i størrelsen større, uden beregning for os. God service!

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Gioielleria

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Armytags.dk har eksisteret i over 10 år og har leveret tusindvis af dogtags/armytags til danskere! Vi har et bredt udvalg af forskellige tags og en god del tilbehør til dit armytag! Vi kan præge dine dogtags, sådan de ligner netop dem som de amerikanske soldater får udleveret. Derudover er vi eneste forhandler af de originale danske dogtags, som danske udsendte soldater får udleveret! VIGTIGT: Pr 1/11-2017 er Armytags overtaget af www.handelshusetaulum.dk - Dette indebærer hurtigere support, bedre levering og generelt hurtigere svartider. Vi har både fysisk butik og webshop i Aulum.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Come questa azienda usa Trustpilot

Valutata 1 stelle su 5

Dogdags? Jeg har haft bedre pap.

Har førhen bestilte dogtags til venner og mennesker som er ret tætte til mig, dog den levandør jeg plejer at bestille fra findes ikke mere. Besluttede mig at bestillle nogle fra armytags, selvom de kostede 2x så meget som den gamle levandør. Fandt ret hurtigt ud af at pladerne er virkelig svage, bøjelige og føler mere som billig plast end ægte metal. Frygtelig kvalitet, og de føler til at være frygtelig billige i forhold til hvad rigtige dogtags er, som er egnet til at overleve selvom man brander ihjel eller bliver kørt over en panzervogn. De her dogtags kan ingengang overleve en bruserbad. Frygtelig kvalitet, anbefaler ikke. Billig kinalort er bedre kvalitet end dette her.

5 agosto 2021

Hej Angelo,

Først og fremmest tak for din anmeldelse. Den er vi faktisk ret kedelige over eftersom vi ikke har hørt fra dig inden du lægger det op her.

Du må meget gerne sende mig en mail på info@armytags.dk og fortælle lidt, så skal vi da finde en løsning på det.

Vi sælger hvert år masser af dogtags til folk i hele norden og vi oplever noget nær kun tilfredshed med vores dogtags. Alle vores dogtags er produceret i metal, hvor dem i farver en en smule tyndere end de andre og er derfor også mere bøjelige osv.

Du må have en rigtig god dag og weekend

Armytags.dk

Valutata 5 stelle su 5

Super god service. Skulle bestille to dogtags med speciel tekst. 5 minutter ringede de fra armytags da der var en smule bøvl med teksten. Efter 2 minutter var alt som det skulle være. Super service og slut produktet er også super kvali. Handler 100% der igen. Og vil helt klart anbefale armytags til andre

10 aprile 2020

Hej Tau,

Tusind tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den er vi virkelig glad for. Det er skønt du synes godt om den hurtige service og gode produkt!

Vi gør hvad vi kan for at tingene spiller hver gang

Hav en god dag

Armytags.dk

Valutata 1 stelle su 5

Forfærdelig kundeservice

Jeg modtager en halskæde som virker til at være som den skal. Jeg pakker da inde i en hård æske da den skal gives i julegave. I det den bliver pakket op er kæden gået op. Dette bliver jeg virkelig frustreret over og kontakter dem så. De siger at der er intet at gøre da jeg har modtaget det jeg har bestilt og at jeg selv må sørge for at få kæden sat sammen igen. Køber aldrig noget der igen

28 dicembre 2019

Hej Camilla,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af du har valgt at give os 1-stjerne grundet din oplevelse med os.

På billedet som du sendte til os, kan jeg godt se at kæden er gået op i låsen, hvilket kan være fordi den ikke er blevet lukket ordentligt ved afsendelse.

Dog synes jeg vi forsøger at finde en løsning, ved at du selv lige klemmer låsen sammen igen sådan kæden kan bruges som den skal. Dette er meget nemt og hurtigt at gøre. Endvidere har jeg tilbudt dig at jeg hurtigt kan filme en lille video med hvordan det kan gøres for at få det klaret, dog uden svar retur.

Jeg synes vi har forsøgt at hjælpe dig bedst muligt når det ”kun” er låsen som er gået op.

Uanset hvad ønsker jeg dig en god weekend og et godt nytår.

Perfekt

Hurtig levering og fantastisk service.
Jeg bestilte et sæt fredag og kunne allerede hente det mandag. Der var sket en fejl, da der manglede en del i sættet. Jeg skrev til dem og de svarede hurtigt tilbage, at det beklagede de, og de sender den manglende del med det samme plus en ekstra lyddæmper helt uden betaling.
Super imødekommende og absolut intet bøvl. Kan klart anbefales!

4 settembre 2019

Hej Camilla,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse, den er vi meget meget glade for. Det er virkelig fedt du kan lide vores hurtige levering og gode service!

Det var ærgerligt at fejlen skete, men jeg er glad for vi hurtigt og effektivt fik fundet løsningen til dig :)

Valutata 5 stelle su 5

Super kvalitet og hurtig levering .

