Helt forfærdeligt oplevelse. Havde bedt Mette Stendal om hjælp, men endte med at udsætte min søn for seksuelle krænkelser og overgreb. Hold jer langt væk
Jeg kan på det varmeste anbefale advokat Anne Marie Juhl Andersen og hendes team i advokatfirmaet Aumento. Effektiv, hurtig og god behandling fra start til slut. Man føler sig tryg hos Anne-Mar... Leggi di più
Jeg var simpelthen så glad for Anne Maries hjælp i forbindelse med fordeling af samvær for min søn med hans far. Hun er top professionel og knivskarp, men har samtidig et fantastik behageligt og sym... Leggi di più
Anne Marie J. A er: Altid velforberedt Faglig dygtig Stor impati for sine sager Føler sig i gode hænder Ærlig og positiv Altid til at få fat i Har brugt AMJA i 2 omgange og hun har vundet... Leggi di più
Én af landets dygtigste advokater med speciale i familie- og arveret. Anne-Marie har hjulpet mange i forbindelse med separation og skilsmisse, herunder især med sager om forældremyndighed, bopæl, samvær, børn, bodeling, ægtefælleskifte, formueopgørelse, deling af pension, arv og behandling af dødsboer. Hun har også stor erfaring med udarbejdelse af ægtepagt, testamente, samejekontrakt og andre typer formueaftaler. Som tidligere folkeskolelærer har Anne-Marie fået en særlig forståelse i børnehøjde og en menneskelig indsigt og engagement i sine klienter. Med sin mangeårige erfaring som familieretsadvokat har Anne-Marie tillige fået et fortroligt og indgående kendskab til retssystemet i både Familieretshuset, Familieretten. Anne-Marie er både en dygtig advokat, som kæmper for din sag, og samtidigt også en erfaren rådgiver, som kan vejlede dig i din sag.
Aumento, Ny Østergade 3, 1164, København K, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Jeg havde en klar oplevelse af at blive set, hørt og forstået som klient. Anne-Marie var dygtig til at skære overflødige detaljer fra og komme ind til sagens kerne. Hun er endvidere empatisk og jeg følte mig helt tryg ved, at lægge min sag i hendes hænder. Jeg var ikke kommet så godt og hurtigt gennem mit forløb i familieretten, hvis det ikke havde været for hende.
Så reel og enormt tillidsvækkende. Præcis de hænder man har brug for, når ens største og mest livsvigtige sager skal bæres frem.
Når man står midt i en vanskelig situation om de mest følsomme dele af tilværelsen, er Anne Marie Juhl Andersen ikke bare en dygtig advokat - hun søger løsning, ikke konflikt, hun lytter, før hun rådgiver, og ser langt frem uden at jage. Og så er det uvurderligt at have en advokat, der også et erfarent, livsklogt og helhedsorienteret menneske. Hendes rådgivning er alle pengene værd.
Følte mig dårligt rådgivet og pga prisen måtte jeg desværre opgive min sag . Jeg skrev en mail og sendte det jeg skyldte. Jeg hørte ikke noget fra Anne Marie Juhl Andersen siden - end ikke at hun havde modtaget min mail.
Meget kompetent og hurtig rådgivning, som var spot on!
Den bedste familieretsadvokat man kan ønske sig. Kan helt klart anbefales!
Man er i sikre hænder hele vejen!
Kyndig, behagelig, indsigtsfuld og absolut to the point. Specielt det sidste er rart. Giv mig noget konkret rådgivning og nogle anvendelig råd. Ikke en masse overvejelser om det ene eller det andet.
Vi har været meget tilfreds med den ageren som Anne-Marie havde i vores sag. Den kompetence og rådgivning vi fik, samt hendes empatisk sind, gjorde at vi kunne "vinde" i en for os meget uheldig sag.
Vi var aldrig i tvivl om, at hun var den rette advokat for os, og vil ikke tøve med at bruge hende igen, hvis vi skal få brug for det. De varmeste anbefalinger herfra
Anne Marie er en super kompetent advokat. Hun har været skarp, realistisk og resultatorienteret i komplicerede sager. Varm anbefaling herfra.
Jeg har været meget tilfreds med den rådgivning jeg har fået, og Anne Marie Juhl Andersen var rigtig god til at hurtigt sætte sig ind i min situation og give mig gode råd og bidrage til vigtige overvejelser.
Jeg havde Anne Marie Juhl Andersen som skilsmisseadvokat og var meget tilfreds med hendes hurtige og direkte måde at håndterer problemerne på.
Hun får mine varmeste anbefalinger,
Venlig hilsen, Kim Sneppen
Anne-Marie Juhl Andersen har gennem knap et år været min advokat i forbindelse med en særdeles kompleks børne, bopæls- og samværssag. Hun har udvist et enestående og kompetent kendskab til familieret samt en betydelig og meget vigtig forståelse af de offentlige og juridiske instanser som alle har påvirket min specifikke sag. Dette kombineret med en professionel og menneskelig rådgivning har været en uvurderlig støtte gennem hele den lange og ofte meget stressende proces. Anne-Marie er betænksomhed og har fra start givet mig de rigtige råd og vejledning som jeg har fulgt. Hun er fremragende til at skabe forlig og har gennem hele processen søgt dialogen for at løse problemerne. At have en dygtig og kompetent advokat er den vigtigste beslutning du kan tage og med Anne-Marie får du en kompetent og enestående advokat som vil lytte og forstå din unikke sag.
Super hurtig og effektiv online Service.
De bedste anbefalinger!...
Kate Zangenberg
Anne Marie hjalp mig på bedste vis igennem en svær situation med empati, professionalism og indsigt. Jeg føler jeg fik den bedst mulig hjælp
Meget troværdig.
God rådgivning.