Helt forfærdeligt oplevelse. Havde bedt Mette Stendal om hjælp, men endte med at udsætte min søn for seksuelle krænkelser og overgreb. Hold jer langt væk
Jeg kan på det varmeste anbefale advokat Anne Marie Juhl Andersen og hendes team i advokatfirmaet Aumento. Effektiv, hurtig og god behandling fra start til slut. Man føler sig tryg hos Anne-Mar... Leggi di più
Jeg var simpelthen så glad for Anne Maries hjælp i forbindelse med fordeling af samvær for min søn med hans far. Hun er top professionel og knivskarp, men har samtidig et fantastik behageligt og sym... Leggi di più
Anne Marie J. A er: Altid velforberedt Faglig dygtig Stor impati for sine sager Føler sig i gode hænder Ærlig og positiv Altid til at få fat i Har brugt AMJA i 2 omgange og hun har vundet... Leggi di più
Én af landets dygtigste advokater med speciale i familie- og arveret. Anne-Marie har hjulpet mange i forbindelse med separation og skilsmisse, herunder især med sager om forældremyndighed, bopæl, samvær, børn, bodeling, ægtefælleskifte, formueopgørelse, deling af pension, arv og behandling af dødsboer. Hun har også stor erfaring med udarbejdelse af ægtepagt, testamente, samejekontrakt og andre typer formueaftaler. Som tidligere folkeskolelærer har Anne-Marie fået en særlig forståelse i børnehøjde og en menneskelig indsigt og engagement i sine klienter. Med sin mangeårige erfaring som familieretsadvokat har Anne-Marie tillige fået et fortroligt og indgående kendskab til retssystemet i både Familieretshuset, Familieretten. Anne-Marie er både en dygtig advokat, som kæmper for din sag, og samtidigt også en erfaren rådgiver, som kan vejlede dig i din sag.
Aumento, Ny Østergade 3, 1164, København K, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
jeg har kun ros til Anne-Marie og hendes team
(Tina Sandager)
hvis jeg havde kunne, havde de fået endnu flere stjerner.
Tusind tak for alt hjælp.
Anne-Marie har været min fantastiske advokat i en sag om bopæl og samvær. Når man står i en svær og sårbar familieretssag, så er det altafgørende, at have en advokat hvis kompetencer, dømmekraft og dedikation man kan have fuld tillid til, og det kan man i den grad med Anne-Marie. Jeg har altid kunne regne med hjælp fra Anne-Marie, også i weekender og om aftenen, når jeg har haft brug for akut rådgivning. I de situationer har Anne-Marie været den person, der har kunne berolige mig med sin tiltro og sin yderst kompetente og konstruktive vejledning.
Udover at være en vanvittig dygtig og dedikeret advokat, så er Anne-Marie også et virkelig sødt menneske, med en enorm livskraft og indre styrke, som skinner igennem både i hendes personlighed og i hendes arbejde. Hun har været mit anker gennem den sværeste tid i mit liv, og jeg er hende evigt taknemmelig.
Super engageret og dygtig - en kæmpe hjælp og støtte.
yderst kompetent advokat. jeg selv har fået hjælp til familie ret. Jeg har fået den bedste behandling og følt mig tryg hørt og forstået ved Anne Marie hele vejen igennem. alle aftaler overholdt og mere til.
Den største anbefaling herfra.
Jeg har i Anne Maries hænder fra start til slut følt mig set, hørt og forstået.
Det har været trygt, at have så dygtig en advokat ved sin side når det omhandler det dyrebareste i ens liv nemlig sit barn. Tak Anne Marie for din lydhørhed, din vejledning og din oprigtige interesse for mig og min sag.
Anne-Marie Juhl Andersen var både i en professionel og personlig forstand en gave at have som advokat i min samværssag, som endte i en yderst fordelagtig aftale for mig. Mit samvær steg betragteligt, efter jeg søgte hjælp hos Anne-Marie, der tilmed formåede at skabe et fremragende resultat i en forhandling uden om retten. Jeg giver Anne-Marie min største anbefaling.
