a n d e r s j u u l . d k Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Super behandling hele vejen igennem. Ligefra spørgsmål til levering. Får Andersjuul andre gode tilbud. Så kigger jeg helt sikkert forbi igen.

Valutata 5 stelle su 5

meget tilfreds betjening, manglede et drop til min Cykel han havde dem ikke på hjemmesiden, sendte så en SMS til ham om han kunne skaffe dem, han skrev tilbage at de nu var lagt på siden og at jeg... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jeg manglede nogle klinger til et XTR kranksæt. Klingerne er lidt specielle, men Anders Juul var behjælpelig med god rådgivning. Da der manglede et tilbud på det sæt af klinger som jeg ønskede, så ble... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di accessori per biciclette

Informazioni fornite da varie fonti esterne

anders juul pronghorn

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Mangler vare

Jeg har betalt for en frempind, men ikke modtaget den.
Jeg går ud fra at den kommer senere, men syntes godt at der kunne have været oplysning per mail eller sammen med de øvrige varer om hvorfor den ikke er med.

14 giugno 2012
Logo di  a n d e r s j u u l . d k

Risposta di a n d e r s j u u l . d k

Hej Michael

Du siger mangler en frempind. Du bestilte 2 frempinde, samt lidt andet, men jeg havde kune den ene som jeg sendte dig sammen med de andre ting.

Jeg har også kun trukket 735,46 kr fra din konto!

Hilsen
Anders Juul

Valutata 3 stelle su 5

Fungerer,men ikke mere (mangler service)

Fik ikke svar på mail ang. om der kunne skaffes kæde/kassette trods det ikke fremgik af siden.
Heller ikke min bemærkning på selve min bestilling fik jeg svar på. Den bestilte varer kom dog og tilmed hurtigt.

1 giugno 2012
Logo di  a n d e r s j u u l . d k

Risposta di a n d e r s j u u l . d k

Hej Jacob
Du bestilte dine vare lige en i en periode hvor jeg var syg. Jeg så godt din mail med spørgsmål om kæde og kassette, fik skrevet et svar, men på en eller anden måde fik jeg den aldrig sendt.!? Min fejl!
Dagen efter bestilte du så på hjemmesiden og jeg troede du ikke ville have kæde og klinger så...

Jeg kan kun undskylde for det!

/ Anders

Valutata 4 stelle su 5

Bliver ikke meget bedre!

Service i top. Havde problemer med at levere en af mine varer - hurtig aftale pr mail og så afsted med orden - uden porto selv om ordren nu var under grænsen. Kommer helt sikkert til at handle hos Anders igen. Kun 4 stjerner fordi skruerne manglede.

2 febbraio 2012

Super fin service

Handlen er bare gået så godt. Hurtig levering fra bestilling. Kan varmt anbefale at handle hos Anders Juul, andersjuul.dk

26 gennaio 2012

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più