Appelhoes Recensioni 3.697

TrustScore 4 su 5

4,1

Valutata 5 stelle su 5

Mijn eerste bestelling, een Spigen hoesje voor mijn IPhone es 22, ging kapot bij het plaatsen. Maar krijg zeer snel antwoord op mijn mail en krijg nieuwe toegestuurd. Mijn tweede bestelling, een Spig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb hier een artikel besteld, maar helaas paste het niet goed, waardoor ik het heb moeten retourneren. Gelukkig verliep het retourproces zeer soepel. Ik kreeg mijn geld snel terug en de klantense... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di telefoni cellulari

Scritti dall'azienda

Appelhoes heeft voor al uw draagbare Apple producten een passende hoes! Heb je vragen over een bestelling, een retour of anderzijds? Neem contact met ons op via WhatsApp, telefoon, email of contactformulier op onze website!

4,1

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 4 stelle su 5

Goede communicatie

Goede communicatie, levering zoals aangegeven

28 aprile 2026

Beste HJ Blaak,

Belabberde klantenservice

Een aantal weken geleden heb ik een recensie over Appelhoes geplaatst. Tot op heden is er nog steeds geen oplossing geboden voor de klacht die ik heb ingediend. Ze zijn niet bereid een passende oplossing te bieden en ik moet zelf telkens het gesprek opnieuw opstarten. Laatst gaven ze zelfs aan dat ze alleen bereid waren een oplossing te bieden als ik mijn slechte recensie zou verwijderen.

30 aprile 2026

Beste Baukje,

Wij herkennen ons niet in de wijze waarop u de situatie schetst. Naar aanleiding van uw eerdere melding hebben wij u geïnformeerd dat schade aan een screenprotector in veel gevallen kan ontstaan tijdens het aanbrengen.

Dit is voor uw eigen riscio. Dat er gevraagd is om een onterecht review aan te passen is niet gek, aangezien wat u stelt niet de waarheid is.

Wij hebben hierin reeds met u meegedacht en gereageerd op uw berichten.

We hebben alternatieven geboden en u heeft aangegeven hier niet op in te willen gaan. Dan houd het voor ons ook een keer op.

Lederen hoes nog niet geleverd na 2 weken

Lederen hoes en screenprotector besteld maar alleen de protector ontvangen. Na 2 weken nog steeds geen hoes.

2 maggio 2026

Beste Tim,

U heeft een product besteld dat niet uit voorraad leverbaar is.
Dit staat duidelijk aangegeven bij het product, we gaan er dus ook vanuit dat u hier als klant zijnde van op de hoogte bent.

Duidelijke bestelling

Duidelijke bestelling, op tijd geleverd

Beste Jan,

Valutata 4 stelle su 5

Mooi product

Mooi product, wel wat duur en i.v.m. bestelling op feestdag wat later bezorgd

Beste Wim,

Valutata 5 stelle su 5

Deze leverancier is betrouwbaar en…

Deze leverancier is betrouwbaar en levert zeer snel. Een groot goed in deze commerciële sector. Mijn advies is : kijk niet verder, dit is het adres!!

28 aprile 2026

Beste Bert,

Bedankt voor uw mooie woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Prachtige aanbieding maar geen gratis verzendkosten

Appelhoes had een superleuke kleedjesdagaktie op Koningsdag, heb daar een mooi Apple Watch horlogebandje gekocht van 80 voor 10 eur, ben er superblij mee. Enige rare was dat er overal op de site stond dat de verzendkosten gratis waren, maar die moest ik gewoon betalen. Maar voor deze aanbieding vond ik dat niet erg.

27 aprile 2026

Beste Geert,

Dit klopt inderdaad, verzending is gratis vanaf 10 euro. Uw product was 9,90 euro. Vandaar de verzendkosten.

Bedankt voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Snelle levering, stevig verpakt, mooi product 👍🏻

29 aprile 2026

Beste heer Wolvekamp,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons!

Leuke kortingsacties

Leuke kortingsacties, snel verzonden en snel ontvangen. Helemaal top.

Beste Stefan,

Fijn om te horen, bedankt voor de positieve feedback.

Mooie duidelijke site

Mooie duidelijke site, goeie communicatie en snelle levering.

Beste Peter,

Fijn dat alles naar wens is verlopen!

Geen terugbetaling

Geen terugbetaling, alleen vouchers.

22 aprile 2026

Beste Remko Meek,

Wij bieden gewoon een retourbetaling aan bij een retourzending.
Dus we horen graag wat het probleem is.

Flop en toch top

Mijn tweede bestelling, een Spigen bandje voor de IPhone net binnen en is perfect.

Beste Kees,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons.
We zijn blij dat we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen voor u.

Snelle verzending

Snelle verzending, goed product.

Beste Pauline,

Fijn om te horen, bedankt voor de positieve feedback.

Valutata 1 stelle su 5

Zelf betalen voor retour ondanks fouten

Ik heb een sleeve besteld voor specifiek een macbook 13 inch, naast die omschrijving stonden er geen afmetingen in de productomschrijving. De hoes komt aan en is veel te groot, mijn laptop vliegt alle kanten op en dus functioneert de hoes niet. Vervolgens als ik deze retour wil aanmelden, mag ik zelf opdraaien voor de retourkosten ondanks dat het product niet klopt. Het over meerdere dagen een verklaring gegeven en foto's meegestuurd van alle 'bewijzen' en krijg ik nog steeds de reactie dat het aan mezelf ligt dat het product niet bevalt en ik voor de retourkosten mag opdraaien.

Beste Amber,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Vervelend om te horen dat de sleeve niet aan je verwachtingen voldoet.

Helaas kan het natuurlijk altijd voorkomen dat een hoes anders is dan u had verwacht. Daarom hebben wij ook een handig omruil service, waarbij u gratis kunt retourneren.

Wat betreft de retourkosten: volgens ons retourbeleid zijn deze voor eigen rekening wanneer een product niet naar wens is, maar niet defect of onjuist geleverd en u een retourbetaling wenst.

Snelle nette levering

Ik bestel mijn Apple hoesjes altijd bij appelhoes. Altijd goed.

23 aprile 2026

Beste Nico,

Fijn om te horen! Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Valutata 5 stelle su 5

Na enige tegenslag bij Post.nl is er…

Na enige tegenslag bij Post.nl is er door toedoen van jullie toch opgelost, super blij en met de hulp en natuurlijk met de mooie hoes gr Henk

Beste Henk,

Fijn om te horen! Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Valutata 5 stelle su 5

Gewoon zonder gezeur iets terug kunnen…

Gewoon zonder gezeur iets terug kunnen sturen omdat ik het niet kon gebruiken voor wat ik dacht. Geld kwam ook vlot retour. Zo hoort het.

22 aprile 2026

Beste Wes,

Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen.

Appelhoes B.V.

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più