Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super professionelt arbejde, hurtig svar og altid klar på en snak. Vi var trygge i hele forløbet ifm. vores bolig køb, som førstegangskøbere. De kan helt sikkert anbefales! 🤩

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan ikke anbefale Eriksson Advokater varmt nok. De hjalp med mit boligkøb hen over jul og nytår, og jeg havde ikke regnet med, at de ville være så behjælpelige under helligdagene. De var alt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Yderst kompetent og imødekommende håndtering af mit huskøb. Dejlig oplevelse, at benytte Eriksson advokater. Vender uden tvivl tilbage, såfremt jeg igen skal bruge advokat bistand.

Dettagli dell'azienda

1. Studio legale
  2. Notaio
  3. Consulente o consigliere
  4. Avvocato divorzista
  5. Avvocato specializzato in pianificazione immobiliare
  6. Avvocato immobiliarista

Scritti dall'azienda

Advokatfirma med speciale indenfor fast ejendom, familie og arveret, erhvervsrådgivning til mindre virksomheder samt procesret.

Informazioni di contatto

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Super professionelt arbejde

De kan helt sikkert anbefales! 🤩

18 aprile 2026

Kære Rikke,

Mange tak for jeres flotte anmeldelse og tak også for et rigtigt godt samarbejde.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med købet og skønt at høre I har følt jer trygge under hele forløbet, det betyder alt for os.

Rigtig godt forår til jer og håber vi ses igen ved lejlighed.

Valutata 5 stelle su 5

Yderst kompetent og imødekommende…

Vender uden tvivl tilbage, såfremt jeg igen skal bruge advokat bistand.

10 aprile 2026

Kære Rici,

Det har virkelig været en fornøjelse at have dig som kunde.

Du er altid velkommen og måske vi ses i haven til en kop kaffe på et tidspunkt?

Rigtig god sommer til dig

Rigtig god behandling

Jeg har fået rigtig god behandling (af Anders og af Camilla ifm. boligkøb). De har holdt mig i hånden hele vejen og formår at forklare processen og besvare alle spørgsmål på en forståelig måde - uanset om jeg har brug for et kort eller langt svar.

Det er nu anden gang, jeg blot har taget fat i Anders, og hvor jeg derefter har fået kyndig hjælp med mine konkrete behov. Teamet har været enormt hurtige til at svare, når jeg har haft brug dem - både under og efter processen.

Jeg forventer at bruge deres hjælp fremover også.

De bedste anbefalinger herfra

15 aprile 2026

Kære Tobias,

Tak for dine pæne ord og anmeldelse.

Det en stor fornøjelse at få lov til at hjælpe dig og vi takker mange gange for tilliden igen og igen.

Mon ikke vi høres ved snart og indtil da alt det bedste til dig.

Helt enestående service

Jeg kan ikke anbefale Eriksson Advokater varmt nok.

De var altid parate til at hjælpe, og jeg fik svar samt forklaringer hurtigere, end jeg har prøvet med andre advokater.

22 marzo 2026

Kære Mikkel,

Tak for din anmeldelse her og dine anbefalinger!

Tak også et super samarbejde og det har været en fornøjelse at hjælpe med dit køb af bolig.

Håber vi mødes igen ved lejlighed og du er selvfølgelig altid velkommen her.

BH. Anders.

Valutata 5 stelle su 5

God og professionel rådgivning og…

God og professionel rådgivning og bistand ved mit salg af bolig. Stor anbefaling.

1 aprile 2026

Kære Rune,

Tak for at du har taget dig tiden til at anmelde os - det er meget værdsat.

Og tak også for et rigtigt godt samarbejde i sagen.

En stor fornøjelse fra vores side.

Håber vi ses igen ved lejlighed og rigtig god påske.

Kompetent rådgivning

Kompetent rådgivning. Svarer lynhurtigt

30 marzo 2026

Kære Casper,

Tak og tak også for et rigtigt godt samarbejde - det var en fornøjelse herfra.

Rigtig god påske.

Top service

Jeg har brugt dette firma to gange i forbindelse med køb af hus, og begge gange har det været en virkelig god oplevelse.

Fra start til slut har jeg følt mig i trygge hænder. De har været utrolig hjælpsomme, altid tilgængelige og givet ærlig og professionel rådgivning hele vejen igennem processen, hvilket har betydet meget for mig.

En særlig tak til Anders og Camilla – deres engagement og måde at være på gjorde hele forskellen.

Jeg kan varmt anbefale dem til andre, der står overfor et huskøb.