Super kvalitet og hurtig levering .. 1 døgn kun

31 gennaio 2019

Hej David,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den er vi virkelig glade for! Det er dejligt du er meget tilfreds med kvaliteten på produktet!

Vi gør hvad vi kan for den lynhurtige levering.

Valutata 5 stelle su 5

Super produkt og lyn hurtig levering

Super produkt og lyn hurtig levering!
Er meget positivt overrasket 👍🏻

30 gennaio 2019

Hey Mikkel,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse, den er vi mega glade for!

Det er utroligt fedt du er tilfreds med produktet og den lynhurtige levering.

Dog Tags bestilling

Gik perfekt som det skulle være!
Fik min egen Dog Tags og det hele er godt

25 gennaio 2019

Hej Sinacan,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den er vi utroligt glade for. Det er dejligt at alt var perfekt og du fik tagget lige som du gerne ville have!

Super hjemmeside!

God kvalitet og hurtig levering

17 gennaio 2019

Hej Linus,

Tusind tak for for din 5-stjernede anmeldelse, den er vi virkelig glad for!

Det er utroligt dejligt du er glad for kvaliteten og leveringen på taggene!

Hav en rigtig god dag Linus

Valutata 5 stelle su 5

Jeg gjorde et godt køb hos Armytags.dk

Jeg gjorde et godt køb hos Armytags.dk, det var en perfekt gave til en sød dreng man holder af. Hurtig levering, produktet var over mine forventninger.

15 gennaio 2019

Hej Camilla,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse!

Det er skønt du er tilfreds med vores hurtige levering og det gode produkt!

Over forventning

Over forventning - meget hurtigere levering end først angivet

Produkt som forventet

10 gennaio 2019

Hej Jakob,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Vi er utroligt glade for du er meget tilfreds med vores levering på produktet!

Super hurtig levering

Super hurtig levering, trods det var op til jul.

10 gennaio 2019

Hej Jørgen,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse, den er vi utroligt glade for! Vi prøver altid at levere hurtigst muligt også selvom det er op imod jul osv.

Du ønskes en rigtig god dag

Alt efter bogen

2 gennaio 2019

Hej A. Andersoon,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi er virkelig glade for tingene bare spillede

Bedste oplevelse

Bedste oplevelse! Kom 3 dage efter bestilling endda i ferien! Halskæden er så sej!

30 dicembre 2018

Hej Alma,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Den er vi virkelig glade for. Det er fantastisk du er tilfreds med vores levering og at produktet bare var fedt!

Du må have en dejlig dag

Smykke

Super godt hurtig levering... Og blev ringet op da de var i tvivl om det så skønt der blev taget hånd om det 😉

18 dicembre 2018

Hej Søren,

Tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den er vi virkelig glade for! Vi prøver at ringe når vi bliver lidt i tvivl om det er korrekt det der står, så hellere være sikker end at levere en med fejl.

Du må have en rigtig god dag

Valutata 5 stelle su 5

Mit første forsøg med Army tags…

Mit første forsøg med Army tags hjemmeside. Bestilte en halskæde med min egen valgte gravering. Hold da op... Den er bare perfekt og sikke hurtig levering. Min søn bliver helt vild med hans nye dogtag.

18 dicembre 2018

Hej Tina,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den er vi MEGET glade for! Det er virkelig fedt at den bare er helt som den skulle være! Vi prøver at levere hurtigst muligt.

Jeg håber også din søn virkelig bliver glad for det.

Mycket bra

Mycket bra! Snabb leverans och lätt att beställa. Kommer att handla därifrån igen

12 dicembre 2018

Hej Kund,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Den er vi virkelig glad for! Dejligt du synes det bare spillede med hurtig levering!

Kan kun anbefales

Jeg bestilte med indgravering, og to dage senere fik jeg min vare leveret, med chokolade og et boljse. Rigtig god service!

12 dicembre 2018

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din 5-stjerende anmeldelse! Det er dejligt du er glad for bolsjerne og den hurtige levering!

Du ønskes en dejlig dag

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice.
Jeg bestilte og betalte en vare, men fordi jeg opdagede at der var stavefejl i den gravering jeg havde skrevet, skrev jeg en mail og forklarede mit problem, hvor jeg fik super hurtigt svar, og de lavede det præcis som jeg ønskede det.

Jeg fik min vare rimelig hurtigt også. :)

30 ottobre 2018

Hej Ea,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse, den betyder meget for os! - Det er dejligt tingene kom til at spille så hurtigt som muligt og at varen kom ret hurtigt.

Meget tilfreds 😊

Super kvalitet og vores pakke ankom til tiden 😊

17 agosto 2018

Hej Claudia,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse! Den er vi meget meget glade for. Det er fantastisk at din pakke ankom til tiden og at kvaliteten har stemt overens med hvad du forventede :)

Hav en god weekend

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più