Jeg valgte Anne-Marie som modstandsdygtig advokat mod min ex mands advokat, som jeg fik beskrevet som en "bull dog". Jeg tog en samtale med Anne-Marie for at mærke efter, om hun havde et etisk og værdimæssigt menneskesyn, der svarer overens med mit eget,
OG kunne være en dygtig og hardcore advokat, rent professionelt og strategisk. Det blev et langt forløb, og jeg holdt fast ved, at det betaler sig at holde anstændighed og værdighed, selv når det bliver grimt, frygtindgydende og uoverskueligt. Det endte rigtig godt, og Anne-Marie er en meget, meget dygtig og nærværnede advokat at samarbejde med ( samarbejde: hun lytter, forstår sin klient og lægger sig samtidigt i selen for at gøre alt det man ikke selv kan, altså bestride sit erhverv til UG og 12tal, 13 i den gamle karakterskala og det lykkes hun med. ). Så tak til dygtige og søde Anne-Marie som jeg som mor, sikkert også som far, giver de aller bedste anbefalinger. Hvis du har hjerte og hjerne, så er Anne-Marie Juhl Andersen er rigtig god, tryg og hamrende dygtig advokat til dig.
Anne-Marie har været en kæmpe hjælp og solid og dygtig advokat for mig i en familieretssag vedr. mit barn.
Hun er yderst kompetent indenfor juraen, realistisk, konkret, lyttende , effektiv og empatisk.
Jeg anbefaler varmt Anne-Marie
Fremragende kompetent advokat, der hele tiden er I kontakt med klienten.
Er 110% opdateret på opgaven og alle de juridiske aspekter, der gør at man som klient hele tiden føler sig sikker og at der opnås et for klienten fantastisk resultat.
Sammen advokatfuldmægtig Nadia Niebur er det et drømme team.
Tak for jeres fantastiske hjælp i min svære sag.
Man føler sig tryg hos Anne-Marie og i de bedste hænder. Anne-Marie har stor empati og indfølelse men er samtidig kontant og faglig.
Tonen er uformel og positiv for hele teamet - stor tak til jer også til Nadia.
Jeg vil til hver en tid anbefale Anne-Marie og hendes team
Hilsen
Birgitte Kjær Souissi
Kære Anne Marie Juhl Andersen.
Jeg er meget tilfreds med med vejledningen. Jeg vil gerne anbefale dig
til andre.
Jeg har haft "fornøjelsen" af at have Anne Marie med i statsforvaltningen, desværre op til flere gang. Hun har været en uundværlig vejleder og støtte gennem denne for mig lidt hårde process.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale en snak med Anne Marie, hvis man skulle finde sig i en lignede situation.
Fantastisk advokat ,vil helt klart anbefale Anne Marie
Anne Marie er empatisk men nøgtern og saglig, og får en til at føle sig tryg, når man har mest brug for det. Hun har været en stor hjælp.
Anne Marie og hendes team har været helt fantastiske i min sag. Hun er velforberedt, knivskarp og enormt empatisk. De store ting bliver skåret over i mindre bider, og de svære ord bliver på den fineste måde oversat til almindeligt sprog.
Jeg er tryg i Anne Maries hænder.
Havde en meget behagelig oplevelse med advokat Anne Marie.
Anne Marie er top dygtig, samtidig med at hun har et hjerte af guld. Jeg kan kun anbefale Anne Marie. Hun har hjulpet mig på den bedste måde alle de Mange gange jeg har haft brug for hende siden 2016 og hjælper mig stadig (familieret)
Jeg vil til enhver tid vælge Anne Marie
En meget personlig engageret person, der er fyldt med forståelse og empati samtidig med en skrarp fasholden af focus på det væsentlige.
Fantastisk person. Annemarie er utrolig empatisk, lyttende og forstående. Jeg er så glad for alt hendes hjælp