22 marzo 2026

Kære Spujmey,

Først tak for at du tager dig tiden til at anmelde os og tak for de flotte ord.

Også et stort tak for at være så behagelig og ikke mindst tilgængelig, i et par sager som jo ikke var lige til.

Men det lykkedes og jeg håber virkeligt at I bliver så glade for det når alt er faldet på plads - det fortjener I.

Alt det bedste til jer og ring eller skriv endelig hvis der er det mindste fremadrettet.

Valutata 5 stelle su 5

Anders og Camilla har været nogle…

Anders og Camilla har været nogle stjerner fra det øjeblik jeg besluttede, at de skulle hjælpe mig med den administrative byrde, der er forbundet med at købe fast ejendom.

De er både venlige og grundige og har bragt mig trygt i mål.

De bedste hilsner,
William

19 marzo 2026

Kære William,

Tak for din anmeldelse og dine fine ord - de er meget værdsatte 😊

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig i mål!

Håber du får et skønt forår.

Varmeste anbefalinger herfra

Vi har fået købsrådgivning i forbindelse med køb af bolig. Vi har været fuldt ud tilfredse med hele forløbet! Advokat Anders var yderst professionel, var altid til at få fat på og besvarede de spørgsmål vi nu måtte have.
Anders var en stor hjælp for os i en proces der kunne virke lidt uoverskuelig, særligt for os som førstegangskøbere. Vi oplevede at det hele gik mere gnidningsfrit med Anders på sidelinjen, og det var bare en kæmpe fornøjelse.
Vi vil klart bruge Eriksson Advokater i fremtiden, ligesom at vi også vil give dem vores varmeste anbefalinger!

1 dicembre 2025

Kære Emil,

Det glæder mig virkeligt at I har været tilfredse - undervejs i hele sagsforløbet !

Vi gør selvfølgelig alt for at det går så gnidningsfrit som det overhovedet er muligt, så det er dejligt at I også har følt det.

Kæmpe fornøjelse herfra også 😊 og 1000 tak jeres anbefalinger.

Håber vi ses igen ved lejlighed. Indtil da alt held og lykke i det "nye".

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god køber vejleding i forbindelse med køb af ejerlejlighed

Jeg har fået køberrådgivning i forbindelse med køb af ejerlejlighed, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger.

Hele forløbet har været præget af virkelig god service. Jeg har oplevet en rådgiver, der altid var tilgængelig, når jeg havde spørgsmål, og som tog sig tid til at forklare tingene på en tryg og forståelig måde.

Vejledningen har været både kompetent og grundig, og jeg har følt mig i rigtig gode hænder gennem hele processen. Samtidig har tonen altid været venlig og imødekommende, hvilket har gjort en stor forskel i et stort og vigtigt køb.

En klar anbefaling herfra!

11 marzo 2026

Kære Rikke,

Stort tak for din flotte anmeldelse her, det er meget værdsat.

Det har virkelig været en fornøjelse at hjælpe dig igennem med dit køb og med klienter som dig er det jo ingen sag et yde god rådgivning :)

Du er altid velkommen her på kontoret og vi håber at det ikke er sidste gang vi har "set" dig.

Alt det bedste

Anders

Valutata 5 stelle su 5

Kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med.

Kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med.
Dygtige, hurtige og meget professionelle.

Jeg kan helt bestemt varmt anbefale dem til andre, der har brug for hjælp til et potentielt boligsalg/ køb.

Meget klar kommunikation og rådgivning

23 febbraio 2026

Kære Søren,

Tak for de pæne ord og varme anbefalinger.

Kan kun sige at det også for os har været en kæmpe fornøjelse at have jer her på kontoret.

I er altid velkommen - stort som småt og I ønskes alt godt fremadrettet!

Valutata 5 stelle su 5

Hos en advokater er det super vigtigt…

Hos en advokater er det super vigtigt man føler sig i sikre hænder, og det var vi helt sikkert hos Eriksson Advokater :) fra start til slut, alle spørgsmål kunne de svare på, en fornøjelse at arbejde med. fair priser.
Kan kun anbefales

7 gennaio 2026

Kære Thomas,

Tak for dine anbefalinger og hvor er jeg glad for at I har følt jer godt taget hånd om i hele processen.

Det er som du selv skriver super vigtigt for os, så at I kan nikke genkendende til dette, betyder alt for os.

Tak for det og tak for samarbejdet - håber ikke det er sidste gang vi "ses".

Valutata 5 stelle su 5

Det hele har bare virket fra start til…

Det hele har bare virket fra start til slut.
Kan kun anbefales herfra 💂🏻
Mange gode hilsener
Laxholm

10 febbraio 2026

Kære Jan,

Tak for at du tager dig tid til at anmelde os, det er meget værdsat.

Og det glæder os at alt har har været som det skal være - fra start til slut.

Sådan skal det selvfølgelig også være, men skønt du også har oplevet det.

Alt det bedste til dig, håber vi "ses" igen ved lejlighed.

Varmeste anbefaling

Jeg har brugt Eriksson Advokater i flere omgange, både i forbindelse med køb af fast ejendom, men også til udarbejdelse af dokumenter som samejeoverenskomst, testamente mm.
Anders yder kompetent støtte og juridisk rådgivning i en forhandlingssituation og ved gennemførsel af bolighandel, og han er der hele vejen indtil handlen er 100% på plads. Han giver også grundig vejledning om forhold og dokumenter til sikring af ens nærmeste.
I alle forhold har Anders været åben, effektiv, og professionel, og han får min varmeste anbefaling.

9 febbraio 2026

Kære Anita,

En fornøjelse at få lov at hjælpe dig - og tak for tilliden igen og igen.

I er altid velkommen det ved du - stort som småt.

Tak for dine anbefalinger, det er meget værdsat.

Valutata 5 stelle su 5

Professionel og tryg rådgivning ved boligkøb

Vi har haft en meget god oplevelse med Eriksson Advokater i forbindelse med køb af bolig.
Kommunikationen har været klar, rolig og professionel, og vi har hele tiden følt os trygge og godt informeret gennem hele processen. Alt blev forklaret på en forståelig måde, og der var god tid til vores spørgsmål.
Vi kan varmt anbefale Eriksson Advokater og vil uden tøven benytte deres hjælp igen, hvis vi fremover får brug for juridisk rådgivning.
Aleksandra og Antonio

8 febbraio 2026

Kære begge,

Tak for jeres anmeldelse og rosende ord - dem tager vi imod med glæde og taknemmelighed.

Og tak også til jer for et rigtig god samarbejde. Det var en fornøjelse at hjælpe jer igennem købet.

I er selvfølgelig altid velkommen her og indtil da ønskes I alt det bedste i det "nye".

Valutata 5 stelle su 5

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger…

Jeg vil give mine varmeste anbefalinger til Anders. Vi har fået rigtig god service hele vejen igennem. Anders har været professionel, grundig og utrolig hjælpsom fra start til slut, og vi har følt os trygge gennem hele processen.

4 febbraio 2026

Kære Caroline,

Tusinde tak for de pæne og anbefalinger!

Vi er så glade for at høre at I har følt jer trygge og godt taget hånd - det betyder alt for os.

Håber vi ses igen og indtil da, alt det bedste til jer.

Super kompetente

Super kompetente. Søde og altid hurtige til at svare. Kan varmt anbefale dem.

1 novembre 2025

Kære Signe,

Tak for at I tager jeg tiden til at anbefale os her - det er meget værdsat.

Og tak godt og effektivt samarbejde, det har været en fornøjelse!

I er altid velkommen her.

BR. Anders

Best in Class!

4 febbraio 2026

Dear Sami,

I has been an absolute pleasure working with you and thank you for your patience.

Talk soon, hopefully.

BR. Anders

Valutata 5 stelle su 5

We greatly appreciated the cooperation…

We greatly appreciated the cooperation with Eriksson Advokater. Their professionalism, responsiveness, and clear communication made the entire process smooth and efficient. A very positive experience overall.

2 febbraio 2026

Dear both,

Thank you very much for your review here, and also a big thank you for the great cooperation.

It has been a pleasure to have you as clients, and we are very pleased to hear that you have been satisfied.

All the best to you going forward, and we hope to see you again on another occasion.

Kind regards Anders

Valutata 5 stelle su 5

Anders har leverede en særdeles tryg og…

Anders har leverede en særdeles tryg og professionel proces. Kommunikationen var klar og jordnær, tilgængelighed høj og svarene altid præcise. Vi har følt os godt guidet og i kompetente hænder fra start til slut.

29 gennaio 2026

Kære Dorthe,

Det varmer at høre at I har følt jer trygge og godt taget hånd om - Det er alt andet lige det vi hårdt bestræber os på at opnå :)

Tak for tilliden og for et behageligt samarbejde - måske vi ses igen, I er altid velkommen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più